bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kniha Ohňa – Relikvia Immuto

Vydavateľ: Art Floyd (Art Floyd, s.r.o.)
Séria:Kniha Ohňa (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:440
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:01

Lepšia cena: 12,01 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,30 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,30 €
Ušetríte: 2,- € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kniha Ohňa – Relikvia Immuto

Súboj o Knihu Ohňa pokračuje.
Tútori naberajú na sile a vďaka získanej knihe sú pripravení na ďalší úder. Lili a bratia sa nevzdávajú a všemožne sa snažia obrátiť misky váh na svoju stranu. Malé mestečko na východe Slovenska sa opäť ponorí do rúška záhadných udalostí, ktoré ich zavedú až za hranice krajiny, aj ich vlastných síl. Dokáže Lili prekonať strach z blížiaceho sa nebezpečenstva, alebo sa rozhodne opustiť bratov a vrátiť sa naspäť k životu, ktorý viedla predtým? Bez mágie a drakov?
Napätie, strach, láska, nové priateľstvá, noví draci - to všetko je súčasťou druhej časti tetralógie Knihy Ohňa. Ponorte sa s Lili, Trystanom a Thomasom do magického sveta plného smrteľných nástrah, v ktorom sa nikomu a ničomu nedá veriť.

Detaily o knihe

Názov: Kniha Ohňa – Relikvia Immuto

Objednávací kód NA631837

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Relikvia Immuto (Valéria, 4.9.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Po prvej časti som sa začítala s ľahkosťou aj do pokračovania. Anna si nastavila svoju latku, ktorú vôbec nepodliezla, málinko ju prekročila. Musím priznať že v tejto časti sa mi oveľa viac páčili zápletky, nakoľko Kniha ohňa 1. bola viac-menej zoznamovacia (či už s postavami, drakmi, prostredím), v tejto druhej si autorka dôkladne premyslela každý zvrat. Naozaj, väčšinu som nečakala a vopred som uvažovala o čom bude asi zvyšok knihy. V príbehu máme nové postavy, ktoré dej osviežili a páčilo sa mi,že aj keď sa niektorí zdajú byť priatelia, vždy to nakoniec môže dopadnúť úplne inak. Vzťah medzi Trystanom a Lily si prešiel prvou vážnou skúškou a aj túto psychologickú hru vymyslela autorka veľmi dobre. Čo sa týka samotných zapletiek, myslím, že najviac vo mne zarezonovali práve záchranné akcie relikvie. Toto bolo premyslené naozaj do detailov s poriadnou dávkou napätia. Čo mi ale v tomto príbehu vadilo (žiaľ,musím to spomenúť, pretože to kazilo taký ten... plynulý čitateľský zážitok), boli neprirodzené konverzácie. Niektoré boli až príliš vyumelkované, vo väčšine prípadov sa mi nezdalo, že by takto bežne ľudia medzi sebou komunikovali, ale tŕňom v oku mi boli geografické obšírne rozpravy… Síce to bolo pekné spestrenie, priam náučné, ale vždy sa to dá napísať "ľudsky",akoby som nejakú trasu opisovala kamarátovi a nie ako opis z encyklopédie. Skutočne mi to tam prekážalo. Okrem tejto "drobnosti", pretože verím, že iným čitateľom toto môže pripadať,že nasilu niečo negatívne na knihe hľadám,ale nie je to tak, naozaj to pôsobilo veľmi rušivo... Keby to bolo len pri jednej situácii opisu, ale ono sa to tam opakovalo častejšie… V konečnom dôsledku sa teším na záver série, pretože Anna Em vymyslela krásne fantasy zo slovenského prostredia a to naozaj nie je nič obvyklé.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x