bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Koruna osudu

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,23 €
Formát: KNIHA
cena od: 10,91 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Koruna osudu

Hranice mezi skutečností a zdáním byly rozmazané. Jejich příběh byl lží. Až dosud. Isa, dcera amerického prezidenta a manželka jednoho z nejbohatších a nejmocnějších mužů v zemi, se probouzí na neznámém místě, s neznámým mužem. Vzpomínky se jí však postupně vracejí - na pobyt v ústavu pro duševně nemocné, na malou dceru, manžela i na osudný svatební den...
Návrat zpátky k Bryantovi vyžaduje odvahu a sílu bojovat nejen s ním, ale i o něj. Po dlouhých letech, kdy Ise všichni lhali a nejdůležitější muži v jejím životě ji zradili, není snadné naučit se lidem zase věřit, obzvlášť když i sama Isa střeží velké tajemství. Stačí láska a vášeň k tomu, aby Bryant a Isa překonali vzájemnou nedůvěru, tajnosti i překážky, které jim osud vrhl do cesty?

Detaily o knihe

Názov: Koruna osudu

Originálny názov: Crowned by Fate

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

názor (majka, 31.5.2022) Odpovedať

neoslovila ma
Tí, čo ste sa rozhodli pre pokračovanie, kniha stála za to. Toto pokračovanie nám odpovedá na všetky otázky, ktoré sa nám objavili v mysli na konci prvej knihy. Je to drsné čítanie, pre silný žalúdok. Kniha má ako tak veľmi neuchvátila. Nespadla som na zadok, neohúrila ma (rovnako ako Koruna nenávisti). Čítanie som si ani poriadne neužila, čítala som len zo zvedavosti ako príbeh skončí, chcela som len odpovede, vysvetlenia. A tie som dostala. Kniha sa čítala ľahko, bola jednoducho napísaná a štýl sa mi páčil. Príbeh je stále o Ise a Bryantovi. Boli prinútení rozdeliť sa. Opustiť jeden druhého a dokonca aj ich dcéru. Všade okolo nich je len klamstvo a zrada. Pýtajú sa jeden druhého, či si môžu veriť. Ale otázka je, dokážu si ešte veriť navzájom po tom všetkom? Až do poslednej bodky budete v napätí, autorka pripravila zaujímavý dej a zápletku. No a… Buď knihu budete milovať alebo budete pretáčať očami a nebude sa vám páčiť. Ja si, bohužiaľ, vyberám druhú možnosť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x