bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tiché vody

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,90 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,66 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tiché vody

Okamžiky.
Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků.
Zažila jsem ve svém životě mnoho okamžiků, které pro mě byly výzvou a navždy mě změnily, okamžiky, které mě vyděsily a převálcovaly. Nicméně, u těch největších – nejsrdceryvnějších a nejúchvatnějších – byl vždycky on.
Bylo mi deset, když jsem přišla o hlas. Byla jsem o něj oloupena, a jediný, kdo dokázal naslouchat mému mlčení, byl Brooks Griffin. Byl světlem mých temných dnů a příslibem zítřka, dokud si i jeho nenašla hrozná tragédie. Tragédie, která ho nakonec málem utopila v moři vzpomínek.
Toto je příběh chlapce a dívky, kteří se milovali navzájem, ale neměli rádi sami sebe. Příběh o životě a smrti. O lásce a nesplněných slibech.
O okamžicích.

Detaily o knihe

Názov: Tiché vody

Originálny názov: The Silent Waters

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Emocionálne smršť (Martina Domaničová, 14.10.2022) Odpovedať

"Okamžiky. . Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků. . Zažila jsem ve svém životě mnoho okamžiků, které pro mě byly výzvou a navždy mě změnily, okamžiky, které mě vyděsily a převálcovaly. Nicméně, u těch největších – nejsrdceryvnějších a nejúchvatnějších – byl vždycky on." . Pre mňa veľmi očakávané pokračovanie série a dostala som ešte viac, než som si želala. Skvelý príbeh, plný priateľstva, porozumenia, lásky, ale aj odvrátenej strany nekomunikácie. Brittainy začína byť v mojich očiach naozaj kráľovnou emotívnych príbehov. Ako ona dokáže formulovať vety, spájať slová a zasiahnuť čitateľa priamo do srdca. . Po slabšej dvojke som si stihla akurát tak vydýchnuť a nabrať nejaké tie sily a dobre som urobila, pretože tu som ich potrebovala. Maggie May sa spolu s jej otcom presťahujú k jeho novej priateľke. Denno-denne sa stáva svedkom lásky jej otca a novej mamky a sníva svoje vlastné sny. Má nového brata a sestru a zamiluje sa do suseda, Brooksa Griffina. Veľmi sa mi páčilo, ako autorka opísala detskú lásku a aká bola Maggie May. Potom sa však čosi stane a Maggie prichádza o hlas - nie naozaj, no prenasleduje ju diabol a ona má strach, že keď prehovorí, bude ju počuť. A tak Maggie nerozpráva. Deň, dva, mesiac, rok, roky. Brooks sa stáva jej kotvou, jej oporou, pretože ona ani nevychádza z domu. Čo sa však stane, ak detská láska a nerozlučné priateľstvo prerastie v čosi viac? . K tomuto čítaniu odporúčam isto balenie servítok, ak nie dve. Ide o veľmi emotívne čítanie. V tomto príbehu si človek uvedomí, že netreba súdiť bez toho, aby sme poznali celé zákulisie príbehu. Tak isto aj to, že každý sa s tou svojou traumou vyrovnáva ináč. Aj keď som sa v deji hnevala, keď som si myslela, že niekto koná zle, na záver som trpko zaplakala, ako som sa len mýlila. Je naozaj veľmi ľahké odsudzovať, no uvedomiť si chybu je prvým správnym krokom. . Naprieč príbehom je množstvo múdra o priateľstve, o láske, o súdržnosti. Autorka nevykresľuje dokonalý život dvoch zaľúbencov, ale ich tŕnistú cestu k vlastnému šťastiu. Každý nádych je dôležitý. Každé znamenie aj sebe menší pohyb niečo znamená. Každý okamžik sa vrýva hlboko do pamäti. Na tento príbeh budem ešte veľmi dlho spomínať. Tak isto sa teším na štvrtú časť zo série a som veľmi zvedavá, čo si na nás ešte autorka prichystala.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x