bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Aristoteles a Dante objavujú hlbiny nezn

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:528
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:02

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Aristoteles a Dante objavujú hlbiny nezn

Pokračovanie knihy Aristoteles a Dante spoznávajú svet a tajomstvá vesmíru, príbehu o dvoch neobyčajných chlapcoch z pohraničného mesta, ktorý si získal srdcia čitateľov aj množstvo prestížnych ocenení.
Ari strávil celú strednú školu tým, že skrýval, kým v skutočnosti je, takmer nerozprával a snažil sa byť neviditeľný. Myslel si, že ani v maturitnom ročníku to nebude inak. Ale keď sa zamiloval do Danteho, niečo sa v ňom zlomilo. Odrazu sa otvára novým priateľom, zastáva sa tých, ktorých šikanujú, a jeho hlas je konečne počuť. A stále je tu aj Dante, nádherný, duchaplný Dante, ktorý niekedy dokáže Arimu liezť na nervy a zároveň ho napĺňať túžbou. Obaja chlapci sú odhodlaní budovať si vzťah a nájsť si vlastnú cestu vo svete, ktorý im nerozumie. Ale keď Ari musí čeliť nečakanej strate, neostáva mu nič iné, len bojovať ako nikdy predtým, aby mohol žiť šťastný život, ktorý patrí len a len jemu.

Detaily o knihe

Názov: Aristoteles a Dante objavujú hlbiny nezn

Objednávací kód NA651374

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Recenzia (Viktória Bernátová, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha naplní vaše srdce radosťou, ale tiež ho rozbije na malé kúsky. Aristoteles a Dante objavujú hlbiny neznáma je príbeh o každodennom živote, o prechode z detstva do dospelosti, a samozrejme, o objavovaní tajomstiev vesmíru. V tejto časti sa veľa postáv rozvinulo. Poďme sa porozprávať o známych hlavných postavách knihy - Aristoteles a Dante. V celom príbehu, obaja prechádzajú mnohými zmenami. Zisťujú, čo znamená žiť, rásť a milovať. V tejto knihe sa hlavne Ari snaží robiť veci, ktorých sa bal v predchádzajúcej knihe - snaží sa spojiť so svojimi starými priateľmi a rodinou. Jeho cesta k znovuobjaveniu sveta okolo neho je tak neskutočne krásna a srdcervúca. A určite vidíme rozdiel ako Ari zvláda situácie teraz a ako v predchádzajúcej knihe. Je to naozaj osviežujúce vidieť, ako veľmi sa zmenil. Samozrejme, niektoré veci ostali nezmenené - ako Ariho tichá povaha a jeho láska k behu. Každý dialóg v knihe je pozoruhodný, pretože skoro každá veta by sa dala citovať. Milujem ako autor píše, tak aby sa človek dokázal zamyslieť. Príbeh je viac pútavý, čo som ja absolútne milovala vzhľadom na dĺžku knihy. Nejeden krát som mala slzy na krajíčku, táto časť ma neskutočne dojala a musím povedať, že bola o trošičku lepšia ako prvá. Celkovo sa mi kniha veľmi páčila! Je vtipná, emocionálna. Číta sa rýchlo, pretože má krátke kapitoly, ktoré ja v knihách milujem. A finále bolo nepredvídateľné zakončenie Ariho a Danteho série. Túto sériu odporúčam každému, určite stojí za váš čas.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x