bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska bez úzkosti

Vydavateľ: Grada (Grada Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 13,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,99 €
Ušetríte: 2,40 € (zľava 15%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska bez úzkosti

Nazval vás váš romantický partner závislou, neistou, zúfalou alebo žiarlivou? Nikto si nechce priznať, že tieto vlastnosti má, ale ak ste neustále v strehu, pociťujete vo vzťahu úzkosť alebo si robíte prehnané obavy, môžete trpieť úzkostnou pripútanosťou a strachom z opustenia, ktoré sú často zakorenené v zážitkoch z raného detstva. V tejto knihe sa naučíte, ako prekonať svoju úzkosť pomocou súcitného sebauvedomenia, čo je technika, ktorá vám umožní rozpoznať svoje negatívne myšlienky či nezdravé vzorce. Postupne v štyroch častiach zistíte, ako a prečo vznikajú vaše konflikty vo vzťahu. Zmenu budete iniciovať tým, že sa začnete zaoberať prekážkami, ktoré vám bránia v pestovaní šťastných vzťahov. Naučíte sa vytvoriť si intímne spojenia s pocitom bezpečia.

Nastal čas, aby ste zastavili utrpenie a prehnané analyzovanie svojho vzťahu. Raz a navždy sa zbavíte neistoty a naučíte sa, ako si vybudovať láskyplný vzťah, po akom ste vždy túžili.

Detaily o knihe

Názov: Láska bez úzkosti

Originálny názov: Insecure in Love

Objednávací kód NADBK107414

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

3,5* (Veronika Posová, 30.3.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Možno sa vám to niekedy stalo, a možno poznáte niekoho, kto sa pri svojom partnerovi neustále "dáva dole". Máte vo vzťahu nízke sebavedomie? Vyvoláva vo vás odmietnutie pocit, že ste nehodný lásky, a prenášate si tento pocit do akéhokoľvek vzťahu? Potom je čas, aby ste si prečítali túto knihu, pretože s veľkou pravdepodobnosťou prežívate úzkostnú lásku. Už podľa názvu vieme, že ide o sebarozvojový titul, ktorý vám pomôže začať sa vnímať tak, ako si skutočne zaslúžite - ako toho, kto je hodný prijať a dávať lásku. Úzkosť, strach z opustenia, alebo znášanie výčitiek totiž podkopávajú vaše sebavedomie do takej miery, že ho prenášate do vzťahu, v ktorom zanecháva pomalé, ale hlboké rany. Je to ako začarovaný kruh - čim chcete byť bližšie, tým sa vašimi úzkostnými prejavmi od partnera vzďaľujete. Kniha sa snaží čitateľa naviesť na cestu sebapoznania a uvedomenia si svojho problému a následne ho učí prijať sám seba takého, aký je, bez vedľajších výčitiek voči sebe samému. Je rozdelená na štyri časti, ktoré spolu dávajú 10 kapitol. Každá časť sa venuje inej oblasti, pričom ide od počiatku problému, až po romantické vyvrcholenie vzťahu, ale hovorí aj o tom, ako odísť bez výčitiek. Autorka píše síce teoretickou formou, ale často využíva príklady rozhovorov, či situácii, aby si človek vedel predstaviť a priradiť k predstave konkrétny problém. Za každou väčšou kapitolou, či úsekom je aj priestor na cvičenie, niektoré však potrebujú dlhší časový úsek. Priznám sa, miestami som pri knihe strácala pozornosť, pretože som občas mala pocit. že sa točíme okolo toho istého. Ak prežívate harmonický vzťah, kniha pravdepodobne nebude pre vás, ale ak máte pocit, že sa vaše chyby vo vzťahoch, ktoré následne stroskotajú neustále opakujú, skúste dať tejto knihe šancu. Možno zistíte, že váš problém pramení niekde úplne inde, a hlavne zistíte, že každý je hodný lásky - aj vy.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x