bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hra s ilúziami

Vydavateľ: -
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 11,90 € (vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hra s ilúziami

Kým Michal potrebuje Júliine profesionálne služby, aby zachránil vzťah poznačený neverou, Júlia sa snaží nájsť v živote stratenú rovnováhu. Presvedčená o tom, že nevinné priateľstvo medzi mužom a ženou neexistuje, a posmelená skutočnosťou, že sa Michal druhýkrát stane otcom, sa rozhodne vycúvať aj z tohto pseudovzťahu a ustáť nový život sama s dcérou. Keď nájde pod dverami zastrčený odkaz s volaním o pomoc, je to práve Michal, kto sa ju snaží ochrániť. Kto je autorom odkazov, ktoré sa množia a ako môže Júlia pomôcť niekomu, koho identitu nepozná? Súhra okolností jej opäť do cesty privedie Simonu. Keďže Júlia neverí na náhodu, rozhodne sa napraviť svoj prvý neúspech pomôcť jej. Zdá sa, že hra s ilúziami neskončila. Keď sa do nej zamieša láska, môže spáliť všetko. Čo skrýva rúško ilúzií a kto je v skutočnosti stratená duša, ktorá zúfalo volá o pomoc? Aby ste zistili pravdu, nestojte pred zrkadlom. Aj obraz, ktorý vidíte je totiž len ilúziou... Čo je vlastne v živote skutočné? Eva Hrašková, milujúca mama na plný úväzok, ktorej v hlave neustále víria nové príbehy, no má len zlomok času na ich zhmotnenie v knihách. Na svojom konte ich má deväť a takmer všetky boli preložené aj do českého jazyka. Svojich čitateľov zásobuje hneď dvoma žánrami – ženskými príbehmi s prvkami spoločenského románu, v ktorých stavia hlavných hrdinov pred problémy, o ktorých sa nahlas veľa nehovorí, a knihami s krimi nádychom, plnými napätia. V roku 2018 sa vydala a z jej mena sa stal už len pseudonym. Doposiaľ jej vyšli knihy Len kým si tu, Nežný dotyk nenávisti, Nebo vonia tebou, Rande so svokrou, Sestra, Mrazivá odplata, Temný výdych (reedícia knihy Sestra), Všetko, čo (ne)chcem, Piliere ilúzie a Hra s ilúziami. 

Detaily o knihe

Názov: Hra s ilúziami

Objednávací kód NADBK111552

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasná (Alena Precechtelová, 11.5.2024) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hra s ilúziami je pokračovanie knižky Piliere ilúzie. V tomto pokračovaní som sa dozvedela mnoho nových vecí zo života Júlie a Michala. Pri niektorých tajomstvách, ktoré vyšli na povrch som ostala poriadne prekvapená. Eva Krajancová Hrašková výborne zamotala príbeh. Viac nezradím, aby som Vám nepokazila zážitok s čítania . Knižka je skvelá, preto Vám ju odporúčam

Hra s ilúziami. (Andrea Sadloňová, 14.8.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Po prečítaní knihy Piliere ilúzií som čakala kedy príde pokračovanie a som rada, že som nemusela čakať pridlho :) Hra s ilúziami sa mi čítala celkom dobre, bolo tam síce viackrát rovnaké pripomenutie dejovej línie z prvej knihy, ale nič, čo by mi narúšalo vnímanie príbehu ako takého. Aj keď kniha skončila podľa očakávaní, som rada, že má pozitívny koniec, v dnešnej realite je tých pozitív stále menej, tak ma vie potešiť aj taká drobnosť :) Knihu odporúčam :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x