bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nebol si v pláne

Vydavateľ: Michaela Zamari (ZaMi)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,69 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nebol si v pláne

Už ste počuli o láske na prvé počutie?

Tea o tom vie svoje. Neznámy muž jej v mene mobilného operátora zavolá už po tretíkrát za šesť rokov, aby ju zlanáril ku konkurencii. Aj náhoda má svoje limity, nemyslíte?

Vytrvalosť nie je trestná, no tento muž sa nehanbí sfúknuť ju ako neposlušnú pubertiačku, keď mu zakaždým oznámi, že si predĺžila zmluvu u konkurencie.
Napriek tomu jeho príťažlivý a panovačný hlas prenikol do každej bunky jej tela už pri prvom telefonáte. Šialene túži priradiť si k nemu aj tvár, hoci morálny kompas namieta. Až dovtedy, keď sa z nej stane slobodná žena, ktorá si nikdy nemôže byť istá, kedy ten hlas počuje naposledy.

Dochádza jej trpezlivosť a možno aj čas. Tak spraví to, po čom túžia mnohí z nás, ale málokto naberie guráž. Odpovie vnútornému hlasu na otázku – Čo ak? Ibaže kontakt na toho druhého má iba jeden z nich.
Vyzvali by ste niekoho, aby vás zavolal na rande a zložili?

Práve tam sa začína rozbúrená cesta plná vzrušenia, nedorozumení a dobrodružstva.
A čo ak ani len netušia, že aj osud má svoju ponuku paušálov a nie všetky sa dajú predĺžiť? Dokážu napriek záväzkom zmeniť svojho operátora?

Detaily o knihe

Názov: Nebol si v pláne

Objednávací kód NA640729

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nebol si v pláne (Šárka Smetanová, 20.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Boli ste už na Tenerife? Alebo keby máte možnosť hneď teraz sa zbaliť a ísť, šli by ste? Práve tam ide Tea so svojou sestrou, ktorej firma túto dovolenku sponzoruje. Či už je to náhoda alebo osud, jeden z účastníkov je muž, ktorý Lee v mene mobilného operátora volal trikrát za šesť rokov, aby ju zlanáril ku konkurencii. Ona ho však vždy odmietla. No jeho hlas ju natoľko očaril, že ho vyzvala, aby ju pozval na rande. Majiteľ takého sexi hlasu musí mať predsa príťažlivý aj zvyšok... Kniha sa mi čítala ľahko, aj som sa pri nej dosť nasmiala. Odteraz budem používať pokosila namiesto oholila. A ten trapas na letisku nemal chybu. Jedna situácia mi pripomenula, ako môj priateľ hovorí svojmu kocúrovi: "Neboj, tato je tu", keď sa bojí. Tiež som si spomenula na Tinder a pochopila, prečo mi to tam nevychádzalo. Postavy som si obľúbila, veľmi sa mi páčil vzťah Tima s jeho neterkou. Oli bola veľmi zlatá. Toto je moja prvá prečítaná kniha od autorky a musím sa priznať, trochu ma sklamala. Nebolo to zlé, ale pri všetkých tých nadšených recenziách som od knihy čakala viac. No rozhodne dám autorke ešte šancu a prečítam si aj ostatné jej knihy. Len už pred tým radšej nebudem čítať recenzie.

