bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Súkromná záležitosť

Vydavateľ: Naše vojsko (NAŠE VOJSKO, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:59

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Súkromná záležitosť

Manželstvo Adama, primátora hlavného mesta, a Barbary Flórekovcov prechádza krízou. Po Barbarinej nevere, ktorá sa prevalila na verejnosť po tragickej smrti jej milenca, sa spoločne pokúšajú zachrániť to, čo z ich vzťahu ešte zostalo. To sa však nepáči hneď dvom ženám. Diane, ktorá pracuje pre Adama, a Ariel, dievčaťu s bolestnou minulosťou. Obidve ťahajú za nitky intríg a nezávisle jedna od druhej robia všetko preto, aby manželstvo Adama a Barbary skončilo v troskách.
„Prišla som na jednu zásadnú vec: keď si neviete zosnovať vlastný plán, vkradnite sa do života niekomu, kto ho už má do detailov premyslený. A potom mu ho ukradnite. Uvedomila som si, že Diana bola presne tou osobou, ktorú som potrebovala stretnúť.“ Po smrti svojho milenca Gabriela Finka sa Barbara dostala do bludiska pochybností a beznádeje a zo všetkých síl sa snaží nájsť cestu von. Keď sa jedného mrazivého rána vyberie zabehať si, v lese nájde mŕtvolu dievčaťa. Zatiaľ čo čaká na príchod polície, medzi stromami zazrie siluetu muža. Po chvíli si uvedomí, že pred jej očami stojí Gabriel a vysiela k nej správu: „Čakám ťa.“ „Nie je to zvláštne? Veríme bez dôkazov rôznym nadprirodzeným príhodám, no vo chvíli, keď ich zažívame na vlastnej koži, o všetkom pochybujeme.“ Barbara sa zo všetkých síl snaží prísť na to, čo správa od Gabriela znamená. Stopy ju zavedú späť k mŕtvemu dievčaťu a ona odhaľuje súvislosti, ktoré ho spájajú s Adamom. Sama sa pritom ocitá na hrane života a smrti a Gabriel k nej naťahuje ruku.
„V srdci mi rozkvital krásny, ale jedovatý kvet. Pýtala som sa sama seba, či sme všetci pokúšaní osudom, alebo som to iba ja. Vstúpila som do života mnohým ľuďom a v každom z nich zanechala čiernu stopu. Ako keď prejdete po bielom snehu zablatenou topánkou.“ Podarí sa Barbare a Adamovi rozdúchať vášeň, ktorá pred časom vyhasla, a zachrániť manželstvo? Čo spája Adama s mŕtvym dievčaťom a môže Barbara vôbec ešte veriť svojmu mužovi? Či sa im podarí naplniť spoločnú túžbu opäť sa zamilovať, sa dočítate v príbehu, ktorý vám ukáže, čo sa stane, keď nevera prestane byť súkromná záležitosť.

Detaily o knihe

Názov: Súkromná záležitosť

Objednávací kód NA656862

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Napínavá (Alena Precechtelová, 14.8.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
SÚKROMNÁ ZÁLEŽITOSŤ je knižka v ktorej opisuje skvelá slovenská spisovateľka Zuzana Bílavská pútavo vzťahy medzi ľuďmi . Čo všetko dokáže urobiť žena , aby získala svojho vyvoleného je až neuveriteľné. V tejto knižke si nájde každý čitateľ to svoje - lásku , nenávisť, napätie , priateľstvo aj faloš. Ja Vám knižku odporúčam

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x