bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







P - The Impossible Collection of Cigars

Vydavateľ: Assouline (Marston Book Services Ltd)
Jazyk: anglický
Formát:Kniha
Počet strán:232
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 03:00

Vaša cena: 450,- € (vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: P - The Impossible Collection of Cigars

Miera a oblasť poškodenia, ohnutých stránok, alebo rozmanitosť môže byť rôzna v závislosti od knihy, zohľadnená ponúkanou zľavou 50%. Vzhľadom k tomu nie je možné na ponúkané tituly uplatniť reklamáciu.

Neuveriteľná zbierka cigár
Nová a dlho očakávaná publikácia zo série Assouline, Neuveriteľná zbierka cigár, je dokonalý obrázkový humidor, v ktorom sa ukrývajú tie najpozoruhodnejšie cigary od najlepších výrobcov dvadsiateho a dvadsiateho prvého storočia. Podobne ako zvuk korkovej zátky pri otváraní šampanského, je aj zvuk zapaľovača synonymom oslavy, odpočinku a priateľstva. Luxusná prestávka od okolitého sveta, výnimočné ručne šúľané cigary sa počas uplynulých storočí stali civilizačnou vášňou a koníčkom.
Publikácia Neuveriteľná zbierka cigár je pozvánka na cestu na legendárne kubánske farmy, kde sa zoznámite s torcedores (šúľačmi tabaku), ktorí vás prevedú svetom najobľúbenejších a najžiadanejších cigár ako napríklad Padrón z Nikaraguy, Arturo Fuente z Dominikánskej republiky, Davidoff zo Ženevy, Rocky Patel z Hondurasu, Graycliff z Bahám, ale aj Sigmond, legenda kubánskeho tabakového arzenálu, o ktorom sníva každý znalec cigár.
Táto obrovská, ručne viazaná publikácia, ukrytá vo veľkom drevenom humidore, v ktorej nájdete fotografie autentických značiek cigár, je vynikajúci darček pre všetkých milovníkov kvalitných cigár.

The Impossible Collection of Cigars
In the highly anticipated new volume in Assouline’s bestselling Ultimate Collection, The Impossible Collection of Cigars envisions the ultimate humidor brimming with the most remarkable cigars of the twentieth and twenty-first centuries from the most prestigious makers. Like the pop of the Champagne cork, the flick of the lighter or the strike of the match and the first draw of the smoke are synonymous with celebration, relaxation, and comradery. A luxurious pause from the world around, an exceptional, hand-rolled cigar has cemented itself as a civilized passion and genteel hobby over the course of centuries.

The Impossible Collection of Cigars is a bid for readers to journey to the fabled Cuban tobacco farms, get up close and personal with the torcedores (master cigar rollers) as they discover the world’s most commendable and coveted cigars. Considering the differences and attributes of cigars like Nicaragua’s Padrón to Dominican Republic’s Arturo Fuente and Davidoff of Geneva, Honduras’ Rocky Patel to the Bahamas’ Graycliff, and, of course, Cuba’s arsenal of legendary smokes, Sigmond’s is a list any connoisseur could only dream of.

This hand-bound, oversized luxury edition, featuring hand-tipped and authentic cigar bands and presented in a traditional dress trade cigar box is a must-have for the collection of any sincere cigar aficionado.

Detaily o knihe

Názov: P - The Impossible Collection of Cigars

Objednávací kód NA642386

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x