bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Všetko alebo nič

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Všetko alebo nič

Otvorený príbeh lásky 21. storočia z pera známej moderátorky a novinárky. Drzo a bez servítky o vzťahoch, ktoré nám valcujú zmysly.Kniha je plná lásky, sexu, humoru a rieši aj bežné problémy vo vzťahoch.

Detaily o knihe

Názov: Všetko alebo nič

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nová éra (Lenka Abrinkova, 21.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi odporúčam túto knihu, veľa som sa pri nej nasmiala, je napísaná s takou ľahkosťou, podľa mňa prináša do slovenskej literatúry novú éru :-) K rôznym témam a vzťahom sa vyjadruje otvorene, vtipne, pravdivo a hlave trefne. Linda a Vanda sú úplne typické baby, ktoré riešia všetky prkotiny, ale aj lásky, vzťahy a životné krízy. Je to veľmi reálne napísaná kniha :-) Bola to moja prvá kniha od Evity Urbaníkovej a odvtedy som si autorku veľmi obľúbila.

najlepšia (Jana, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
pre mňa je táto od Evity najlepšia. zbožňujem Vandu a Lindu, ich humor, priateľstvo, všetko :) skoro každá z nás spoznala svojho "Jakuba", takže myslím že veľa žien sa v nej nájde. odporúčam

Terapia pre dušu (Petra Bohušová, 2.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma jednoducho očarila. Keď som ju začala čítať, vravím si OK, ďalší príbeh zo života. No ako som čítala ďalej, nevedela som sa odtrhnúť. Hlavné hrdinky mi veľmi pripomínali mňa a moju najlepšiu kamarátku. (Je mi jasné, že som sa tam nenašla len ja:)) Môžno v tom je tajomstvo autorkinho úspechu, ako brilantne sa dokáže vcítiť do čitateliek, ako by mi písala z duše! Okrem toho, že je to príbeh pútavý, originálny, vtipný, najviac ma dostal dejom, keď som si hovorila, že také veci sa stávajú iba mne! Tak som sa popri čítaní len potmehúdsky usmievala, že raz asi aj ja spíšem všetky "story"´, čo sa mi prihodili a bude z toho kniha, na ktorej sa aspoň iní pobavia :D

pozitívna (Maja, 20.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto knižke som sa dostala cez kamarátku a som jej veľmi vďačná. Už po prečítaní prvých strán som sa nevedela od knihy odtrhnúť.Popri každodenných starostiach som sa k tejto knihe tešila, lebo som pri nej prišla na iné myšlienky. Hlavná hrdinka je skvelou postavou spolu s jej najlepšou kamarátkou, ktorá stojí pri nej stále. Myslím, že každá z nás túži po takomto kamarátstve, ako majú oni dve. Knihu a jej pokračovania posúvam ďalej kamarátkam a sú na ňu len dobré odozvy.

Skutočne reálny príbeh (Tatiana Gabošová, 15.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Konečne sa mi po dlhom čase dostala do ruky kniha, ktorá odráža skutočné povahy ľudí a život v 21.storočí, tak ako je. Nič neprikrášľuje a ani nič netají. Opisuje mužov, formou Jakuba, ako bezcitných hajzlov a ukazuje ako sa dokáže jedna priemerná, inteligentná a vtipná žena zapliesť do pavučiny sľubov a klamstiev. Niektoré scény sú tam vykreslené až nereálne, ale v podstate to je dobrá knižka, ktorá dá mnohým čitateľom zdravší pohľad na život.

Fakt pecka (Klára Cicoňová, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Podľa mňa kniha, vďaka ktorej môže každá žena uniknúť od reality. Veľmi dobre vystihnuté povahy ľudí a neraz som musela všetko ostatné činnosti odložiť bokom a ísť čítať. Určite sa k tejto knihe ešte párkrát vrátim. Aj keď som náročnejší čitateľ, Evita to proste vie.

