bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zlodej tulipánu

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Séria:Dedička (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:456
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:52

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,89 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zlodej tulipánu

Violet má po útoku na knižnicu pocit, že prichádza o hodnoty a stráca pevnú pôdu pod nohami. Jej a tetin plán sa rozpadá. Tajomstvá postupne prenikajú na povrch, lenže nie sú také priamočiare, ako si to vyfantazírovali. Do hry vstupujú hráči, s ktorými nikto nepočítal, a Violet sa ocitá v kolotoči sprisahaní. Uvedomuje si, že Alfred Zivak nie je jej jediný protivník. V tieňoch anonymity striehnu ďalšie hrozby. Z temnoty mysle sa vynárajú takmer zabudnuté prízraky. A za klamstvá sa platí privysoká cena.

Violet je odhodlaná strhnúť nablýskané masky timbletonskej smotánky a odhaliť pravdu o smrti vlastnej rodiny. Srdce ju však zamotáva do pavučiny neprijateľných túžob a neúnosných klamstiev. Vyhrá jej oddanosť rodine alebo príťažlivosť k synovi nepriateľa, aj keď vie, že city by mohli zničiť každý, i ten najlepší plán?

Prečítajte si pokračovanie temnej trilógie Dedička, ktoré vás strhne do sveta pretvárky, zrady aj zakázaných emócií.

Detaily o knihe

Názov: Zlodej tulipánu

Objednávací kód NA667801

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zlodej tulipánu (Val, 6.7.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
…akčné, drsné, romantické… Ak ste si postavy v prvej časti série Dedička neobľúbili, týmto dielom sa to, podľa mňa, nenapraví. Kdesi som čítala, že táto kniha/séria je mišmašom sci-fi, drámy, fantasy, romantiky, erotiky, akčných scén… Áno, je! Aj preto to milujem! Autorka píše ako bohyňa, nikdy neviem, čo na mňa vybalí na ďalšej strane, čítam ako na tŕní, občas s hnevom, frustráciou, striedajúc prihlúply úsmev a rozďavenú papuľku-čaro Danihelovej tvorby. O Violet som napísala, že je zasraný nindža, ako ju častovali v Dedičke ruže viaceré postavy. Musím ale povedať, že v Zlodejovi tulipánu tento nindža odhalil svoje slabiny a jej schopnosť ala Wonderwoman dostala trhliny. Prejavila sa u nej ľudskosť, najmä v častiach s Brooksom. Neraz sa mi lámalo srdce nad konaním Violet, ale kto som ja, aby som ju súdila?! Dokázala som ju pochopiť. Srdce jej kázalo jedno, myseľ(a teta Ida)druhé. Keďže Zlodejom tulipánu naskočíte do rozbehnutého vlaku, odporúčam osviežiť si pamäť aspoň niekoľkými záverečnými stranami Dedičky ruže. Okrem starých známych postáv, nám prikvitli aj nové. Jedna zaujímavejšia a záhadnejšia ako druhá. Violet opäť zápolí s minulosťou, tentokrát ju však do nepríjemností zatiahne znova Joy. A v tejto časti nastupuje sci-fi linka. Vôbec ju nepokladám za prehnanú. Ide o vývoj technológií a nie nejaká blbosť, ako výlet na Mars. Špeciálnou postavou bol sympoš ‘Zafírko’ a myslím, že nejedna čitateľka špekuluje, kto to je. Aj keď sa Violet odhalil, mala som teóriu, ktorú mi dievčatá v skupine spoločného čítania vyvrátili…Spomeniem aj starého Zivaka, ktorý ma náramne zmiatol a vyvolal ďalšie otázky(akoby som ich mala popri čítaní málo). Taktiež postava Logana sa mi dostala viac pod kožu. Nie je len arogantný, namyslený somár… je v ňom viac. A… je mi ho ľúto. Kvitujem Majke, že celý dej má perfektne premyslený. V príbehu sa nestretnete so situáciou, ktorá by sa stala sčista-jasna. Všetko so všetkým súvisí. Ak ste mali po dočítaní prvej časti série otázky, po Zlodejovi ich budete mať viac :D Danihelová to proste vie! Ponapína vás ako gumku v gaťkách, nakoniec vám len pleskne o holú kožu a vy sa budete čudovať, kde sú ďalšie strany… nuž, na tie si budeme musieť počkať a snáď nezostane ani jedna otázka nezodpovedaná. A ja tajne dúfam, že Brooks dostane to, po čom najviac túži <3

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x