bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stroskotanec v Cornwalle

Vydavateľ: i527.net (Zajíček Rudolf, Ing. - ZAEX)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:376
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:03

Lepšia cena: 13,99 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,31 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 1,59 € (zľava 10%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stroskotanec v Cornwalle

Po smrti rodičov sa Laura Callawayová zmieta vo víre nezodpovedaných otázok. Žije teraz so strýkom a s jeho kritickou manželkou v Severnom Cornwalle, kde sa však cíti ako stroskotanec, a hoci by sem rada patrila, je si vedomá toho, že ju miestni medzi seba neprijímajú. Toto vetrom bičované cornwallské pobrežie je známe častými stroskotaniami, pri ktorých sa námorníci len zriedkavo zachránia. Zatiaľ čo rozkrádači vrakov tu dychtivo striehnu na čokoľvek cenné, Laura sa snaží nájsť stopy vedúce k utopeným, aby mohla kontaktovať pozostalých a vrátiť nájdené predmety ich právoplatným majiteľom.

Keď po stroskotaní lode more vyvrhne na breh muža, Laura v snahe zachrániť ho musí bleskurýchle konať, pretože miestny pašerák je odhodlaný muža zničiť. Počas starostlivosti o cudzinca Laura s ošetrovateľkou zo susedstva objavia na mužovom tele nezvyčajné rany, a hoci
hovorí precíznou, kultivovanou angličtinou, jeho prízvuk im pripadá zvláštny. Na breh sa vyplavia ďalšie predmety a Laura si čoskoro uvedomí, že muž nie je tým, kým sa zdá byť. Dôkazy svedčia proti nemu, no pre Lauru predstavuje jedinú šancu, ako zistiť pravdu o osude svojich rodičov. Nájde odpovede, ktoré hľadá, aj napriek nebezpečenstvu číhajúcemu z každej strany a iskre, ktorá sa medzi nimi nečakane vznieti?

Detaily o knihe

Názov: Stroskotanec v Cornwalle

Originálny názov: A Castaway in Cornwall

Objednávací kód NA643362

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Slabšia kniha od J.Klassen (Viktória Vojteková, 22.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
J.Klassen patrí medzi moje top autorky, ale pri posledných dvoch knižkách, a toto je jedna z nich, som mala pocit akoby sa vytratilo jej čaro, ktoré som tak milovala v jej predchádzajúcich dielach. Avšak to neznamená, že som si ani tento raz príbeh neužila. Užila a čítalo sa to doslova samo. Obľúbila som si postavy, ktoré som si obľúbiť mala a neznášala som tie, ktoré neznášať mala. Príbeh, ako je pre Julie Klassen charakteristické, ponúka dobrodružstvo, tajomstvá, nebezpečie, ale aj romantiku. A predsa mi tam stále niečo chýbalo. Akási iskra a napätie medzi hlavnými postavami. Ano, fandila som im a usmievala sa pri ich spoločných momentoch, ale chcelo by to niečo viac. Niečo na čo som bola zvyknutá z predchádzajúcich kníh

Stroskotanec v Cornwalle (Katarína Marčoková, 15.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Stroskotanec v Cornwalle je krásna historická romanca popretkávaná tajomstvom záhadného cudzinca.Kniha udržiava čitateľa v napätí od začiatku až do konca.Sirota ktorá bojuje za poznanie, lásku a za nádej v lepší život a samozrejme nájde to v podobe krásneho cudzinca.Kniha ako stvorená na dobrý relax.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x