"Na jeden nádych" (Pavlína Kubíčková, 3.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetko alebo nič je kniha písaná bez servítky, s humorom a veľkým balíčkom emócií. Knihu nie je možné spustiť z ruky, čiže je to jedna z tých "na jeden nádych". Dostane vás svojim príbehom o Linde a Jakubovi a o priateľstve medzi Lindou a Vandou. Jednoznačne to neboli zbytočne vyhodené peniaze za túto knihu, ktoré som dala. :)

Všetko alebo nič (Marína Kaliská, 2.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma úplne dostala. Keď som ju čítala, žila som s postavami, cítila som ich emócie, zožieral ma smútok hlavnej hrdinky... Boli to moji priatelia, nenávidela som Jakuba za to, čo Linde neustále robil, ale zároveň som ho milovala, za to, aký bol. Knihu som zhltla do pár dní a hneď som siahla po pokračovaní. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí chcú prežiť niečo neobyčajné. Pretože týmto príbehom naozaj čitateľ žije.

Kedykolvek (Bibiana Senčáková, 1.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kedykolvek si rada precitam knihu tohto typu, ked sa nechcem popasovat s tazkymi psychologickymi uvahami a len tak sa odosobnit od kazdodenných radosti i starosti. Jednohubka ako vysita na jednu noc ci dlhsie cestovanie. Lahko sa cita a miestami skutocne rozosmeje ci rozplace. Odporucam kazdej romantickej i neromantickej zienke ...

úžasná (Marianna Beňová, 3.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka je proste úžasná :). Tak ľahko sa číta a ste naozaj prekvapený s jej koncom. Dá sa s ňou ľahko stotožniť, dá sa na nej zasmiať ba dokonca aj poučiť :). Odporúčam ľuďom, ktorí si chcú oddýchnuť pri knihe ale aj pre tých ktorí sú chcú čítať jednoducho niečo ľahké :)

verne vykreslené emócie (ramora, 15.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keby táto kniha nemala taký dobrý príbeh a tak verne opísané emócie, asi by som sa zbláznila z toho, ako je tam Blava vykreslená sťa to naj veľkomesto. Ale ešte teraz ma vie dostať, keď si znova čítam isté časti, tak sa to dá hravo ignorovať. Preto vrelo odporúčam, ale pozor - s príbehom sa dá ľahko stotožniť, preto neodporúčam v porozchodovom období ;)

:) (Nikola Capeková, 23.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som dostala ako darček k meninám od kamošky,prečítala som u veľmi veľa krát,stále ma to bavilo ,ľahká knižka ktorú prečítate počas večera aj plná humoru a zároveň smútku aj keď som mala pocit,akokeby sa mi to všetko stalo už :)

Všetko alebo nič (Lucia, 14.3.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Skvelá kniha... odporúčam :) ... škoda len, že nie je pokračovanie.. v tretej knihe to dosť tak skončilo :D

:) (Nikola Capeková, 23.3.2012) Odpovedať

Všetko alebo nič má pokračovanie ,Všetko alebo nič príbeh pokračuje,alebo Stalo sa mi všetko,tam je už ale Jakub a Linda trošku v úzadí :)

"Evitovka" (Andrea Nováková, 15.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je aj nie je romantická, je však písaná s nadhľadom, dávkou humoru a tak si vás hneď získa. Smejete sa, plačete i hneváte sa na hrdinov i na celý svet. Dočítate ju a ... A potom siahnete po ďalšej "evitovke" :)

Iná (Michaela, 14.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nikd som nebola veľkou fanúšičkou romantických klišé. Po tejto knihe som zistila , že nie všetky sú také.Dostala ju moja mama k narodeninám, ale kvli jej časovej vyťaženosti nemala stále čas na jej prečítanie.Raz som sa veľmi nudila a len tak ma napadlo zobrať si túto knihu do rúk,Očakávala som nejaký priemerný príbeh so sladkým koncom.Prečítala som prvé strany a kniha ma veľmi zaujala.Bola iná.Vtipná.Nevedela som sa od nej odtrhnúť.Za pár dní som ju mala prečítanú.Veľmi sa mi páčila hlavná hrdinka.Bola taká autentická, že som jej všetko verila a nechýbal tu ani humor.Hnevala som sa na Jakuba (jej "priateľa")a niekedy aj na hlavnú hrdinku Lindu a všetko som s ňou prežívala.Jedna z najlepších kníh, aké som čítala a rozhodla som sa prečítať si dalšie pokračovania.
Všetky komentáre (16)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x