bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Vydavateľ: Expol Pedagogika (Expol Pedagogika s.r.o)
Formát:Kniha
Počet strán:88
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 30.11.2021 02:51

Lepšia cena: 17,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,60 € (vrátane DPH)
Bežná cena:22,- €
Ušetríte: 4,40 € (zľava 20%)
Lepšia cena
  • Sledovať titul
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

Detaily o knihe

Názov: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Objednávací kód NH640500

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x