bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska je chyba v programe

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:03

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska je chyba v programe

Tridsiatnik Stajpen rieši zložitý citový prepletenec so svojou priateľkou Zoe, s priateľkou svojho brata Korbena Sony a s expriateľkou Kimi. Popritom pomáha matke (ne)zostať s otcom a priateľovi Skalárovi (ne)zostať pri zdravom rozume. Všetko je podfarbené sarkastickými komentármi. Štýl je ľahký, svieži a prudko čitateľný, román Láska je chyba v programe je pravdivejší ako život.

Detaily o knihe

Názov: Láska je chyba v programe

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prekvapivá (Mirka Pagáčová, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem knihy a ako nezmeniteľná romantička hlavne tie, kde má láska svoje miesto. Preto bol Matkin pre mňa obrovskou výzvou. Po prečítaní tejto knihy však viem, že túto výzvu nikdy neoľutujem. Po Mexickej vlne je to druhá kniha od tohoto autora, ktorá v sebe skrýva cit. Ten pravý, ozajstný, štipľavý. Každá veta má svoj význam a hĺbku, stále zreteľnejšia pointa knihy vás bude páliť v celom tele. Jemné či výrazné náznaky erotiky prilákajú obe pohlavia a sarkastický moderný jazyk ukáže dobu, v ktorej na (ne)šťastie žijeme. Odporúčam každému, kto miloval, miluje a bude milovať. A tiež každému, kto si občas potrebuje ponadávať na všetko. A na všetkých ... Chilli, sex a kniha.

Chyba v Programe (Barbora, 26.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je moja prvá kniha od tohto spisovateľa. Nemôžem povedať, že som o ňom nepočula, práve naopak, ale nikdy som si neprečítala žiadnu anotáciu ani sa mi jeho knihy nedostali do ruky. Teraz však hej. Kamoška mi požičala túto a som veľmi milo prekvapená, pretože aj chlapi dokážu napísať naozaj krásne a dojemné knižky. Táto bola zaujímavá, od začiatku do konca som trpla, čo sa stane, zhltla som ju za poobedie. Naozaj, pekná oddychovka a kniha na zamyslenie. Určite si ju ešte prečítam a začnem vyhľadávať aj iné knihy od tohto autora.

moja prvá matkinovka (Martina B., 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma zaujala svojím názvom a bola to vlastne moja prvá matkinovka. A samozrejme nie posledná, mám všetky a aj keď mám medzi nimi svoje favoritky, pri každej si poviem- takto to v živote chodí, či sa to niekomu páči alebo nie, Matkin je skvelý pozorovateľ a znalec ľudských pováh, má zmysel pre humor a sebairóniu a medzi riadkami odkrýva hlboké životné pravdy.

Cez ružové okuliare . (Veronika Dedíková, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Štipľavé, korenisté, cynické, v pozadí s láskou. Toto je len pár prívlastkov ako knihu zhodnotiť. Že je fantastická? To predsa všetci vieme. V čom však spočíva jej dokonalosť ? Je mnoho kníh, ktoré nás učia pozerať sa na svet cez ,,ružové okuliare" . Vkladajú nám rôzne predstavy o tom ako by mal vyzerať dokonalý vzťah, dokonalý partner a podobne. Matkin nám však podáva svet trochu inak. Ukazuje nám, že láska a vzťahy nie sú vždy len o krásnych kvetoch a darčekoch. Ukazuje nám, že nie vždy je to také, ako by sme chceli. Aj tak to však môže byť krásne. Aj keď nám to autor ukazuje svojráznym spôsobom. Myslím si však, že práve o to mu ide. Ukázať nám, že aj Maxinov cynizmus nám môže občas liezť na nervy (ale to sa asi nestane) sú jeho knihy vhodné pre všetkých, ktorí majú niekedy problém vyznať sa v láske. Je to naozaj ťažké, pretože ,,Láska je chyba v programe " .. :)

Prečítajte si to (Klára Cicoňová, 15.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní prvej matkinovej knihy som bola veľmi zvedavá aj na ´dalšie a musím priznať, že nesklamal.

Láska je chyba v programe (Andy, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj? :) Už len kvôli tomu názvu som si knihu musela kúpiť :) a môžem povedať, že neľutujem. Aktuálny príbeh, vhodne zvolený štýl písania, výborné postavy so zaujímavými osudmi, proste nemám čo vytknúť. Nemám rada príliš romantické knihy ani filmy, ale aj cez dávku cynizmu (ktorá mi maximálne vyhovovala) je jasné, že láska sa vynie celou knihou a všetkými postavami. Hoci v rôznych podobách. Veľmi vydarené dielo.

(: (Pavlína Kubíčková, 4.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je veľmi pútavá, písaná s humorom a s občasnými zápletkami, ktoré by čitateľ nečakal. Super príbeh, super autor - čo viac si priať! :)

Naj od autora (Martina, 12.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čítala som viac kníh od tohto autora, ale táto sa mi zdala najlepšia... a to som ju čítala v poradí ako druhú... prvá ma nezaujala a ostatné už sa dostali do roviny, že to tu už bolo.

"Román pravdivejší ako život" (Dominika Kováčová, 6.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Láska je chyba v programe - zaujímavý pohľad na život a vzťahy. Túto knihu som prečítala na jeden dych, nemohla som prestať, okolitý svet akoby vtedy pre mňa ani neexistoval. Aj keď ten záver bol veľmi prekvapivý a nečakaný. Milujem Matkina ;)

Matkin (S. Adamčíková, 24.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam túto knihu, čítala som ju tri krát. Super postavy, dej, príbehy a príhody..vyhovuje mi štýl písania, myšlienky ,irónia a humor. Jedna z mojich naj kníh.

:) (Zuzana Vozárová, 24.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Najlepšia kniha od Matkina..a to mám prečítané všetky.jednozančne najlepší príbeh, nejlepšia zápletka, úžasný záver. Matkin je môj top spisovateľ

Láska je chyba v programe (weva, 19.3.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, dobre sa číta.
Všetky komentáre (12)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x