bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kráľovná ničoho (Férska sága 3)

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Séria:Férska sága (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 03:00

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kráľovná ničoho (Férska sága 3)

Reedícia úspešnej trilógie Férska sága a jej strhujúce vyvrcholenie!
Moc sa dá získať veľmi jednoducho, zložitejšie je udržať si ju. Jude to zažila na vlastnej koži, keď sa výmenou za neobmedzené vládnutie vzdala kontroly nad skazeným kráľom Cardanom. Ako férska kráľovná vo vyhnanstve je Jude úplne bezmocná. Cardanova zrada ju vnútorne zožiera a čaká na vhodnú príležitosť, aby mohla získať späť všetko, o čo ju pripravil. Tá sa jej naskytne vo chvíli, keď sa jej dvojička, Taryn, ocitne v ohrození života. Jude si trúfne vrátiť sa na zradný férsky dvor, postaviť sa zoči-voči neutíchajúcim citom ku Cardanovi, a to všetko preto, aby zachránila svoju sestru. Elfham sa však medzičasom zmenil na nepoznanie. Schyľuje sa k vojne, a čím je Jude bližšie k nepriateľským líniám, tým väčšmi je zapletená do krvavej vojnovej politiky. Keď však začne účinkovať dávna kliatba, krajinu premkne panika a Jude si musí vybrať medzi vlastnými ambíciami a ľudskosťou…
    

Detaily o knihe

Názov: Kráľovná ničoho (Férska sága 3)

Objednávací kód NA642931

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Záver ságy (Veronika, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Grandiózny záver Férskej ságy mi zobral dych a ja už teraz môžem skonštatovať, že mi Féria bude chýbať. Bola som veľmi zvedavá, ako autorka sériu zakončí, či uberie na tempe premysleného deja, či to nebude nudné a zmení sa to na sladkú romancu. Našťastie, nič z toho sa nekonalo, aj keď začiatok bol slabší, ale postupne dej nabral na obrátkach a opäť som sa dostala na kolotoč plný intríg, boja, stratégií. Veľmi sa mi páčilo ako v tomto diely nastal výraznejší prerod postáv. Jude a Cardan boli konečne vykreslení aj trošku z ľudskej stránky, nie len ako stratégovia, ktorí všetko podradia získaniu moci. Ale samozrejme, boj o moc chýbať nemohol a "zmäkčenie" postáv bolo tak v rozumnej miere. Prekvapivé zvraty dej okorenili, ale záver ma chvalabohu nešokoval štýlom, akým som zvyknutá na autorku. Ulahodil mi a som nadmieru spokojná a hneď by som si dala rereading tejto geniálnej série. Veľmi vydarené.

Úžasná kniha (Radovana Zágorová, 20.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj keď nepatrím do skupiny, pre ktorú autorka knihy písala a mám už o pár rokov viac, tak som celú Férsku ságu zhltla za 1 a pol dňa. Je určená pre každého, kto má rád fantasy a svet, ktprý sa prekrýva s tým ľudským. Posledná časť bola zo začiatku trošku nezáživná - asi prvých 10 strán :), ale postupne sa to rozbehlo. Očakávala som síce, že koniec bude iný, ale autorka to vyriešila dobre. Jediné, čo tejto knihe chýba, je viac strán :) Ostatne to chýba celej ságe.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x