bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hannibal - zrodenie zla

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hannibal - zrodenie zla

Litva, 1941. Hannibal musí so svojou rodinou opustiť staré rodinné sídlo a ukryť sa pred hitlerovskými vojakmi v lese. Pri bombardovaní horárne, miesta, kde našli Lecterovci útočisko, však zomrú všetci dospelí. Nažive zostane len Hannibal a jeho sestrička Mischa, ktorých zajmú miestni banditi. Tí sa v horách nejaký čas ukrývajú spolu s deťmi: v drsných podmienkach trpia zimou a nedostatkom jedla. Hannibal prežije, no jeho sestra Mischa padne za obeť hladným banditom. Tu niekde sa začína odvíjať príbeh vraha s kanibalskými sklonmi...
Po skončení vojny Hannibala nájde jeho strýko, slávny maliar, v sovietskom sirotinci. Vezme ho do Francúzska, kde chlapec žije s ním a jeho exotickou manželkou Lady Murasaki. Murasaki má na Hannibala dobrý vplyv, chlapec tak rozvinie svoje vlohy a stane sa najmladším človekom, ktorému sa kedy vo Francúzsku podarilo dostať sa na lekársku fakultu. Zázračné dieťa, ktoré krásne maľuje a obdivuje japonskú poéziu, však zo všetkého najviac túži po jednom. Po pomste.

Detaily o knihe

Názov: Hannibal - zrodenie zla

Originálny názov: Hannibal rising

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

uzasne! (Lenka Ružeková, 12.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha patri k mojim TOP. Harris nehorazne skvelym sposobom vykreslil cely pribeh a ukazal, ze Hannibal nebol len obycajnym vrahom. Dokonca som si ho oblubila a pochopila, ze sa chcel "len" pomstit za svoju rodinu, hlavne sestru. Bol to len clovek s citmi, ako my vsetci. Urcite sa ku knizke este vratim a vrelo ju vsetkym odporucam! :)

Genialita má od šialenstva lenna krok (ADU, 11.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Isteže záleží od druhu, ktorý má daný čitateľ rád a ktorý ho nadchne. Ja som doposiaľ čítala len samé romány typu - aj tá najväčšia škrata si nájde svoju lásku a už ma to prestávalo baviť, z fantasy som už vyrástla... Priznám sa, že najprv som videla film, ktorý bol natočený dosť presne podľa knihy a i keď naň neboli veľmi chvályhodné recenzie a hodnotenia, kniha má svoje čaro a prišla som pri nej na úplne iné myšlienky a názory na život. Pokiaľ vyhľadávate trilery plné napätia, je to tá správna kniha! Takisto všetky pokračovaniam ktoré sú už staršie a než historické trilery to pripomína skôr detektívku, je to vážne pútavé čítanie a nie je možné, aby aj vám Dr. Lecter nenazrel do mysle svojou zvrátenosťou i dôvtipom, ktorý je až neuveriteľný.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x