bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pošli to ďalej

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 01.06.2024 02:51

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pošli to ďalej

Dojímavý príbeh o dvanásťročnom Trevorovi McKinneym z neveľkého mesta v Kalifornii, ktorý chce získať lepšie známky tak, že sa usiluje splniť nezvyčajnú...

Detaily o knihe

Názov: Pošli to ďalej

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skvela kniha (Lucia, 22.12.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dojemný príbeh. Kniha sa s filmom nedá ani porovnať. Určite po nej znova siahnem. Ak máte chuť prečítať si niečo, čo stojí zato - neváhajte, verím že budete odporúčať ďalej :o)

smutnám,ale nádherná kniha (Inuš, 24.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najprv som videla film a potom som si kúpila knihu.Film sa mi páčil,preto som mala obavy,či z knihy nebudem sklamaná.Opak bol pravdou,kniha je skrátka úžasná.Je to kniha ktorá vás neprestane baviť.Čítala som ju už 3- krát a verím tomu,že to bude aj viac.Je až neuveriteľné čo spôsobila jedna úloha.Malý chlapec s tak na prvý pohľad obyčajnou myšlienkou ako zmeniť svet.A práve vtedy,keď prestal veriť,že to funguje tak sa dozvie koľko ľudí sa zapojilo do jeho projektu.Trevor nám ukázal aké dôležité je pomáhať si navzájom a veriť svojim snom.Kniha má veľmi smutný koniec,ale smrťou Trevora sa to jeho pošli to ďalej neskončilo.Ja dúfam,že pokračuje do dnes.Kniha je tisíckrát lepšia ako film.Prečítajte si a neoľutujete,

Pošli to ďalej (Mária, 13.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
práve som dočítala... úúúžasná kniha! kedysi dávno som videla film, a veľmi sa mi páčil, tak keď som úplnou náhodou naďabila na túto knihu v našej dedinskej knižnici, nedokázala som odolať. A musím povedať, že knižná predloha ma oslovila oveľa viac ako filmové spracovanie (ale tak to obyčajne býva...) Krásna myšlienka - pomáhať druhým, nič za to nechcieť, ale naopak snažiť sa tým zmeniť svet. a pritom to všetko začalo "len" ako domáca úloha... záver knihy je veľmi smutný, ale tak to, bohužiaľ, v živote býva, no skvelé na tom je to, že s Trevorovou smrťou myšlienka nezanikla, práve naopak, šírila sa ďalej.... Knihu len a len odporúčam!

Pošli to ďalej - ako jedna domáca úloha môže zmeniť svet k lepšiemu (Andrea Nováková, 14.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najprv som videla film. Rozplakal ma. Potom som zistila, že je aj kniha. Trvalo mi to dlho, ale zohnala som ju a odkedy ju mám, prečítala som ju asi 5x a vždy ma rovnako dojme a rozplače. Dúfam, že ju ešte raz vydajú, chcela som ju darovať, ale tú svoju naozaj nedám, iba požičiam :) Pošli to ďalej - to je viac ako len nádherný a dojímavý príbeh malého Trevora, ktorý nakoniec dokázal veľkú vec. Tá kniha je o nás, o tom, akí sme, akí by sme chceli byť, keby sme mali odvahu a sny. Pomôcť trom ľuďom, každý z tých troch pomôže ďalším trom a tí ďalším...Pomôcť je predsa tak ľahké...(no zároveň aj ťažké). Koniec knihy je príliš smutný na to, aby som ho vedela opísať. Pošli to ďalej - ak ste si mysleli, že film je skvelý, prečítajte si knihu, je 100x lepšia :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je 0 deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x