bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Omyly a dohry

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Omyly a dohry

Vo svojom najnovšom románe sa Adriana Macháčová pokúša odhaliť dôvody,
prečo aj v spočiatku šťastných rodinách nezostáva po rokoch miesto pre vzájomnú úctu a porozumenie. Laura už v detstve veľmi ťažko znášala napätie premenlivého vzťahu svojich rodičov. Po smrti otca sa s matkou odcudzili, pretože Laura jej nevie odpustiť vzťah s iným mužom. Zmäkne, až keď matka ochorie. Anna sa túži zbaviť temných spomienok a odhalí dcére tajomstvo, ktoré ju dlho ťažilo. Matkino priznanie otriaslo Lauriným svetom; nevie, čo si má o ňom myslieť, a preto sa rozhodne pátrať...

Detaily o knihe

Názov: Omyly a dohry

Objednávací kód NA205570

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

krutý život (Alena Precechtelová, 5.1.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
OMYLY A DOHRY túto skvelú knižku napísala skvelá slovenská autorka Adriana Macháčová. Knižka pri ktorej čítaní ma veľmi bolelo srdce a neraz som si poriadne poplakala . Aj takéto udalosti prináša život, čo môžem potvrdiť s istotou . Chvála bohu ja som mala / aj mám / na rozdiel od Anny veľkú oporu v manželovi a synovi . Ja Vám knižku odporúčam prečítať .Verím že sa vžijete do tohto príbehu aj Vy . Nielen, že sa dozviete veľa vecí o Anne a jej dcére Laure , ale tiež zistíte, že chyba môžeme aj keď neskoro, ale lepšie ako nikdy napraviť

Kniha, ktorá sa prečíta na jeden dúšok (Janka B., 19.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekne spracovaná kniha, príbeh, ktorý osloví. Tajomstvá minulosti vyplávajú na povrch, až keď je už neskoro, minulosť sa nedá zmeniť. Knihu som prečítala na jeden dúšok, páči sa mi , ako postupne cez prítomnosť autorka odhaľuje aj minulosť a to, čo sa na prvý pohľad zdalo samozrejmé, tak v konečnom dôsledku vôbec nie je. Až po jej odhalení dochádza u hlavnej hrdinky k odpusteniu, zmiereniu, pochopeniu. Odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Chcem ti niečo povedať,“ súkala zo seba. Želala si, aby ju Laura zastavila a upokojila, že už o všetkom dávno vie, nechcela sa k tým spomienkam zasa vracať. Zaostrila na dcéru pohľad. Vzdialenosť medzi nimi sa jej zdala obrovská, aj keď Laura sedela blízko postele. Túžila k nej vystrieť ruky. Objať ju, privinúť k sebe, ale telo ju neposlúchalo. Neznášala bezmocnosť. Nikdy si s ňou nevedela dať rady, ani vtedy, keď sa to stalo.
„Martin, tvoj otec, bol...“ zasekla sa. Dvere na izbe sa otvorili a k posteli sa prihrnul Edo. Jej Edo! Čo by si bez neho počala?
Stolička zavŕzgala, Anna chcela Lauru zastaviť, zavolať na ňu. Chodidlá pod tenkým paplónom jej tancovali, už-už by sa za ňou rozbehla, keby mohla.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x