Skvelá oddychovka (Kristína Puziová, 11.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorkinu najnovšiu knihu Nebol si v pláne som vzala do rúk v tom správnom čase. Pripravte sa na príjemnú, oddychovú jednohubku, pri ktorej sa budete usmievať ako slniečko na hnoji. Hneď sa mi zapáčil originálny nápad príbehu. Hlavná hrdinka Tea vyzve chlapa z call centra, aby ju pozval na rande. Ja som si len mohla predstaviť ten jeho brutálny sexi hlas. Vôbec mi nevadilo, že som počas zimného počasia čítala príbeh odhrávajuci sa v prostredí letnej dovolenky… Jar, leto, jeseň, zima. Táto vtipná jednohubka by si ma získala v každom ročnom období. Je opäť aj v tejto knihe vidieť, že autorka pozná prostredie, ktoré opisuje. Hlavní hrdinovia sa prvýkrát uvidia na spoločnej dovolenke. Obaja sú veľmi sympatický a chémia medzi nimi doslova vibruje. Jedinou prekážkou je tajomstvo, ktoré si Tea necháva do poslednej chvíle. Autorka mi tým len moju zvedavosť predĺžila. Čítala som recenziu, kde zápletka knihy recenzentke nesadla. Aj tu sa prejavuje známe “100 ľudí, 100 chutí”, pretože ja si neviem inú zápletku predstaviť neviem. Po tom, čo sa mi veľmi páčila séria Rozhodnutie som sa do čítania pustila s nadšením. A kniha ma nesklamala. Milujem ten ľahký, pohodový a najmä nenútene vtipný štýl písania autorky. Ak to zhrniem…čítanie mi prinieslo úsmev, smiech a aj napätie. Kniha mi dokonalo spríjemnila dlhé cestovanie vlakom.

Výborne! (Klaudia Čechová, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každý aspoň raz za život zažil lásku na prvý pohľad ale čo tak láska na prvé počutie? Pre mňa nepredstaviteľné, no nie nemožné! Takýto príbeh spojený s cestovaním sa dozvedáme z poslednej Miškinej knihy. Ja musím povedať že mne sa to veľmi páčilo! Príjemné oddychové, vtipné, romantické a samozrejme s dávkou erotična! Miška nás opäť zaviedla do ďalšieho kúska Zeme a tu musím chváliť - opisy boli výborné, ani málo ani veľa! Príbeh Tei a Tima som si maximálne užívala. Cítiť tam chémiu, to napätie ktoré sa stále stupňovalo. Veľmi sa mi páčilo že sa postupne odhaľovali tajomstvá jednotlivých postáv. Striedanie pohľadov mi pomohlo namrknúť aj do Timovej hlavy a tým som sa viac dokázala s ním stotožniť. Jeho sa nedá nemilovať. To aký mal vzťah k malej Oli.. Och, moje srdce sa roztápa ešte teraz! :D Oddychový príbeh s dávkou humoru, lásky, nedorozumenia s chuťou exotiky. Zápletka bola originálna a jej spracovanie vyšlo! Musím sa priznať, táto kniha mi od autorky sadla najviac. Miška, prosím si viac takýchto príbehov! P.S to spracovanie knihy je nádherné!

Nebol si v pláne (Madamme.de.ludrigova, 6.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Na Miškine knihy sa teším, od kedy som prečítala jej sériu Šéfa. Dokúpila som si aj ostatné, ktoré chcem tento rok prečítať. Sú pre mňa oddychovým čítaním a cítim sa pri nich veľmi dobre :) “Nebol si v pláne” bola moja “prvá” tento rok. Táto kniha bola neplánovaná aj od jej autorky :) Príbeh sa odohráva v dovolenkovej destinácii Tenerife. Hlavní hrdinovia Tea a Tim sa prvý krát stretli na letisku. Tea hneď vedela kto to je ( bol to sexy hlas s call cetra, ktorý jej každé 2 roky volal o výhodnej ponuke). Tea ho vyzvala, aby ju pozval na rande. Nakoniec si spolu len písali pár týždňov a rande sa nekonalo. Hlavné postavy mi boli od začiatku veľmi sympatické. Hneď to medzi nimi začalo iskriť. Príbeh bol zaujímavý zápletkou a krásnym prirodzeným tetovaním. Má dynamický dej, nenútený humor, romantiku a šteklivé scény ( tie boli TOP ). PS: príbeh si žiada pokračovanie. Som zvedavá, ako sa Tea rozhodne. Chytí sa príležitosti a bude pracovať na svojej kariére alebo ostane doma na Slovensku, aby mala bezproblémové tehotenstvo. Ďakujem Miške za takéto oddychové čítanie, ktoré proste milujem.

