bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sára

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
Formát: E-KNIHA
cena od:
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sára

Detektívi Richard Krauz a Jozef Fischer vyšetrujú vraždu vplyvného riaditeľa konzorcia bánk. Našli ho v jeho pracovni s prestrelenou hlavou. Nie je jasné, ako vrah prekonal dômyselný zabezpečovací systém bankárovej vily a ako je možné, že na mieste činu nezanechal jedinú stopu. Prípad nenapreduje, pokým neznámy dobrodinec nepošle na Oddelenie vrážd záhadný balíček. Je v ňom videokazeta s nahrávkou bankárovej vraždy. Aj tvár muža, čo strieľa… A všetci ho dobre poznajú! Ale zatne sa a nechce prehovoriť, hoci vie, že mu hrozí najťažší trest. Je však muž z videokazety naozaj vrah? Prípad sa začína komplikovať a detektívi zisťujú, že nielen páchateľ je neistý, ale ani zavraždený nemusí byť ten, kto mal naozaj zomrieť…

Detaily o knihe

Názov: Sára

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Sára (martica, 11.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som tak ako aj ostatné Dánovky prečítala na jeden krát.Keď som začala čítať, hneď ma upútal dej- bol napínavý, prekvapivý a hlavne dopredu nepredvídateľný ,presne tak ako vždy. Páčilo sa mi ,ako mladá lekárka Sára naplánuje vraždu svojho otca tak dôkladne, že ju bez dôkazov nemôžu súdiť,ako si omotá okolo prsta muža,ktorý je tak zamilovaný, že je ochotný pre ňu zabiť......možno však väčším trestom ako väzenie budú pre ňu výčitky svedomia po prečítaní otcovho listu. Kniha sa mi veľmi páčila, aj keď vraždárska partia nastupuje na scénu tak neskoro, že som sa pár krát musela pozrieť na obálku a presvedčiť sa, či mám správnu knihu.Tohto mi bolo veľmi ľúto,pretože milujem ich rozhovory a neskutočný humor. knihu som čítala už dva krát,môžem ju odporúčať, je skvelá.

Sára (Mária Priebojka Trnavska, 21.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bola prvá kniha od D.Dána, ktorá sa mi dostala do ruk a prečitala som ju jednym dychom. Vyborná detektívka, zaujímaná zápletka s ešte zaujímavejším rozuzlením. A k tomu humorne pridané dialogy detektívov, ktorych som si velmi oblubila , Fischera a Krauza. Dej vas uplne pohlti a knihu nepustite, kym neprečítate poslednu kapitolu. Od tohto autora som prečítala viac knih, vyborná bola Noc temnych klamstiev, Mucholapka, Knieža smrt.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x