bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Princeta a kapitán

Vydavateľ: Perfekt (PERFEKT, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 04:00

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Princeta a kapitán

Pätnásťročná princeta Malva, zákonitá dedička galnícijského trónu, mimoriadne vzdelaná a sčítaná dievčina, sa má vydať proti svojej vôli. Ona však chce sama rozhodovať o svojom živote, preto sa rozhodne utiecť. Búrka zaženie jej loď ďaleko na východ k bojovným kočovným kmeňom. Prežíva úžasné dobrodružstvá a s neuveriteľnou vytrvalosťou a húževnatosťou prekonáva všetky prekážky. Cestu jej skríži odvážny kapitán Orfeus, do ktorého sa zaľúbi. Hlavní hrdinovia spolu s ďalšími piatimi členmi posádky sa musia podrobiť mnohým zaťažkávacím skúškam, v ktorých spoznávajú cenu pravého priateľstva a nachádzajú zmysel života. Ich cesta pripomína bájnu odyseovskú dobrodružnú plavbu antickým svetom a upúta každého čitateľa.

Detaily o knihe

Názov: Princeta a kapitán

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Smutná (Veronika Dedíková, 17.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha. Hlavnými postavami sú princeta Malva a námorník Orfeus. Malva sa mala proti svojej vôli vydať, a preto radšej utiekla. Osud ju zaviedol k Orfeovi. Malva a Orfeus sa do seba zamilujú. Ich láska však nie je jednoduchá. Prekonajú spolu mnoho, no aj tak sa ich príbeh skončí tragicky. Na konci tejto knihy som veľmi plakala, čakala som totiž trochu iný záver. Táto kniha mi trochu pripomína Rómea a Júliu. Pokiaľ ste čítali toto veľdielo určite si prečítajte aj Princetu a Kapitána. Je to silný príbeh, ktorí rozhodne chytí za srdce. Aj keď sa ale nekončí šťastne.

Princeta a kapitán (Michaela Reichlová, 16.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri čítaní tejto knihy som prežívala zmes rôznych pocitov od hnevu, smútku až po radosť a napätie ako to nakoniec skončí s ňou, Orfeom a s ich priateľmi. Túto knihu odporúčam všetkým dobrodruhom a tým, ktorí túžia po láske a priateľstve. Táto kniha nás toho môže veľa naučiť.

Princeta (Niki Kántorová, 23.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Títo kniha. No zaujala ma hlavne obálka a ten nadpis podla ktorého je každému jasné, že to bude romantický alebo ľúbostný príbeh. Ako kniha ma celkovo zaujala. To všetko: celý vymysléný svet a k tomu príbeh dvohc ľudí, ktorý majú vlastné problémy a pritom sa stretnú. No ten koniec bol úplne odpudivý ale i tak sa mi to oplatilo čítať. Celé to bolo pekné. Vykúpenie výdy stojí obetu a ot om išlo v neznámych ostrovoch. No proste super

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x