Super :) (Monika Ružová, 30.12.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto letná romantická jednohubka je popretkávaná krásnymi myšlienkami a veľmi príjemným štýlom písania. Má dynamický dej, prirodzený a nenútený humor, perfektnú romantiku, šteklivé scény ale aj kúsoček drámy, ktorá v knihách od Michaely Zamari nemôže chýbať. Autorka sa s postavami trafila do čierneho. Obe hlavné postavy (a nielen oni, no aj doslova všetky vedľajšie postavy) boli extrémne sympatické, charizmatické a hlavne realistické a bavilo ma sledovať ich spoločnú cestu za šťastím. Navyše celý príbeh dokonale spestrila postava malej Oli, vďaka ktorej nabral príbeh úplne špeci grády :). Veľmi sa mi páčilo, že okrem pohľadu hlavnej hrdinky Tei, som mohla nazrieť aj do hlavy jej vyvoleného, Tima. Do toho chlapa som sa tuším aj trošku zamilovala. Bol to taký fešný sympaťák s dobrým srdcom, neskutočne dokonalý strýko (Oli to vychytala :D) a navyše mal vraj extrémne sexi hlas. Dokonalá kombinácia :). Nebol si v pláne je veľmi dobrá kniha, úplne ideálna na odpočinok a relax. Horúca dovolenková atmosféra, ktorá sálala z každého riadku sa mi (až prekvapivo) dokonale hodila do tohto chladného počasia. Priala by som si tento príbeh prežiť ešte raz :).

Nebol si v pláne (Valéria, 28.12.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Bleskovou rýchlosťou napísaný oddychový príbeh plný humoru, lásky a cestovania. Mohlo by sa zdať po prečítaní prológu, že dej sa bude odohrávať cez hovory\ chat, ale (pre mňa) našťastie,to bolo celkom inak. Sama nerada porovnávam, no takto zaváňajúca séria tu už je (aj keď to samozrejme,mohla Miška poňať úplne odlišne). Takže! Hlavná hrdinka Tea pozve Šimona\Tima z call centra na rande. Z rande nič nie je a mňa doslova šlo poraziť ČO sa stalo? Veď SMS konverzácia bola fajn, iskrenie gradovalo a zrazu... nič?! Našťastie, zhodou náhod, sa obaja ocitli na letisku za zaslúženým oddychom svojich súrodencov ako doprovod. Je zvláštne, že aj keď si všimnem nezrovnalosť, nie je pre mňa podstatná. Zamari píše autenticky. Chémiu medzi postavami cítim, doslova prežívam s nimi :D Veľmi sa mi páčili aj vedľajšie postavy,no nekorunovanou princeznou príbehu bola jednoznačne Oli. Jej postava zahriala pri srdci a pripravila aj pár neočakávných chvíľ. Okrem samotnej "lávstori" vás kniha zaujme peknými myšlienkami, znamienkom Tey, ktoré má v príbehu krásne (mapovacie) poslanie, cestovateľským duchom autorky, vďaka ktorej "precestujem"aj kúty sveta,o ktorých existencii som ani netušila. Úprimne priznávam, nie je to príbeh s WAU efektom, nepadnete z neho na zadok a nečakajte ani dramatickú zápetku. Ale je to oddychovka, ktorú zlupnete (ak máte dosť času) aj na jedno posedenie. Štýl Zamari je osobitý a návykový, čo už fanúšikovia isto vedia. A vedia aj to, že obálky a predsádky sú vždy do detailov prepracované a potešia fajnšmekrov. Pre tentokrát to nebude plný počet hviezdičiek. Určite však po knihe siahnite
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x