bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Začína sa to nami

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:296
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,10 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Začína sa to nami

ZUZANA JURIGOVÁ KAPRÁLIKOVÁ číta z knihy ZAČÍNA SA TO NAMI:

Dostala druhú šancu. Ale stojí jej za to?

Lily a jej bývalý manžel Ryle sa práve dohodli na starostlivosti o dcéru Emerson, keď Lily na ulici nečakane natrafí na svoju prvú lásku Atlasa, ktorého nevidela takmer dva roky. Raduje sa, že aspoň raz im čas praje, a tak neváha a prijme Atlasovo pozvanie na rande.

Neteší sa však dlho. Uvedomí si, že hoci s Rylom už nie sú manželia, ešte vždy má miesto v jej živote. A Ryle zas nestrpí Atlasa v blízkosti svojej dcéry a bývalej manželky.

Začína sa to nami nadväzuje na úspešný román Končí sa to nami a ponúka pohľad na udalosti z Lilinej aj z Atlasovej perspektívy. Lily prihral život druhú šancu na pravú lásku, lenže za neželaného dohľadu žiarlivého exmanžela. Ako sa jej má za daných okolností chopiť? Tento strhujúci príbeh len potvrdzuje, že Colleen Hooverová je majsterkou emotívneho zobrazenia ľudskej duše.

Z anglického originálu It Starts With Us (ATRIA paperbeck, An Imprint of Simon & Schuster, Inc, New York 2022) preložila Lucia Lukáčová.

Detaily o knihe

Názov: Začína sa to nami

Originálny názov: It Starts With Us

Objednávací kód NA205802

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemná oddychovka (Adela, 14.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vo svojom vnútri verím, že ak sú si dve spriaznené duše súdené, vždy si nájdu cestu k sebe. Aj keď sa ich cesty rozdelia a život im rozdáva polená pod nohy vedia, že patria k sebe. Stretnúť svoju spriaznenú dušu je dar, ktorý ste dostali od života buď preto, že ste výnimočný, alebo máte urobiť výnimočnou svoju spriaznenú dušu. Je to osoba, s ktorou si rozumiete aj bez slov. Keď ste spolu, vzplyniete v jedno telo a svet okolo vás prestane existovať. Vytvorila sa medzi vami láska vo veľmi neľahkom období, ktorá sa dá nazvať aj bolestnou. Je to cit, ktorý sa zrodil v dvoch osamelých dušiach a napriek rôznym prekážkam vydržal a zosilnel. O tomto rozpráva pokračovanie príbehu Začína sa to nami, ktorý nám približuje, ako pokračujú osudy Lily a Atlasa. Som nesmierne rada, že sme sa dočkali pokračovania, ktoré nebolo na pláne. Atlas a Lily mi počarovali už v predošlej časti a po jej dokončení mi vírilo v hlave, čo sa s nimi deje? Ako pokračujú ich osudy? Dostanú šancu byť spolu? Alebo ostanú ich životy navždy rozdelené? Odohrávala sa vo mne hrozná emocionálna búrka pocitov, až kým som neotvorila druhý diel. Nadväzoval presne tam, kde skončil prvý. Je neopísateľné slovami vrátiť sa na známe miesta a do života postáv, ktoré sa mi dostali pod kožu už predtým. Lily ani Atlas to vôbec nemali ľahké. Stretli sa náhodou po nejakom čase. Obaja už mali vlastné životy. Lily bola slobodná matka vlastniaca úspešné kvetinárstvo. Atlas vlastnil úspešnú reštauráciu a vyzeral spokojný. Aj napriek tomu, že sa ich životy rozdelili a čas plynul, stále ich k sebe niečo ťahalo. Osud im však nebol stále naklonený. Na jednej strane žiarlivý exmanžel, ktorý riadne Lily strpčoval život a na druhej Lily, ktorá mala pochybnosti a nebola pripravená na vzťah, pretože ju sklamali dvaja najdôležitejší muži jej života. A Atlas, ktorý nepoznal, čo je to láska, až kým nespoznal Lily. Museli prekonať veľa neľahkých životných situácií. Atlas bol muž snov každej ženy. Tentokrát je kniha je písaná z dvoch pohľadov Lily a Atlasa. Viac som si užívala pohľady Atlasa, pretože mi to pomohlo nahliadnuť do jeho vnútra a pochopiť jeho zmýšľanie. Och, milujem ho. Och, ešte musím vyzdvihnúť terapeuta Tea. Bol neskutočný. Tie jeho trefne hlášky. Alysa a jej muž ukázali, že sa vedia postaviť za správnu vec a dokážu byť skvelými priateľmi. Začína sa to nami je skvelý príbeh, ktorý je plný hlbokých myšlienok, prekážok, ale aj cesty k pravej láske. Milujem to. Bolo to presne také, aké to malo byť. Obe časti môžem len a len odporučiť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Netuším, ako by niečo také mohlo fungovať. Keď sme sa s Atlasom zrazili na ulici, akoby sa všetko ostatné vrátane Ryla rozplynulo. No teraz sa mi Ryle pomaly vkráda do myšlienok. Nie tak, ako to bolo kedysi. Teraz mi skôr pripomínajú cestnú zátarasu. Môj ľúbostný život sa konečne dostal na rovný chodníček bez hrboľov a zákrut najmä preto, lebo vyše roka a pol vôbec neexistoval, no teraz ma pravdepodobne čaká drsný terén, prekážky a útesy.
Stojí to za to? Atlas za to, samozrejme, stojí.
Ale stojíme za to my? Stáva sa my hodné stresu, ktorý by to nevyhnutne vnieslo do všetkých ostatných oblastí môjho života?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x