bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Růže

Vydavateľ: Red (Red)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:408
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 18,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,87 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,94 €
Ušetríte: 3,07 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 16,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Růže

V den večírku na oslavu Liiny promoce jí její rodiče – bohatí sběratelé umění s přáteli na vysokých místech – darovali nádherný pohár na víno, vzácný artefakt zdobený růžemi. Je to úžasný dárek, na který má zálusk i August Bowman, přítel rodičů a host na večírku. August Lie sdělí, že tento pohár, zvaný Růžový kylix, je ve skutečnosti mnohem víc než jen kus nádobí. Byl používán při chrámových obřadech Erota, řeckého boha lásky, a má moc přivést k životu ty nejintimnější sexuální fantazie. Lia je však vůči mytologii a kouzlům skeptická – koneckonců August je sběratel umění, takže nejspíš prostě jen chce ten vzácný kousek pro sebe.

Zanedlouho se však dívka ze zvědavosti z Růžového kylixu napije. Náhle se ocitá v erotickém mýtu tak živém, že jí připadá jako skutečnost – jako kdyby prožívala tu nejsmyslnější fantazii přímo s Augustem.

Jakmile si Lia uvědomí skutečnou moc této staré a nebezpečné relikvie, nechce se jí jen tak vzdát, přestože August trvá na tom, že je bezpečná pouze u něj. Je dokonce ochoten zaplatit skutečnou hodnotu poháru, ale Lia přemýšlí o jiném obchodu. O takovém, při němž se jejich osudy propletou mnohem víc, než by si vůbec kdy troufli pomyslet.

Detaily o knihe

Názov: Růže

Originálny názov: The Rose

Objednávací kód NA632113

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tiffany je pani (Martina Domaničová, 29.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľká vďaka patrí @mamkaknihomolka, že mi dodatočne poskytla možnosť zúčastniť sa v jej štafete. Aj keď knižočka na našej scéne nežne veľké úspechy, mne sa veľmi páčila. Na štýl a písanie Tiffany si treba zvyknúť. Búra mýty, píše si po svojom a podľa mňa by mala mať samostatné oddelenie v červenej knižnici. Jej príbehy sú odvážne, plné erotiky, vášne, nečakaných praktík, ale aj lásky, nehy a milovania. . Je pravda, že práve v tomto príbehu siaha autorka až niekam, kam by teda siahať nemala a ero scénka s tekutých zlatom bola až too much, ale proste to je ona. Ako som kdesi videla, píše sa, že musí na niečom "fičať", ja by som to ale poupravila, že ide skôr o perfektnú predstavivosť, ktorú sa autorka nebojí "dať" na papier. . V tomto príbehu ale nečakajte veľké zvraty, záhadnú zápletku, nečakaný príbeh. Hneď od začiatku je jasné, že pôjde o sexom nabitý román, kde nám autorka rozpovedala prostredníctvom Lii niekoľko jej sexuálnych fantázií pomocou gréckej mytológie. Totožnosť Augusta Bowmana som odhalila pomerne skoro, no neubralo mi to na zážitku. Bavila som sa. A musím povedať, že tento príbeh ma nesklamal a ja Tiffany obdivujem. Oveľa viac ma ale baví jej séria Rodení hriešnici, ktorú vydáva @zelenykocur.sk a v najbližšej dobe plánuje vydať štvrtú časť, na ktorú sa ja neskutočne teším

Růže (Val, 20.1.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Začnem netradične… Stále som premýšľala, prečo pri tejto knihe ženy\ dievčatá píšu, že autorka "na niečom šlapala" :| Vážne,bola som neskutočne zvedavá. Už v úvode som sa strácala XD názvy častí knihy...ich význam sa dozvieme po prvom napití sa z kalicha. Hlavná hrdinka bola luxusná bordelmamá, avšak rodičia,ani známi to nevedeli-len klienti a najlepšie priateľky, spoločníčky. Prečo mali názov aký mali? To sme sa nedozvedeli až do konca! Ale... Tiffany sa musí uznať, že fantáziu (a možno jej predsa dopomohli nejaké psychotropné látky)rozhodne má! Takýto originálny príbeh plný bohov,sexu, mytológie v jednej knihe? Prečo nie :) u mňa to zafungovalo,bavilo ma to a možno by ma bavilo viac,keby sú preskoky do mýtov úplne samostatné poviedky, pretože súčasnosť ma bohvieako nebrala… Páčilo sa mi, že autorka sa málo opakovala,aj kamasútra by sa začervenala XD najväčší bizár bola scénka s tekutým zlatom! To som čumela ako puk! Podarené,fakt! Lenže v súčasnej linke mi vadila (chýbajúca)chémia... vôbec som ju neprecítila a v závere som sa vlastne dozvedela, že som čítala fantasy porno,ale nič to. Zlé to fakt nebolo.Reisz píše veľmi dobre,ale verím, že séria Rodení hriešnici nebude až taká prešpikovaná fantasy,teda dúfam, že to fantasy nebude vôbec,a veľmi sa na ňu teším. Doma na poličke ma už čaká aj predošlé, voľné pokračovanie knihy Růže,Rudá galerie-tá by mala byť o matke hlavnej hrdinky tejto knihy-tiež riadny "kvietok".

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x