bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







S úctou, Priateľ

Vydavateľ: Naše vojsko (NAŠE VOJSKO, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Vaša cena: 6,- € (vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,48 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: S úctou, Priateľ

Andrea od života nečaká veľa. Za najdôležitejšiu považuje fľašu s alkoholom, vďaka ktorej nemusí čeliť démonom minulosti. Po zmiznutí dcéry jej skrachovalo manželstvo a zostala úplne sama. Polícia pátranie dávno ukončila, pretože chabé stopy nikam neviedli. To všetko sa však zmení, keď na nočnom stolíku jedného dňa nájde jednoduchý odkaz. Slová, ktoré osamote veľa neznamenajú, no vo vetách majú obrovskú silu.
Neznámy, ktorý sa nepozorovane dostal k Andrei domov, jej napíše, že vie, čo sa stalo s jej jedinou dcérou a pomôže úbohej žene odhaliť pravdu. Andrea vsádza všetko a vydáva sa na nebezpečnú cestu za poznaním pravdy. Získa naspäť stratenú nádej a postaví sa opäť na nohy?

Detaily o knihe

Názov: S úctou, Priateľ

Objednávací kód PO632322

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skveléý triler (Klaudia Čechová, 4.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aké pocity musí prežívať matka, ktorej zmizne dieťa? Je to zúfalstvo, nenávisť či túžba po pomste? O tom vie svoje aj Andrea. Svoj neprekonaný žiaľ utápa v alkohole ktorý jej jediný zostal. Všetko sa zmení po tom, čo jej na nočnom stolíku pristál papier s odkazom. A teraz sa to rozbieha vážení! Spleť troch osudov s ktorými sa život nemazná. Terezka, dievča ktoré si nesie svoje bolestivé tajomstvo - tu autorka poukazuje na to, ako je dôležité o takých veciach hovoriť! Sandra, ktorá nikdy nepocítila lásku matky, nezažila vrúcne objatia či bozky… Čo ich okrem nešťastného osudu spája? A vôbec, spája ich niečo ? Autorka vytvorila príbeh ktorý vás pohltí, bude vás dusiť až do poslednej strany. Napínavý, strhujúci, dychberúci - to je presne tento príbeh ! Milovníci napätia, i ťažkých tém táto kniha je pre Vás ako stvorená. Verte mi, nebudete ľutovať!

Perfektný triler slovenskej autorky (Val, 28.2.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna(pre mňa)z najočakávanejších kníh tohto roka! Už v októbri\novembri 2020 sme mali možnosť vidieť anotáciu! Nevedela som sa dočkať traileru a obálky! Akonáhle som držala knihu v rukách (s pribalenými fotkami, ktoré som vložila do knihy na príslušnú stranu pre navodenie atmosféry)mi prebehol mráz po chrbte. Opakovalo sa to niekoľkokrát počas čítania. Pre mňa,ako matku,toto vôbec nebolo ľahké čítanie. Kapitoly v knihe sú krátke, takže sa nenazdáte a máte 100 strán za sebou. V knihe sa prelínajú príbehy Andrei, Emy, Terezy, Sandry-každá z nich je v inom veku, majú rôzne životy, tajomstvá, starosti a každou kapitolou čakáte, kedy sa ich životy pretnú a prečo….Za seba tvrdím, že to je bravúrne,priam majstrovsky premyslený triler! Celý čas ste na pochybách, príde vám aj zle, stále dúfate, že ďalšia kapitola bude tým veľkým momentom,kedy vám bude všetko jasné! Ale nebude! Verte mi! Záver zlupnete na jeden dych(ak vám ho autorka nevyrazí zvratmi!) a ak nie ste z kameňa,slza v oku vám rozhodne nebude chýbať! Žiadny otvorený koniec nehrozí,autorka s postavami vyložia pomyselné karty na stôl a vaše srdce vynechá pár úderov! Počas čítania budete nedočkaví,zhrození, šokovaní,znechutení, vydesení, zúfalí ale aj unavení. Čakala som od knihy dobrý príbeh. Dostala som oveľa viac! Bol perfektný! Stále neviem čo viac napísať... radšej nič! O ten zážitok z čítania vás nechcem oberať

Mrazivé, ale fantastické (Michaela Zamari, 26.2.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fúha, akože toto bolo čo? Buď mám takú malú fantáziu, alebo to Viki napísala bravúrne. A obe možnosti nemôžu byť správne. Toto si musím nechať uležať v hlave. - Takto zneli moje bezprostredné slová po dočítaní v Instagram stories a platí to aj dnes. Nuž, zrejme nemám takú veľkú fantáziu, minimálne nie taký odhad na únoscu, lebo toto bola pecka!  Azda najdesivejšou témou pre triler môže byť únos dieťaťa a to je už samo o sebe silné kafé, ale keď sa k tomu pridá ešte... No dobre, žiadne spoilery. Poviem len toľko, že hoci som mala nejaké tušenia, kto by za tým mohol byť, na konci mi autorka vytrela zrak. Celá kniha sa čítala ľahko a rýchlo (keď si odmyslím, že občas som sa na začiatku kapitoly strácala, o kom je reč, čo je ale jediné mínusko, iné na zozname nemám), no posledných sto strán som dala rekordnou rýchlosťou. Inak to nešlo, zvedavosť vyhrávala, aj keď ma pálili oči od únavy. A oplatilo sa ísť spať s pocitom, že už viem, ako to bolo a čo sa, dopekla, stalo! Toto bola mojá prvá knižka od mladej a veľmi talentovanej slovenskej autorky, pretože mimo triler napísala trilógiu Nepriatelia Urdisu a sama priznáva, že týmto najnovším knižným počinom vyšla zo svojej komfortej zóny. A vďaka tomu, ako je príbeh precízne napísaný - šialené zvraty, napätie v každej kapitole, žiadne omáčky, ani sa nečudujem, že dať na papier takúto ťažku tému, muselo dať zabrať. Ale, Viki, zvládla si to výborne  Veľmi sa mi páčil nápad, spracovanie, aj záver. Pár dní sa mi snívali riadne horory, no stálo to za to, aby som sa mohla pridať do zástupu čitateľov, ktorý v Tebe objavili obrovský talent. Lepšie neskôr (keďže Tvoju trilógiu som nečítala), ako nikdy, ale priatelia, čitatelia, keď máte radi tento žáner, neváhajte. Pokiaľ by kniha mala väčšiu (a patričnú) reklamu, už by bola vypredaná! Viem si ju predstaviť aj sfilmovanú, aj keď mi pritom behá mráz po chrbte, no ak sa príbeh dočká filmového plátna, hoci na horory/krimi moc nechodím, na toto pôjdem!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x