bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Toxická láska

Vydavateľ: Metafora (Metafora, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 10,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,46 €
Ušetríte: 1,87 € (zľava 15%)
Ďalšie podoby titulu:
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Toxická láska

Když psycholožka Jeta jedné noci beze stopy zmizí, její patnáctiletá dcera ani na okamžik nevěří, že to byla její volba. Utvrdí ji v tom nalezený deník, kde Lies sice odhalí skrytou matčinu tvář, ale také potvrzení, že by své děti nikdy neopustila. Když rodina ohlásí zmizení na policii, Lies se rozhodne o deníku mlčet a začne pátrat po vlastní ose.

Detaily o knihe

Názov: Toxická láska

Objednávací kód NADBK101394

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasne! (Majka, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha bola brutálne užasna! Nevedela som sa od čítania odtrhnúť, raz keď som sa začítala, už som nechcela prestať (bohužiaľ našli sa chvíle, keď som sa musela donútiť knihu odložiť). Autorka ju perfektne spracovala, pohľad dcéry, Lies (ktorá bola skvelá), a potom pohľad matky Jet - cez denník. No jednoducho dobré spracovanie. Pri čítaní som mala miestami aj zimomriavky - pri čítaní, spomenutého, denníka. Na začiatku som mala teóriu, ktorej som sa snažila držať, ale jednoducho autorka ma donútila na ňu zabudnúť, zmiatla ma a napokon to skončilo pdesne tak ako si myslela. Je to jednoducho úžasná, skvelá (miestami erotická) kniha. Očarila ma, posadila ma na zadok! No a samozrejme, nesmiem zabudnúť, že tu bola úchvatne opísaná toxická láska (normálne mám nutkanie si nájsť viac kníh, ktoré obsahujú toxickú lásku!!!). Perfektný triler, ktorý odporúčam prečítať si!

V pätnástich by človek nemal hľadať matkinho vraha (Šárka Smetanová, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Stávajú sa vám také náhody, že knihu čítate takpovediac "v ten pravý čas"? Napríklad, že sa s niekým o niečom rozprávate a potom o tom čítate v knihe? Alebo že sa vám niečo stane a potom na to isté natrafíte v knihe? Mne sa taká vec stala v tejto knihe s Lies. Jeden deň som musela odísť z práce kvôli zdravotnému problému a potom čítam, že Lies trápi to isté. Okrem toho som s ňou mala ešte viac vecí spoločných. Napríklad obe máme rozvedených rodičov a povedala by som, že naši otcovia sú takí istí. Ja toho svojho považujem za kreténa a to isté som si myslela aj o tom Liesinom. Aj s Jetou som mala niečo spoločné. Obe sme vyskúšali rovnakú zoznamku. No nad ňou som celý čas krútila hlavou, ako mohla byť s takým psychopatom. No opustená žena je asi zúfalá žena. Nechce ostať sama a tak sa uspokojí s hocikým. Aj napriek tomu, že kniha je v češtine, ani som si to neuvedomovala a čítala sa mi ľahko a rýchlo. Bolo to napínavé od začiatku až do konca. A ten koniec som vôbec nečakala. Túto knihu by som označila ako psychotriler a tiež ako jednu z najlepších kníh, čo som prečítala tento rok a najlepšiu z tohto žánru. Viem si predstaviť, že takéto niečo by sa mohlo naozaj stať. Rozhodne odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x