bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Holka přes palubu

Vydavateľ: Cosmopolis (Cosmopolis)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:360
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Lepšia cena: 18,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,87 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,94 €
Ušetríte: 3,07 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,14 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Holka přes palubu

Piper Bellingerová je zhýčkaná osmadvacetiletá dívka, které bohatý otčím poskytne, co si jen zamane. Jenže… když jednou vypije moc šampaňského a party na střeše se tak trochu zvrtne, odstřihne ji od rodinných financí a spolu se sestrou je pošle do zapadákova na druhém konci pobřeží, kde mají vést bar svého zesnulého otce.

Kamkoli se na malém městě vrtne, potkává Brendana, mohutného vousatého námořního kapitána, který je od první chvíle přesvědčený, že Piper tam dlouho nevydrží. Hvězda sociálních sítí, co se ráda baví, a drsný rybář jsou sice naprosté protiklady, ale vře mezi nimi nepopiratelná přitažlivost. A Piper musí svému nevlastnímu otci (a tomu otravnému rybáři taky) dokázat, že se o sebe dokáže postarat. Copak to opravdu může být tak strašné?

Detaily o knihe

Názov: Holka přes palubu

Objednávací kód NA652737

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super oddychovka (@knižkomolka, 31.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je skvelá (nie len) letná oddychovka, kostru autorka poňala naozaj skvelé napriek takej klišé téme. Poštový sú sympatické, vtipné, je to romantické a písané pútavo

Super :) (Martina Domaničová, 18.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nevydržala som a prečítala si túto letnú novinku v CZ jazyku. Tak isto vyšla ako Stalo sa v lete v skvelom @vydavatelstvo.pandora - kde môžete ochutnať aj prídavok v podobe bonusovej kapitoly z ďalšej časti . Keď som príbeh začala čítať, po prvých vetách som mala chuť zatvoriť čítačku a odložiť to na neskôr. Tak, ako sa hlavná hrdinka v prvých momentoch správala, mi neskutočne prekážalo. Piper pôsobila ako rozmaznaná bábika, ktorá na čo ukáže prstom, to má. V podstate tak aj žila. Celebrita na sociálnych sieťach, ktorej dennou náplňou bolo sa fotiť a výsledky pridávať na insta. Užívala si život, prepych a so žiadnym priateľom nevydržala dlhšie ako niekoľko týždňov. Vždy ich totiž začala nudiť. Piper bola ako jedna hotová pretvárka. V tom však prišiel zlom a so sestrou sa museli presťahovať do Westportu, malej, malebnej rybárskej dedinky, kde už nemala na ružiach ustlané a musela sa popasovať so životom. . Tu sa môže zdať, že prešla príliš rýchlym "prerodom", no ja som to vnímala tak, že to niekde v nej bolo už dávnejšie, no v LA nemala príležitosť a možnosti to ukázať. Spolu so sestrou Hannah dostala na starosť bar po zosnulom otcovi, no bola to skôr taká putika, s obývacou časťou na poschodí. Rozhodli sa to dať dokopy a znovu otvoriť na počesť človeka, na ktorého si v podstate ani jedna nespomínala. . Príbeh plynie naozaj pekne, Piper sa spozná s Brendanom a ten veľmi ochotne podá dievčatám pomocnú ruku. Medzi nimi to od začiatku poriadne iskrí a mne sa naozaj páčila až skoro hmatateľná chémia. Vskutku skvelé sexuálne scény tiež nechýbajú (niekde to bolo až cez by som povedala) a záver, čo ľahko frustruje. Ja si myslím, že každý si v tomto príbehu nájde to svoje a na slnečné, teplé a letné dni je táto knižka ako stvorená. Veľmi sa teším na príbeh o Hannah a Foxovi.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x