bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dotyk anjela

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 15.06.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dotyk anjela

Ten, kto nám ukáže zázraky, sa nám často javí ako anjel. Niekedy to možno aj je anjel – hoci má oblečené rifle a vyťahané tričko...

Amy sa ničím neodlišuje od svojich rovesníčok. Jej najtajnejším želaním je získať podpis od svojho idola – speváka Matta M. Podarí sa jej dostať až do jeho bezprostrednej blízkosti, no toto stretnutie má katastrofálne následky. Krátko nato Matt vo svojom novom športovom aute havaruje a upadne do kómy.
Môže za to Amy? Jej nudný život úplne vybočí zo zabehaných koľají. A zrazu sa niečo mihne v rohu jej izby...

Detaily o knihe

Názov: Dotyk anjela

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nádherný príbeh.. (Katarína...., 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som uvidela túto knižku v miestnej knižnici hneď ma zaujala, viem že sa vraví -Nesúď knihu podľa obalu.- ale táto kniha bola perfektná nielen výzorovo ale aj po stránke obsahu... už po 1. strane ma kniha zaujala..nemohla som od nej odtrhnúť oči-čítala som ju dňom i nocou..a to sa u mňa často nestáva..čítala som ju veľa ráz a zakaždým sa pri konci rozplačem..je to proste perfektná knižka.. nemám už slov..

Dotkla sa môjho srdca (Adriána Kačmárová, 27.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som raz zavítala do kníhkupectva v našom malom meste, potešilo ma že akurát prišlo na trh veľa noviniek. Dlho som prezerala ktorú si vybrať no zo všetkých najviac ma zaujala práve táto. Možno to bolo tým názvom a možno tými prenikavými očami na obale ktoré ako keby samé rozprávali príbeh, ktorý táto kniha v sebe nesie. Hneď ako som sa pustila do čítania bola som očarená. Autor opisuje hlavnú hrdinku ako všedné dievča, ktoré ma svoje starosti, radosti, priateľov a obľúbenú kapelu. Amy sa náhodou stretla so svojim obľúbeným spevákom tesne predtým ako havaroval a to jej umožnilo vidieť jeho ducha s čiernymi krídlami, kým jeho telo ležalo v kóme. Autor píše spôsobom, ktorý vás vtiahne do deje a nepustí. Nemohla som ju pustiť z rúk až do konca. Bolo mi strašne ľúto, že skončila a ešte niekoľko dní potom som sa nad ňou musela zamýšľať a stále na ňu myslieť . Neľutujem, že som si túto knihu kúpila a tak ako sa Amy dotkol anjel, tak aj môjho srdca sa dotkla táto kniha.

Nadherne napisane (Cecilia, 28.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Thomas Brezina je najlepsie autor! Pri tejto knihe som plakala!! A uplne sa mi paci ako to skoncilo- pri tej casti som plakla. :) Velmi zaujimave je aj to ze Brezina je muz a uplne nadherne vie opisat zenske pocity.. Tuto knihu odporucam viacej ako vrelo, neni to najlepsie kniha na svete ale je to uzasne napisane a v mojom pripade som nemohla prestat citat a nie kazda kniha ma tu 'schopnost' ma uputat tak ze neviem si dat ani prestavku na moje potreby. Tento pribeh sa mi o to viacej paci ze ukazuje ako sa ludia dokazu zmenit a ako laska vzdy zvitazi!

Dotyk anjela (Daniela, 31.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Thomas Brezina. Mám rada jeho príbehy, vždy sú také premyslené a zaujímavé. Hlavne tento. Táto kniha je moja obľubená. V nej poukazuje spisovateľ na to, čo sa deje s človekom, keď je v kóme. Takto to vidíme z jeho pohľadu. Zhltla som ju za 1 deň, nemohla som sa od nej odrhnúť. Na konci som aj plakala, dosť ma to dojalo.

Pekný príbeh (Ivana, 13.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi zaujímavá kniha, ktorá veľmi zaujímavým spôsobom zachytáva prerod človeka, ktorého zaujímal iba on na človeka, ktorému záleží aj na druhých. Matt zisťuje, že musí napraviť veľa vecí, aby sa stal človekom, ktorý je hodný dostať druhú šancu. V tejto knihe je síce hlavnom postavou aj Amy, ale príbeh je skôr zameraný na Matta. Amy počas príbehu zisťuje, že ľudia, ktorých obdivovala nie sú vždy takí akí sa zdajú. Obaja sa musia vyrovnať so svojimi vlastnými problémami, ale ich cesty sa spoja v tej najzvláštnejšiej chvíli.

Skvelá kniha (Sima, 10.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dotyk Anjela je skvelá kniha..odporúčam všetkým. Prečítala som ju celú za 3 dni a veľmi rada by som bola keby bolo aj pokračovanie knihy :) ... tiež odporúčam aj Princeznú Piu ...
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x