bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tichá bolesť

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:56

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tichá bolesť

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

 

Milena, učiteľka materskej škôlky, ktorá je práve na materskej dovolenke, si vždy o sebe myslela, že je len taká „obyčajná". Rovnaké boli aj jej dievčenské sny - túžila stretnúť muža, s ktorým by sa mohla deliť o starosti i radosti všedného života, mala svoju vlastnú domácnosť a deti. Ich smiech by zapĺňal kúty novučičkého bytu. To všetko sa jej aj splnilo. Obrázok puzzle sa začal rúcať v čase, keď manžel prišiel o prácu. Rodina musela zápasiť s každou korunou. Milenin malý súkromný svet začal gniaviť nedostatok... a ničivé hádky. No čoskoro zistila, že to nie je najboľavejšie, čo jej osud nadelil...

 

Detaily o knihe

Názov: Tichá bolesť

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tichá bolesť (Dominika Semančíková, 11.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslím, že každá kniha od Vasilkovej je krásna. Táto bola veľmi dojímavá, priznám sa, že som si aj poplakala. Napriek tomu odporúčam túto knihu každému, lebo je úžasná :)

Ticha bolest (Veronika Jurčišinová, 31.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
uto knihu mam uz vo svojej kniznici davno. Verte alebo nie, citala som ju uz pred niekolkymi rokmi, ale akosi som pozabudla na jej silne emotivny, putavy pribeh. Mala som pocit, ze cely pribeh prezivam nanovo. Uz prve strany su zarukou toho, ze knihu nepustite z ruky. A pre istotu majte po ruke aj vreckovku. Budte ju potrebovat hlavne v druhej polovici knihy. Fakt dojimave!!! Som rada, ze som knihu objavila, lebo teraz uz urcite v citani tvorby Tani Vasilkovej neprestanem. Uz mam objednane dalsie tri knihy na chladne vecery:))

recenzia (Majka Kuncová, 28.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako prvé musim napísať, že som prečítala všetky knihy p. Vasilkovej a každá jedna je úžasna.Neviem prečo práve táto kniha je moja srdcovka.Prečítala som ju už 3x...Zdá mi niečím vynimočná. Aj keď je to už staršia kniha oplati sa mať ju vo svojej knižnici.Úplne som sa vžila do hl. hrdinky a musim povedať,aby ste si vopred pripravili vreckovku :) aspoň ja som ju potrebovala...Veľmi som ocenila,že autorka sa pustila do dosť ťažkej a važnej témy ako je znasilnenie..podľa mňa tým pomohla ženám,ktorým sa to tiež stalo...tak ako v knihe Milena o tom mlčala,lebo mala pocit,že na vine je ona a nedokazala sa o tom s nikým rozprávať až na jednu starú dámu,kt. to tiež prežila...ako sa snažila zabudnuť,ale nešlo jej to...až prišla situácia keď sa jej to vrátilo a začalo sa jej rúcať manželstvo..v konečnom dosledku preto,že sa to bala povedať trpela zase najviac ona..aj keď si myslíme že manželia a chlapi by nas nevedeli pochopiť najlepšie je to povedať nahlas a možno sa vám uľavi.Tak ako v knihe povedala stará dama Milene ak zamlčite čo sa stalo "Budete ako vyschnutý strom bez miazgy a života" !!!Mám rada knihy čo sa končia happyendom len k tomu vedia dlhá a veľmi ťažka a trnistá cesta...Doležite je nevzdať sa a ísť za tým koho a čo milujeme!!!Z tejto knihy sa veľa žien poučí aby nerobili zbytočne chyby a pevne verím,že pomože aj ženám ktoré to prežili,aby to nahlasili a vinník bol potrestaný!!!...Knihu som už požičala všetkým kamarátkam a každá jedna si ju zamilovala!!Prajem príjemne čítanie..

Janka (Jana, 15.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krasna kniha ako aj ostatne od tejto spisovatelky :)

super (Zlata, 10.5.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Vynikajúca kniha, "zhltla" som ju za dva večere. Naozaj výborné čítanie, odporúčam!!!!

super kniha (Jarka, 5.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zatiaľ najlepšia kniha, ktorú som od tejto autorky čítala.

perfektné (Jana, 17.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
výborné čítanie

nádherná kniha (Maťka, 30.9.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
neskutočne dobrý titul čítala som ho už dávnejšie ale ten dej ma oslovil. Odporúúúúčam :-)
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x