bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Manželská pretvárka

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 03:02

Vaša cena: 14,30 € (vrátane DPH)
Bežná cena:17,90 €
Ušetríte: 3,60 € (zľava 20%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Manželská pretvárka

Milovníkom kvalitnej historickej romance ponúkame pútavý romanticko-dobrodružný príbeh z pera úspešnej americkej autorky Abigail Wilsonovej, zasadený do regentského Anglicka.
Keď ovdovený lord Adrian Torrington súhlasil, že sa stane špiónom v službách britskej koruny, nikdy neplánoval, že sa bude vydávať za lúpežníka, a už vôbec nie, že prepadne nesprávny koč. Keď však uviazne na ceste s mladou ženou v bezvedomí a dieťaťom, je nútený navrhnúť jej manželstvo, aby ochránil nielen jej česť, ale i vlastnú totožnosť a nebezpečné poslanie.

Adrian odvezie slečnu Elizabeth Cantrellovú a jej nemanželského syna Isaaca do rodinného sídla Middlecrest Abbey, pričom nemá ani tušenia, že Isaacovým otcom je jeho mladší brat. Na veľkolepom panstve ich čakajú lordove krásne, takmer dospelé dcéry, ale aj zákerný vrah a rozpúta sa horúčkovitá honba za chýbajúcimi spravodajskými informáciami, ktoré by mohli zvrátiť vojnu s Francúzskom. V obave z toho, čo by lord Torrington mohol urobiť, keby sa dozvedel pravdu o jej synovi, musí byť Elizabeth stále o krok vpredu - pred svojím krehkým srdcom, neistou budúcnosťou a tajomnou osobou, ktorá sa zo všetkých síl usiluje zničiť jej novú rodinu...

Prekladateľka: Miriam Ghaniová

Výhodná ponuka

Detaily o knihe

Názov: Manželská pretvárka

Originálny názov: Masquerade at Middlecrest Abbey

Objednávací kód DY667864

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

5*/5* (Ivana Kováčová, 11.8.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Abigail Wilson ako autorka historických romancí má u nás s Manželskou pretvárkou premiéru a výborné hodnotenia sľubovali výborné čítanie. Myslím si, že kto má z daného žánru načítané, určite mi dá za pravdu, že toto bolo naozaj originálne, zamotané, napínavé a okrem romantickej linky je tu perfektne rozbehnutá aj tá detektívna a vyšetrovacia. Nestáva sa často, že by v historických romanciach bola vražda. A tu sa mi páčilo, že okrem nej tu boli špióni, zradcovia, tajomné výhražné odkazy a hlavná hrdinka, ktorá okrem toho, že sa musela stihnúť zaľúbiť do hlavného hrdinu, sa s chuťou pustila aj do vyšetrovania. Trochu nezvyčajné boli aj samotné osudy našich hlavných hrdinov, ktorí obaja zažili pomerne dosť problémové obdobie, ktoré na danú dobu mohlo absolútne zničiť ich povesť. Zamotané rodinné osudy, mnohé záhadné postavy a najmä špionážna a detektívna linka spravili z tejto knihy naozaj pútavé a veľmi zaujímavé čítanie. Páčilo sa mi, že romantická linka ustúpila trochu do úzadia, ale stále bola prítomná, nie však zbytočne rozpytvávaná a láska prišla jednoducho a prirodzene sa preniesla cez všetky vzniknuté problémy. Od začiatku mala kniha spád, neustále sa v nej niečo dialo a mňa veľmi bavilo to jednoduché vyšetrovanie zodpovedajúce dobe, v ktorej sa príbeh odohráva. Dávno som nečítala takúto "akčnú" romancu a musím povedať, že sa mi to páčilo. Vždy som mala rada, keď hlavný hrdina bol špión, ale tu mal príbeh ešte niečo naviac. Dúfam, že každá autorkina kniha je písaná podobným štýlom a že sa ich u nás dočkáme, lebo ja by som si od nej určite veľmi rada prečítala aj niečo ďalšie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je 0 deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Kúpou kompletu ušetríte 3,70 €.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x