bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na lásku sa nezomiera. Len to občas bolí. Kurevsky.

Vydavateľ: Motýľ (Vydavateľstvo Motýľ-B.Kocian - nepoužívať)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na lásku sa nezomiera. Len to občas bolí. Kurevsky.

Na lásku sa nezomiera. Len to občas bolí. Kurevsky. Koľkokrát si hrdinky knihy pomysleli tieto vety? Boli mladé, krásne a žiaduce. U mužov vzbudzovali obdiv a túžbu, u menej krásnych žien zase závisť a žiarlivosť. Zdalo sa, že im svet leží pri nohách, že stačí natiahnuť ruku a ony budú mať všetko. A predsa každá z nich márne túžila po jedinej veci. Po láske. Takej naozajstnej. A tak kráčali svetom snažiac sa odhodiť minulosť ako obnosené šaty, čo škrtia a dusia. Minulosť, ktorá ich dobiehala a bránila im žiť tak, ako si vysnili...

Detaily o knihe

Názov: Na lásku sa nezomiera. Len to občas bolí. Kurevsky.

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

priemer (Mariana, 3.8.2012) Odpovedať

Podľa mňa je táto knižka, taký priemer. Čítala som už aj lepšie knihy, ale aj horšie. Príbehy hlavných hrdiniek sú celkom pútavé, dokonca som si prečítala aj ďalšie vydanie Na samotu sa nezomiera, ale pre mňa je to proste len vymyslený príbeh, nezakladá sa na skutočnosti. Mám proste radšej skutočné príbehy, dejiny či už slovenské alebo svetové. Toto je pre mňa taká oddychovka. Knihu som mala požičanú, ale ak mám povedať pravdu, nekúpila by som si ju.

strata času (Petra, 29.5.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Od knihy som teda čakala viac, nalákal ma jej pútavý názov a obálka...sem tam v príbehoch bol úsek,ktorý ma zaujal, ale tým to končilo..Môj prvý dojem bol že tam spí každý s každým...Slabý dej, žiadne napätie, postavy som si časom začínala pliesť, síce som knihu nakoniec dočítala už len z princípu, ale považovala som to za stratený čas

nic moc (Ivana, 2.5.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Tiez som si ju kupila,lebo mala super nazov ale tiez ma sklamala...a odstupom času si ani nepamätam o čom bola...A to mám aj druhú časť...Veronika to fakt vystihla...Vobec ju neodporúčam aj ked ma skvelý nazov a aj obalka je super!

ach jaj! (Veronika, 7.2.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
Oklamal ma názov, že táto kniha bude vybočovať zo záplavy kníh červenej knižnice. A ani anotácia nebola bohvie čo. Podľa nej som mala sledovať milostné osudy 3 kamarátok, no v príbehu sa spolu stretli tak zriedkavo, až sa zdalo, že sa hádam ani nekamarátia, aj keď autorka výjavmi z minulosti dokazovala opak. K trom ústredným postavám však pribúdali ďalšie, čo by sa dalo prehrýzť, keďže všetky boli nejako prepojené, ale postupne sa do deju zaraďovali ďalšie a ďalšie postavy, čo v konečnom dôsledku na mňa pôsobilo ako horská dráha vo vnútri mixéru – bolí z toho hlava a zmysel uniká. Ale okrem toho bol román akási záplava knižných stereotypov a klišé – hlavné hrdinky sú dosť naivné a zaslepené a konajú mimo mojej logiky, matky sú harpye, otcovia slabosi, susedia či iní starí muži sú chlipníci alebo slizkí úchyláci, objekty príťažlivosti zase gauneri, ktorých si máme spočiatku obľúbiť a následne nenávidieť. A nesmie chýbať ani princ na bielom koni, ktorý sa objaví na konci, a ktorý aspoň jednej hrdinke ukáže, že po trápení prichádza vykúpenie v podobe nehynúcej lásky. Text žije vďaka dialógom, no celá táto kniha potrebuje resuscitáciu, pretože jej životné funkcie nebezpečne zlyhávajú – priama reč sa objavuje len zriedka, inak sa akoby všetko odohrávalo v hlavách postáv. A aj hlavný dej je „ozvláštňovaný“ vsuvkami v minulosti postáv, ktoré sú zbytočne vysvetľujúce ako účelové. Kniha ma po prvej tretine prestala baviť, ale dočítala som ju, lebo nenechávam nedočítané knihy. Do druhej tretiny ma prestalo zaujímať ako to s postavami dopadne a do konca som dočítala už len zo zotrvačnosti. Na ďalšiu autorkinu knihu s podobným názvom už nemám ani dosť síl ani chuť a ani nervy.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x