bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvo príťažlivosti sŕdc

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.05.2024 02:56

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvo príťažlivosti sŕdc

Z titulu Tajomstvo príťažlivosti sŕdc sa iba v Nemecku predalo za niekoľko mesiacov viac ako pol milióna výtlačkov. Práva na vydanie knihy kúpilo doteraz popri Nemecku aj Španielsko, Portugalsko, Holandsko, Taliansko, Grécko, Poľsko, Rusko, Kórea, Litva, Česko a Slovensko. V súčasnosti prebiehajú rokovania na zakúpenie práv v Maďarsku, Francúzsku, USA, Japonsku a v Číne. Slovenské vydanie vyjde koncom marca t. r.

Táto kniha odhaľuje existenciu tajomnej sily vyžarovania a príťažlivosti, ktorá pôsobí v nás všetkých a určuje náš život. Vysvetľuje komplexné znalosti v desiatich tajomstvách, ktoré sprevádzajú skutočné prežité príbehy. Každé tajomstvo ukrýva prastaré poznanie. Kto sa ním riadi, obohatený novým vedomím začne priťahovať tých, po ktorých túži, pretože nič v živote nie je náhoda. To, ako jednotlivé vzťahy vznikajú a vyvíjajú sa, nemá nič spoločného so šťastím alebo so smolou. Príčinou všetkého, čo sa v nás odohráva, je určitá sila. Tá spája nás všetkých. Má vplyv na to, či jeden druhého nájdeme, alebo nie. Je pôvodcom toho, čo cítime a ako sa správame. A rozhoduje o tom, či vznikne láska. Keď tejto sile porozumieme a vedome ju formujeme, bude v našom živote priťahovať presne tých ľudí a javy, po ktorých túžime.

Autor knihy Ruediger Schache, spisovateľ, nezávislý novinár, vedúci seminárov, prednášateľ, sa zaoberá výskumom vedomia. Po ukončení štúdia ekonómie a psychológie niekoľko rokov pracoval ako manažér v jednom z najúspešnejších priemyselných podnikov v Nemecku. Naučil sa chápať hlboké súvislosti osobného života, reality, lásky, vzťahov a zmyslu ľudského bytia a učí to aj iných.

Kniha Tajomstvo (The Secret) sa stala na Slovensku natoľko úspešnou, že vydavateľstvo Ikar po niekoľkých mesiacoch od jej vydania pripravuje už desiatu dotlač! Tých , ktorých si Tajomstvo doslova podmanilo si určite nenechajú ujsť ďalší mimoriadne zaujímavý titul Tajomstvo príťažlivosti sŕdc. Autor v nej objasňuje sily vnútornej príťažlivosti, ktorou pôsobíme na iných ľudí a vstupujeme s nimi do zmysluplných vzťahov.

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvo príťažlivosti sŕdc

Originálny názov: Gehemnis des Herzmagneten

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

Laska (Sweet Girl, 7.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka ma jednoducho dostala. Vďaka tejto knižke som nepochopila, len čo je to vlastne skutočná láska, milovanie a lúbenie človeka či samého seba, ale vďaka tejto knižke som konečne prvýkrát pocitila naozaj lásku. Nejde o to, či to bola láska od rodičov, priateľa alebo psíka, ide o to, že ten pocit sa vďaka tejto knižke oveľa znásobil. Už nie sú pre mňa slová "si pekná" iba iste si robíš srandu, ale veľmi ma to poteší, a zároveň je vďaka takejto maličkosti celý deň krajší. Vďaka tejto knižke som začala milovať eba i veci, ktoré sa dejú okolo mňa. Taký ranný východ slnka, keď vstávam alebo idem do školy mi úplne zmení deň. Rovnako ako príjemná SMS od kamarátov na dobrú noc. Vďaka tejto knižke sa pocit lásky vo mne oveľa viac znásobil a taktiež oveľa viac dokážem darovať lásky, pretože práve TU som si uvedomila, ako veľa spraví láska s človekom.

Vyborna (Katy, 19.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka je fascinujúca a veľmi zaujímavá. Naučí nás ako naozaj milovať a ako si násjť pravú lásku. Opisuje naše najväčšie chyby a ako ich odblokovať. Je to perfektná kniha, ktorá sa vryje do sŕdc všetkých, u ktorých je na prvom mieste Láska. Človek si málokrát uvedomí to čo má, ale uvedomenie si ako mu na tom záležalo až keď to stratí je neskoro. Avšak táto knižka dáva nádej aj na takýchto nešťastlivcov. Všetko je len o nás, všetko je len v našich srdciach a myšlienkach. Táto knižka sa stala dosť populárna na celom Slovensku, a musím povedať, je perfektná. Človeku vyčaruje úsmev na tvári a urobí mu svet krajší. Ak nie ste milovaný, chcete milovať viac alebo sa chcete dozvedieť niečo o láske, práve pre Vás je táto knižka. Nebudete banovať, ja som veľmi rada že tú knižku mám.

kluc (iveta michalikova, 30.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
ja uz mam aj knihu KLUC a SILA PRITAZLIVOSTI od JOE VITALE...su vyborne tie knihy..konecne citam nieco ine ako roman

lenka Tajomstvo (Lenka, 8.9.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
tak úžasnu knihu ako tajomstvo som ešte nečitala,precitala som ju za jeden deň a teraz sa k nej stale vraciam a vraciam

supeeeeeeeeeeer (Monika Brisudová, 5.9.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
ja tuto knihu som dostala od svojho kamarata Radina kamaratky Lucy a strasne ma tym potesili vedeli ze po tej knihe tuzim....a uz som ju aj precitala asi za mesiac....aaa je to niečo ako pokracovanie knihy Tajomstvo - the secreat :o)

tajomstvo príťažlivosti sŕdc (mysisko, 16.8.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
knihu som ešte nedočítala,som asi v strede,sú tu krásne napísané "veci",ktoré sami prežívame denne v sebe a vo vzťahu k iným ľuďom, možno si to ani neuvedomujeme,možno si to nedokážeme až tak presne sformulovať a vysvetliť. odporúčam každému, kto prežíva svoj život otvorenými očami, otvorenou mysľou a otvorenou dušou.....

tajomstvo (Michaela Lukáčová, 5.8.2009) Odpovedať

0
vyborna...:)

sŕdc (Kvetuša Konpásková, 27.3.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Nič v živote nie je náhoda

Ľudia a príhody v našom živote sa neobjavujú náhodou. To, ako jednotlivé vzťahy vznikajú a vyvíjajú sa, nemá nič spoločného so šťastím alebo so smolou.

Príčinou všetkého, čo sa v nás odohráva, je určitá sila. Tá spája nás všetkých. Má vplyv na to, či jeden druhého nájdeme, alebo nie. Je pôvodcom toho, čo cítime a ako sa správame. A rozhoduje o tom, či vznikne láska.

Keď tejto sile porozumieme a vedome ju formujeme, bude v našom živote priťahovať presne tých ľudí a javy, po ktorých túžime.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x