bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska s nami zatočí

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 14.06.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska s nami zatočí

Matka štyroch detí, opustená manželom, má každý deň naplnený prácou a starostlivosťou o deti. Už neverí v lásku a šťastnejší život, všetku svoju silu sústreďuje na to, aby spolu s deťmi v neľahkej dobe prežila. Nekompromisný, tvrdý a veľmi márnomyseľný šéf jej celú situáciu vôbec neuľahčuje. Všetko sa zvrtne, keď je riadením osudu nútený proti svojej vôli stráviť niekoľko dní u nej doma. Znovuobjavuje čaro rodinného puta a ani neturí, ako ho začína opantávať láska. Opatrná, životom skúšaná žena sa láske bráni a odmieta podľahnúť jej klamlivej pozlátke. A nikto neverí že by úspešný majiteľ stavebnej firmy mal záujem o vážny vzťah.

Detaily o knihe

Názov: Láska s nami zatočí

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

ˇUžasná kniha (Anna, 21.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj veľmi krásna kniha, odporúčam ju prečítať a nebudete ľutovať. Táto autorka má všetky knihy super.

Skvelá kniha (Dominika Klanicová, 22.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som náhodou narazila v knižnici a chvíľu potom sme išli na dovolenku. Najprv som ju ani nechcela veľmi čítať, tak si ju vzala mama. Ale potom mi to nedalo, ešte raz som si prečítala o čom má byť a pustila som sa do nej. Po prvých pár stranách sa mi oči otvárali od úžasu, ako sa to ľahko číta, ako to je zaujímavo podané a len som krútila nad sebou hlavou, že ako som mohla byť taká hlúpa a takmer sa nechala o ňu ukrátiť :) Tých pár dní, čo mi trvalo ju dočítať, sme sa o ňu stále s mamou naťahovali, ani jedna ju nechcela pustiť z ruky :)Odvtedy som prečítala všetky jej knihy, až na tú najnovšiu, na ktorú sa tiež ale chystám :) Túto som prečítala už minimálne dvakrát a nedám na ňu dopustiť :) Páčila sa mi asi najviac zo všetkých. Príbeh bol podaný s ľahkosťou, striedali sa vtipné situácie s tými smutnými. Hlavná postava mi bola veľmi sympatická, najmä preto, že to všetko bolo uveriteľné, jednoducho chvíľami situácie, ktoré sa nám môžu stať v každodennom živote :) Takže žiadny vymyslený príbeh s okamžitým happyendom, ale strasti a radosti života :) Preto odporúčam všetkými desiatimi :)

Láska s nami zatočí (Aniko Kotorová, 15.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Bola som príjemne prekvapená touto dobrou knižočkou, ku ktorej som sa dostala náhodou... a som rada. Autorka mi pripadá ako slovenská Steelová. Priznám sa, že sa mi táto knižka tak zapáčila, že som ju prečítala už niekoľkokrát. Som rada, že aj my máme na Slovensku také dobré autorky a rada si od nej prečítam aj iné knihy. Nech sa darí!!!

Laska s nami zatoči (Veronika Jurčišinová, 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka nesklamala, knihu som prečítala na jeden dych. Je to mily zensky roman, cita sa ako rozpravka, v ktorej uz dopredu tusite, co sa bude diat a tak sa aj stane.Vyborna kniha na leto, alebo zimne dlhe vecery :) Raz za cas siahnem po takomto románe. Zelam autorke este vela peknych romanov :)

pekné! (Lenka Kyzeková, 11.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
pekné oddychové čítanie! odporúčam! 5 hviezdičiek!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x