bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Skrotený vikomt

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Klub lokajov
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:52

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Skrotený vikomt

Aj tie najlepšie plány sa môžu pokaziť

Vikomt Clayton presne vie, čo chce dosiahnuť a darí sa mu to. Stať sa vychádzajúcou hviezdou v parlamente? Vybavené. Nájsť dámu, s ktorou by sa oženil? Vybavené. Mať stajne, ktoré mu budú závidieť všetci muži v Londýne? Vďaka arabskému plnokrvníkovi, ktorého vyhral v dražbe, je na dobrej ceste, aby si splnil aj tento sen. Nič na tom nezmení ani krásna mladá žena zo susedstva.
Pompézne plesy, večierky a soirée sú lady Theodore Ballardovej ukradnuté. Stará sa o chorú matku, ale keď jej otec predá milovaného koňa, pretečie posledná kvapka. Nič They nezabráni v tom, aby ho získala späť. Dokonca ani nový majiteľ, čertovsky pekný vikomt. Nanešťastie si Thea pri pokuse navštíviť koňa zlomí nohu a musí zostať u Claytona ako nezvaný hosť, ktorý naruší jeho usporiadaný život. Medzi Claytonom a Theou to nepopierateľne iskrí, ale obaja majú priveľa tajomstiev a škandálov. Na ich záchranu bude treba viac než len trochu lásky.

Z anglického originálu Save a Horse, Ride a Viscount (June Third Enterprises, LLC 2021) preložila Miriam Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Skrotený vikomt

Originálny názov: Save a Horse, Ride a Viscount

Objednávací kód NA205843

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skrotený vikomt (Kristína Rydlová, 8.1.2024) Odpovedať

príjemné čítanie
Skrotený vikomt je štvrtým dielom zo série Klub lokajov. Za seba môžem povedať, že mi táto časť sadla o dosť viac ako Komorník, ktorý ma miloval. Od nenávisti k láske, nútená blízkosť, hlavná hrdinka rebelka... táto kombinácia sa mi jednoducho páčila. Bola to taká jednohubka, ktorú som prečítala za pár hodín. Thea nebola žiadna krehká kvetinka, keď niečo chcela, išla si tvrdo za tým a nebála sa riskovať. Mám rada takéto hrdinky, čo si nenechajú skákať po hlave a majú tak trochu podrezaný jazyk. Zároveň bola dobrosrdečná a priateľská, nikdy neodmietla podať pomocnú ruku a pre svojich blízkych by urobila aj nemožné. Ewan bol tiež sympaťák. Na prvý pohľad možno pôsobil ako prísny vikomt, vo vnútri to však bol muž s hlavou i srdcom na správnom mieste, stačilo ho len trochu lepšie spoznať. Obaja si v minulosti zažili veci, ktoré ich dosť ovplyvnili a doteraz sa s nimi úplne nevyrovnali. Zároveň ich však ich minulosť aj dosť posilnila. S romantickou linkou som tiež bola spokojná. Thea a Ewan si najskôr nevedeli prísť na meno, určitá udalosť ich však primäla stráviť spolu viac času, kedy sa lepšie spoznávali a zbližovali. Príbeh nebol veľmi pikantný, no to mi nevadilo, ich vzájomné iskrenie bolo cítiť tak či tak.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x