bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ja sa nebojím

Vydavateľ: -
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 04.05.2024 03:04

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ja sa nebojím

Príbeh je situovaný na taliansky vidiek v horúcom lete 1978. Deväťročný chlapec z talianskeho juhu Michele sa odrazu ocitne zoči-voči strašnému tajomstvu, takému strašnému, že nemá síl nikomu sa s ním zdôveriť. Čelí mu celou svojou detskou fantáziou, z ktorej čerpá magickú energiu na boj s prízrakmi.
Čitateľ má pred sebou dva uhly pohľadu: príbeh únosu a vydierania videný očami malého chlapca, a zároveň nevýslovnú tragédiu, ktorá sa dotýka všetkých dospelých v maličkej osade medzi slnkom rozpálenými obilnými poliami.

Detaily o knihe

Názov: Ja sa nebojím

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jedným nádychom (Jana Macková, 17.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa naozaj číta jedným nádychom. Zaujímavý až zarážajúci príbeh, ktorý donúti zamyslieť sa, čoho sú ľudia schopní urobiť pre vidinu peňazí alebo z naozaj neviem akého ,,zúfalstva,,. Príbeh sa odohráva na juhu Talianska. Nepochopiteľné na ňom je, že únos 9-ročného chlapca zinscenujú ľudia, ktorí sami sú rodičmi detí v podobnom veku. Za chlapca žiadajú výkupné a ten počas tohto obdobia prežíva v neľudským podmienkach s hrôzostrašným zaobchádzaním. O chlapcovi sa čírou náhodou dozvie syn únoscu, ktorý ho nájde v jame v opustenom dome pri výkone trestu, ktorý dostal za prehru v behu od svojich kamarátov. Michelle si najprv myslí, že chlapec je mŕtvy. Tajomstvo, ktoré ho bude ťažiť, donúti Michella vrátiť sa na miesto, kde chlapca našiel. Viac vám neprezdradím, nech sami hĺtate tento zaujímavý príbeh plný zvratov a neviete sa od neho odpútať. Michelle nenechá určite nikoho chladného srdcom. Prežijete si príbeh s ním. Krásne čítanie. :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x