bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Školský motivačný diár 2023/2024

Vydavateľ: I Can Academy SK (I Can Academy SK)
Formát:Kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 03:00

Lepšia cena: 13,02 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,33 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,50 €
Ušetríte: 2,17 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Školský motivačný diár 2023/2024

Toto nie je obyčajný diár na zapisovanie úloh a termínov, aj keď nájdeš v ňom miesto aj na to. Je to predovšetkým nástroj na podporu tvojho vlastného šťastia, prebudenie motivácie, odhalenie zmyslu v živote, zvýšenie porozumenia vo vzťahoch a na tvoj rast ako osobnosti.

+ BONUSY VO VNÚTRI V HODNOTE 87 €.

Pomôže ti s témami, ktoré možno riešiš, ale nemáš o tom komu povedať. Dá ti návody na výzvy, pri ktorých sa nemáš na koho obrátiť. Plus: jeho úlohou je pomôcť ti vidieť život inak, než ho vidí väčšina ľudí. V istom zmysle ho zjednodušiť, viac si ho užívať a tým zdvojnásobiť svoj pocit šťastia.

Život nie je len o škole. Ty to dobre vieš a mysleli sme na to aj pri tvorbe tohto diára. Občas je náročné udržať rovnováhu medzi všetkými oblasťami. Nájdeš tu preto tri oblasti (osobný život, vzdelávanie a vzťahy), ktoré ti diár pomôže vyvážiť.

To najhodnotnejšie, čo tu je, sú mesačné články, návody a cvičenie od 9 expertov: Michal Hrehuš, Diana Grall, Daniela Bederková, Mária Tóthová Šimčáková, Pavel a Jasmína Houdkovci, Ľubka Dóšová, Henrieta Holúbeková, Daniela Matušková.

Každý je odborníkom na inú tému. Spoločne ti pomôžu zlepšiť vzťahy, definovať si ciele, spoznať lepšie seba a svoje silné stránky, vytvoriť si skvelý deň, poradiť si s kyberšikanou, naučiť sa povedať NIE v kritických situáciách, žiť ekologickejšie, porozumieť si viac s rodičmi a byť človekom, ktorý nie je len nasledovníkom, ale je vzorom pre iných.

Nič v tomto diári sa neznámkuje. Nie je to domáca úloha. Ak do diára nespravíš ani čiarku, ale v niečom ťa inšpiruje, zmení tvoj pohľad alebo ťa niektorý z článkov aspoň nasmeruje na riešenia, diár tým splní svoj účel.

Keď ním budeš prechádzať, otvor svoju myseľ novým ideám a možnostiam. Otestuj návody, daj si výzvy a sleduj, aký efekt budú mať na teba.

Pamätaj: Ty si tvorca svojho šťastia. Nie tvoji kamaráti, nie tvoj frajer či frajerka ani otec či mama. Ty sa musíš postarať o svoje šťastie. Nik iný to za teba neurobí. V tomto diári nájdeš 12 návodov, ako na to. Čo urobíš ďalej, to je na tebe.

Detaily o knihe

Názov: Školský motivačný diár 2023/2024

Objednávací kód NA673760

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x