bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Iba s tebou

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI
Vaša cena: 8,89 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 4,01 € (zľava 31%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,84 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Iba s tebou

Ona je tvrdohlavá a impulzívna. On je drzý a všetkých si drží od tela. Obaja sa pre minulosť vyhýbajú vzťahom. Ako to dopadne, keď sa tí dvaja stretnú a preskočí medzi nimi iskra?

Pred nástupom do maturitného ročníka očakáva Nika obyčajné leto, ktoré chce stráviť s kamarátkou Sárou na kúpalisku a brigádovaním v športovom klube. Na začiatku prázdnin sa v ich štvrti objavia dvaja chalani – príťažlivý, no výbušný a neprístupný Damián a jeho malý brat, ktorý takmer nerozpráva.

Nika na Damiána naráža na každom kroku. Vie, že by sa od neho mala držať čo najďalej. Najmä po tom, čo sa prihodilo jej sestre. No čím dlhšie ho pozná, tým silnejšie je jej tušenie, že Damián ukrýva tajomstvo, ktoré ho trápi a pre ktoré sa správa ako hulvát.

Podarí sa jej preniknúť cez jeho hrubé brnenie a preniesť sa cez jeho minulosť?
Dokáže sa Nika vyrovnať s tým, čo sa stalo jej sestre, a zaľúbiť sa?

Detaily o knihe

Názov: Iba s tebou

Objednávací kód NADBK90766

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vrelo odporúčam (Slávka Beňáková, 4.7.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám za sebou prečítanú túto novinku z pier slovenských spisovateliek. Žáner YA ja mám veľmi rada a preto som sa na knihu tešila. S radosťou vám môžem povedať, že kniha sa mi veľmi páčila. Príbeh bol zaujímavý a trošku tajomný. Nešlo iba o obyčajnú letnú romancu dvoch mladých ľudí ako možno od toho niektorí očakávate. Autorky skvelé zapracovali do príbehu také to tajomno. Obidve hlavné postavy mali svoje tajomstvo, ktoré autorky odhaľovali pomaličky a čitateľa držia celý čas v napätí o čo tam vlastne ide. Krásne sa s tým autorky pohrali a tak vytvorili úžasný a zaujímavý príbeh. Čo sa tyka postáv, tak za mňa super. Hlavný hrdina Damián je samozrejme taký, že sa do ňho zamiluje nie jedna čitateľka. A hlavna hrdinka Nika bola tiež zaujímavá a veľmi sympatická. Rada by som tu vyzdvihla ešte postavu Sáry s ktorou autorky tiež prekvapili. Obálka knihy napovedá, že ide o príbeh odohravajúci sa v lete a ja vás uisťujem, že toto letné počasie je ako stvorené na prečítanie si tejto skvelej knihy. Nakoľko som netušila, že ide o prvú časť, tak záver bol pre mňa šokom. Už sa veľmi teším na pokračovanie, ktoré dúfam bude čiskoro, pretože som zvedava ako to celé dopadne. Kniha sa mi čítala tak super a ľahko, že kľudne by som čítala ešte raz toľko strán a vôbec by mi to nevadilo.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x