bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ťaživé ticho

Vydavateľ: Grada Publishing (Grada Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 16,14 € (vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ťaživé ticho

Maggie je úspešnou lekárkou a s manželom Willom žije presne taký život, o akom vždy snívali. Jedného dňa však do nemocnice privezú postreleného muža v povedomom oblečení. Maggin život sa najprv zastaví a potom otočí hore nohami. Napriek všetkej snahe sa Willa nepodarí zachrániť a Maggie je presvedčená, že sa stal obeťou vlámania. Policajná správa však znie jasne: spúšť potiahol Will sám.

Maggie je zdrvená od žiaľu a zožierajú ju nezodpovedané otázky. Jej manžel nebol samovrah. Mal toľko dôvodov žiť. Po pohrebe odchádza Maggie do ich prázdninového domu na malom chorvátskom ostrove, aby unikla realite. Lenže všetko ju to dostihne aj na opustenom mieste a pravda je oveľa temnejšia, než čakala.

Všetko odštartuje list, ktorý jej Will napísal pre prípad svojej smrti a ktorý obsahuje indície odhaľujúce strašidelné tajomstvo. Postupne, ako si Maggie skladá čriepky dokopy, zisťuje, že Willova smrť je spojená s niekým z jeho minulosti... S niekým, kto urobí všetko pre to, aby ju umlčal.

Detaily o knihe

Názov: Ťaživé ticho

Originálny názov: Fear the Silence

Objednávací kód NADBK113415

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé čítanie (Veronika, 12.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ťaživé ticho bola kniha odlišná od tých, na ktoré sme pri autorovi @robertbryndza zvyknutí, no nič nemení na tom, že bola skvelá, ako ostatné. Hneď na začiatku sa čitateľ stretáva s nepríjemnou udalosťou, ktorou sa rozmotá klbko tajomstiev, napätia a boja o holý život. Výborný námet (podobnosť aj s našou scénou politického diania a investigatívneho novinára) a množstvo udalostí, ktoré sa zlievajú do jedného veľkého odhalenia. Celá kniha bola napínavá a tým sa veľmi ľahko čítala, keďže sa celá skladala ako puzzle a jedna udalosť bola nápoveda k odhaleniu ďalšej. Dokonca som prvýkrát pocítila pri čítaní autorových kníh strach. Ja osobne by som sama v obrovskom dome, dokonca v cudzej krajine na odrezanom ostrove nebola ani minútu. Veľmi oceňujem krátke kapitoly a aj to, že aj napriek tomu, že sa toho v jednej knihe dialo skutočne veľa, nebolo to rozťahané a nudné, ale naopak svižné a všetkému sa venovalo len pár strán. Vynikajúco napísané, vynikajúco premyslený dej, aj keď so samotným koncom som nebola až tak stopercentne spokojná a predstavovala som si ho inak, ale aj tak kniha maximálne splnila moje očakávania na čo sa pri autorovi už spolieham, lebo on to jednoducho vie a všetky ním napísané knihy sú famozné.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x