bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Môj hriech je láska k tebe

Vydavateľ: Art Floyd (Art Floyd, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:464
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:58

Lepšia cena: 12,01 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,30 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,30 €
Ušetríte: 2,- € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Môj hriech je láska k tebe

Alexandra Lanzová je mladé, trochu naivné dievča, ktoré sa sústredí na svoje štúdium ekonómie. Jediné, čo v jej živote chýba, je láska, no aj tá čoskoro zaklope na dvere. Zoznámenie s Michalom je ako vystrihnuté z hollywoodskeho filmu. Od toho dňa jej život už nie je vôbec rovnaký, lenže nie všetko je skutočne také dokonalé, ako sa na prvý pohľad javí.
Pre Michala Melcera, ktorý neprávom strávil desať rokov vo väzení za vraždu svojej šéfky a údajnej milenky, je jediným hnacím motorom pomsta a odhalenie pravdy. Tuší, kto je za tým, ale zatiaľ nemá dôkazy. Na svojom pláne pracoval roky a k jeho uskutočneniu potrebuje práve krásnu Alix.
Budú staré hriechy silnejšie než nová láska, ktorá vznikne v srdciach mladých ľudí, alebo ich minulosť navždy rozdelí?

Detaily o knihe

Názov: Môj hriech je láska k tebe

Objednávací kód NA642731

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Samocitacia kniha (Nikol, 9.5.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Tuto romanticku knihu s kriminalnym nadychom som vyhrala na IG este minuly rok. Nie velmi putavy obal, skryva velmi zaujimavy dej. Pribeh o laske, nenavisti, klamstve, pomste, o tom ako velmi maju k sebe blizko a ako malo staci k ich zmene. Zaciatkom ma iritovali Michalove myslienky, a obavala som sa, ze tych necelych patsto stran nedocitam. Zaujimavy dej, vela zapletiek a ked myslim vela tak naozaj vela. Ked si myslis, ze uz autorka nema co zamotat, bud si isty, ze zamota. Postavy aj vsetko okolo nich, preslo svojou dlhou ale potrebnou zmenou. Autorka vytvorila dobre prepracovanu zmes charektorov. Tak ako ma prva stovka stran donutila parkrat prevratit oci, zbytna cast knihy ma nutila pretacat stranku za strankou. Pri citani pocitis velku skalu emicii. Mozem uprimne povedat, tato kniha ostava v mojej kniznici a isto pribudnu dalsie autorkine diela

Môj hriech je láska k tebe (Lucia Áčová, 4.10.2022) Odpovedať

Ani neviem čo by som napísala k tejto knihe. Neľúbim moc písať dlhokánske recenzie, buď sa mi kniha páčila alebo nepáčila. Asi len toľko že mi úplne zobrala dych. Keď som zakaždým dočítala kapitolu musela som stále a stále pokračovať proste nedalo sa prestať. Príbeh Alexandry a Michala sa mi veľmi páčil a bavil ma. Bolo mi ľúto čím všetkým si musel Michal prejsť a ani Alex to nemala ľahké ale láska ich spojila. Tie ich doťahovačky ma bavili aj som sa smiala spolu s nimi a hlavne keď mu Alex varila jeho "obľúbené" jedlá :) ...škoda že ten biliardový stôl zostal "nepoužitý" :)) Keď čítam nejakú knihu nesnažím sa silou mocou zistiť čo,kto, prečo... proste sa nechávam prekvapiť ako sa bude príbeh vyvíjať. A tu som teda bola že riadne v šoku keď sa odhalil skutočný vrah. Ale tak nakoniec sa to všetko pekne skončilo, pri konci som si aj poplakala. A vedela by som si predstaviť natočený aj film podľa knihy. Teším sa na ďalšie príbehy z jej pera.

Môj hriech je láska k tebe (Natália K., 23.3.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dnes som túto knihu dočítala a musím teda povedať, že si ma naozaj získala. Príbeh Alexandry a Michala mal hĺbku, nebolo to iba- zamilujem sa, nemôžeme byť spolu ale presexujeme polku knihy až k happyendu. Ich vzťah sa rozvíjal, to bolo naozaj veľmi dobre zvládnuté. Mne sa páčilo, že boli postavy také ľudské. Neboli dokonalé, robili chyby, zlé rozhodnutia. Autorka má dobrý štýl písania, situácie boli opísané pútavo aj vtipne. Vraha som uhádla, tak v polovici, vedela by som si predstaviť iného človeka, ale zase dávalo to zmysel tak ako to bolo. Veľmi som si obľúbila postavu Michalovej sestry Maríny, a rada by som si prečítala jej príbeh. Teším sa na autorkinu ďalšiu knihu. Dúfam, že čoskoro.

Môj hriech je láska k tebe (Val, 3.3.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Na prvý pohľad ma prekvapila obálka. Netradičná voľba pixelovej ilustrácie sa naozaj podarila. Taktiež anotácia sľubovala zaujímavé čítanie. Netvrdím, že prvé vety sú jediným pozitívom! To isto nie,ale poďme si povedať o (z môjho pohľadu) negatívach a rušivých prvkoch. V prvej tretine knihy sme mali neúrekom slovných spojení: podlomené kolená, brnenie tela, bozk na ružové pery, pričasto bola spomínaná priam nadpozemská krása Lex; Ďalej sme tu mali Lexinu rozpoltenú osobnosť- ľúbim ťa a o pár riadkov nižšie = nežiarlim,to by som k tebe musela niečo cítiť; ďalej Michalove úvahy (aký je namotaný a nadržaný-kým si neprišiel na svoje); a polku knihy sme pri rôznych udalostiach čítali toto=>On: Neurážajte Lex; Ona: ďakujem, že si sa ma zastal Najväčší zvrat v polke knihy by bol aj uveriteľný, nebyť božskej krásy hlavnej hrdinky...moja reakcia bola PPČ(rozumej PleskPoČele!) :| takže, síce to do deja zapadlo, čo-to sa vysvetlilo,ale uveriteľné to teda nebolo. Čo sa týka postáv, a tých bolo teda hojne(predstavte si mexickú telenovelu a herecké obsadenie),boli rôznorodé. Najviac mi nesedela Nikol. Vraj mala 18,no správaním by som jej netipla viac ako 13 rokov. Veľmi sympatický mi bol Daniel, ktorého som si dllllho mýlila s Dominikom a Michalov otec. Čo sa týka krimi zápletky, ako prvý podozrivý ma napadol práve ten pravý! Aj keď autorka hádzala návnady zľava sprava, istá som si až do konca nebola. Čo ma doslova dráždilo pri čítaní boli prezývky Alix, Fína a Klar X( akože mená si vyberá autorka,ale prečo takéto skratky?! aspoň mne to nejde ani do huby -_- ALE! Autorka má veľmi dobrý štýl písania,aj keď by sa kniha dala okresať najmä o opakujúce sa scénky,na prvotinu bola veľmi dobrá. Avšak dávam len celé hodnotenia,tak pre tentokrát to bude takto… teším sa na ďalšie príbehy od Veroniky

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x