bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Iba moje dieťa

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 14.06.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Iba moje dieťa

Jane Darlingtonová zúfalo túži po dieťati. Nájsť vhodného otca podľa požiadaviek geniálnej profesorky fyziky však nie je také jednoduché.
Nadpriemerné IQ ju kedysi vyradilo zo spoločnosti rovesníkov, a tak Jane ako budúca matka nechce, aby rovnaký osud postihol aj jej dieťa. Preto sa rozhodne nájsť si muža, ktorý bystrosťou veľmi nevyniká.
Keď uvidí v televízii slávneho futbalistu Cala Bonera, vie, že pre jej zámery je ako stvorený. No jednoduché správanie a nespisovné vyjadrovanie športovca sa ukáže ako klamlivé. Príťažlivý Cal je totiž oveľa múdrejší, ako sa na prvý pohľad zdalo. Navyše sa nemieni zmieriť s tým, že ho zneužila superinteligentná žena túžiaca po dieťati...

Detaily o knihe

Názov: Iba moje dieťa

Originálny názov: Nobody´s baby but mine

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jednoducho úžasná (Dominika Klanicová, 28.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je presne kniha podľa mojich predstáv :) Mieša sa tam romantika, napätie, vtip :) Nie každému sa musí páčiť téma vynúteného tehotenstva alebo ako to nazvať, ale mne sa to strašne páčilo :) Už od začiatku som sa od tej knihy nemohla odtrhnúť, smiala som sa na Jane, keď z nej bol darček, ešte k tomu aj s mašličkou. A páčilo sa mi aj to potom. Mám celkom rada hlavných hrdinov športovcov, takže niet o čom :) Páčilo sa mi, ako ich jej tehotenstvo spojilo, aj keď zo začiatku to nebolo med lízať, a tá postupná zmena v ich vzťahu plus všetko okolo - jednoducho skvelé :) Takže rozhodne odporúčam, aj pokračovanie je skvelé. Ešte aby som nezabudla, páčilo sa mi, že Jane je fyzička a Cal, hoci je športovec, nie je nejaký ťuťmák, ale múdry muž :) Veľa ľudí si myslí, že športovci, teda väčšinou futbalisti a hokejisti, sú len vyšportované telá a rozum žiadny, ale nie je to tak :) Takže odporúčam všetkými desiatimi :)

Fúúúha!! (Barbora, 25.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím povedať, že nemám slov. Táto kniha je tak úžasne napísaná. Všetky tie vtipné scény, ach..Túto spisovateľku som nedávno objavila v knižnici a toto je asi už 5 kniha, ktorú som od nej čítala. Všetky sú dokonalé..ale táto...fu...proste je nádherná až sa mi chce plakať..akurát som ju dočítala ale išla by som ju hneď znovu čítať, keby mám čas :-D Takže určite odporúčam!!!!!!!!!!!!!!!!!

super kniha :o) (Mária Vargová, 9.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha vlastne patrí do série Chicago Stars - futbal. Vo vašom vydavateľstve vyšli aj ďalšie - Snívaj svoj sen a Rodený krásavec. Chcela by som sa opýtať, či budete vydávať aj ďalšie knihy z tejto série. Pretože tieto sú veľmi pekné, trefne a vtipné písané, hneď by som si kúpila ďalšiu.

Vrelo odporúčam (Ivana, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha má zaujímavý nápad a je dobre napísaná, dej má rýchly spád. Na tejto knižke som sa toľko nasmiala, až ma brucho bolelo (nakoľko mám rada scény,keď si robia hrdinovia napriek a tu je to skvelo podané) :D Začala som ju čítať iba tak na skrátenie chvíle pri cestovaní a nakoniec som sa od nej nevedela ani odtrhnúť a musela som ju dočítať ešte v ten istý deň :) Takže naozaj vrelo odporúčam :)

rozhodne odporucam (Katarína Kvašňovská, 13.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha. Nápad skvelý, aj podanie. Autorka sa s témičkou výborne pohrala, miestami bola kniha dokonca veľmi vtipná. Dej mal rýchly spád. Skutočne ľahké, príjemné, miestami veselé čítanie. Rozhodne odporúčam prečítať.

Iba moje dieťa (Barbora Eliašová, 5.9.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to úúúúžasná kniha... jedna z najlepších, aké som čítal... vtipná, romantická, napínavá.. super:)))

Iba moje dieťa!!! (Monika K., 14.8.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to super kniha, krásny príbeh, prečítala som ju behom pár hodín - naozaj sa od nej nedá odtrhnúť!!!!!!!!

Iba moje dieťa (Monika, 25.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vynikajúca, vynikajúca a ešte raz vynikajúca...Nedokázala som sa od nej odtrhnúť po celú noc...Zaujímavý príbeh a hlavne sviežo napísaný, takže som sa pri nej vôbec nenudila... Vrelo odporúčam každému...:)

Super !!! (Nika, 6.8.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to fantastická knižka, každému odporúčam.
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x