bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Babská jazda

Vydavateľ: Grada Publishing (Grada Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 11,89 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,99 €
Ušetríte: 2,10 € (zľava 15%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Babská jazda

Čo keď tie najkrajšie chvíle svojho života máte ešte len pred sebou?

Keď sedemdesiattriročná Jen oznámi, že sa plánuje vydať za Eddieho – muža, s ktorým sa spoznala len pred niekoľkými mesiacmi na pláži - , jej štyri najlepšie priateľky z akvaaerobiku zostanú šokované. Svadba je už na spadnutie, keď sa Jen dozvie, že jej ženích sa rozhodol urobiť rozlúčku so slobodou v Las Vegas. A keďže rozhodne nepatrí k tým, ktoré by sa na niečo také len prizerali, vyrazí s partiou najlepších priateliek na vlastnú rozlúčku do mesta lásky, do úžasného romantického Paríža.
Týždeň v meste pod Eiffelovou vežou si všetky užívajú naplno: navštevujú známe pamiatky, pochutnávajú si na francúzskych delikatesách a šampanskom, obdivujú krásy Paríža so všetkým, čo k tomu patrí. V priebehu tohto výnimočného týždňa sa však veľa vecí zmení a priateľky, ktoré sa spoločne vrátia domov, postupne zisťujú, že jeden krátky výlet dokonale obrátil ich životy, ale aj sny a túžby, hore nohami...

Detaily o knihe

Názov: Babská jazda

Originálny názov: Five French Hens

Objednávací kód NADBK85924

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Generačný rozdiel? (Veronika, 28.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Ako to máte s dôchodcami? Pociťujete generačný rozdiel v správaní? Sú pre vás starší ľudia len synonymom uhundraných a večne nespokojných tvorov? Judy Leigh vás presvedčí o opaku. Autorka a vydavateľstvo @grada_sk priniesli na trh "fresh" a pozitívnu knihu, kde hlavnými predstaviteľkami sú dámy v rokoch, ktoré sa vyberú na rozlúčku so slobodou do Paríža. Áno, dobre čítate. Kniha na mňa pôsobila veľmi optimisticky a nesie v sebe krásne poslanie, že život vo vyššom veku nekončí, ale treba si ho užívať naplno, samozrejme v rámci možností. A tieto babenky to teda vedia. Jednoduchý a zábavný štýl písania určený všetkým ročníkom, ktorých zaručene pobaví, možno aj rozcíti. Miestami ma kniha prekvapila, čo sa týka deja, ale naopak som v nej našla aj miesta, ktoré som predvídala. Vďaka rozprávaniu z rôznych pohľadov nebol príbeh monotónny a nudný, ale práve naopak. Netradičné hlavné hrdinky to ešte spestrili a v skutku musím oznať, že sa kniha autorke veľmi podarila a skvele som si pri nej oddýchla.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x