bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hlboký nádych

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hlboký nádych

Harry van Zandt je agentom SG-5 a vyšetruje utajený prípad. Keď cestou autom zastaví v motoreste, očakáva mizerné chili. Dnu sa však vrúti skupina ozbrojených mužov a on sa ocitne uprostred rukojemníckej drámy. Neznámi muži hľadajú ženu sediacu vo vedľajšom boxe a ich odkaz je jasný: má sedemdesiatdva hodín nato, aby našla a priniesla cenné listiny, inak jej brat zomrie. Ak chce Harry žiť, mal by radšej ísť s ňou - jeho vlastná úloha musí počkať.
Situácia sa komplikuje keď Harry zistí, že dokumenty, ktoré má Georgia McLainová nájsť, sú tie isté, o ktoré má záujem aj Smithon Group. Ona ich potrebuje, aby očistila meno svojho otca a odmení sa Harrymu spôsobom, ktorý by zamotal hlavu každému chlapovi. On ich má získať skôr, než sa dostanú do nesprávnych rúk a táto krásna rozhnevaná žena, do ktorej sa zamiluje, mu v tom môže pomôcť.
Títo dvaja bezperspektívni milenci počas cesty autom šírou krajinou, s korisťou v ruke, uviaznu v sieti tajomstiev, lží, zrád a túžob, kde dôvera predstavuje príliš veľké riziko a láska vyráža dych…

Detaily o knihe

Názov: Hlboký nádych

Originálny názov: Deep Breath

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Napätie, dobrodružstvo ... (Lia, 13.5.2014) Odpovedať

Tento román je zmesou napätia, dobrodružstva, romantiky, so závanom erotiky a lásky. To sa stáva, keď je hlavným hrdinom muž a hlavnou hrdinkou žena, ktorých osudy sa na jednom mieste stretnú a spoja ... A ide naozaj o veľa.

Vzrusenie od prveho pismena (Michaela Tothova, 16.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Asi jedna z mala knih, ktorej nazov HLBOKY NADYCH ma az tak pravdivy nazov... Od tejto knihy sa nedalo odtrhnut a naozaj niektore kapitoly treba "predychavat" :-) Najma tu eroticku cast, co je velmi velkym osviezenim tohto skvostneho dielka. Ak mate radi napatie, vzrusenie a predstavivost pri citani radi rozvijate - toto je ta spravna kniha pre Vas! Trosku kriminalnej casti tam velmi pasuje, je tam vsak romantika a aj spominana lahka erotika. Jedna z najoblubenejsich knih... Nevahajte, citajte :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

"Prepáč." Zdvihla ruky, zakryla si tvár a celá sa rozochvela. "Predstavovala som si to jednoduchšie. Myslela som, že to bude ako prechádzka ružovým sadom. Vojdeme dnu, fascikel tam už bude čakať len na nás, my si ho vezmeme a odídeme… Koniec príbehu."
Jej úprimnosť - a naivita - mu naplnili srdce nečakaným prívalom nežnosti. Nepochyboval, že je húževnatá. A silná. Žiadna cintľavka, ktorá sa pri každom hlasnejšom slove rozplače.
Bol však zvyknutý pracovať s agentmi, ktorí pristupujú k úlohe vecne, bez emócií. Nie so ženou až natoľko osobne zaangažovanou na výsledku.
Georgia McLainová mala v stávke oveľa viac, ako si uvedomoval.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x