bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rod zeme a krvi (Mesto Luny 1)

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Séria:Mesto Luny (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:624
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 15,08 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 15,44 € (vrátane DPH)
Bežná cena:17,95 €
Ušetríte: 2,51 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,59 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rod zeme a krvi (Mesto Luny 1)

Epická urban fantasy novinka od autorky bestsellerových sérií Trón zo skla a Na dvore z tŕňov a ruží!
Bryce Quinlanová mala dokonalý život, až kým jej démon nezavraždil najbližších priateľov. Po takmer dvoch rokoch je obvinený za mrežami, ale vraždy sa začínajú nanovo a Bryce sa ocitne uprostred vyšetrovania, odhodlaná urobiť čokoľvek, aby pomstila smrť priateľov.
Hunt Athalar je neslávne známy padlý anjel, zotročený archanjelmi, ktorých sa kedysi pokúsil zvrhnúť. Jeho šéf využíva Huntove neľútostné schopnosti a neuveriteľnú silu na jediný účel - aby bez zbytočných otázok zabíjal jeho nepriateľov. Keď začne v meste démon rozsievať paniku, predostrie mu neodolateľnú ponuku: ak pomôže Bryce nájsť vraha, slobodu bude mať na dosah.
Pátranie hlboko v podsvetí Mesta Luny ich však zavedie na najtemnejšie miesta a Bryce spolu s Huntom odrazu čelia sile, čo ohrozuje všetko a všetkých, ktorí sú im drahí...

Detaily o knihe

Názov: Rod zeme a krvi (Mesto Luny 1)

Objednávací kód NA631345

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pecka z fantasy sveta (Veronika, 28.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy, Rod zeme a krvi, som sa nemohla dočkať a veľmi som sa tešila, kedy ju @slovart_vyd vydá a prinesie nám čitateľom ďalšiu pecku z fantasy sveta. Pred koncom roka som však bola zahltená pracovnými povinosťami, tak som čítanie musela prekladať, čo ma hnevalo viac a viac. Ostalo to pri čítaní recenzii a v kútiku duše som ostatným závidela, že už majú prvý príbeh z novej fantasy série za sebou a ja musím čakať na chvíle voľna. Drvivá väčšina mala problém prehrýzť sa začiatkom, ale ja som ho dala na jeden šup. Pre mňa nebol ani nudný, ani metúci. Knihu som si užila od prvej strany až po poslednú a doslova ju MILUJEM. Šialený fantasy svet, v ktorom sa vystriedajú všetky možné postavy ruka v ruke s moderným svetom, si ma získal hneď. Neobvyklá hlavná postava Bryce bola skvelá. Nebola to typická sladká, kladná a ukážková deva. Bryce si užívala život naplno so všetkými neduhmi, ktorý jej svet ponúkol. Drogy, sex, či expresívne výrazy, to všetko v nej nájdete. Nechýba v nej ani romantická linka, ale mňa viac bavil detektívny nádych a koniec? Bože môj. Skvelé, fantastické, úžasné a ja si prosím, drahý @slovart_vyd, ďalšie pokračovanie a aby Sarah J. Maas nikdy neprestala písať, lebo jej knihy sú pre mňa únik z reality, ktorý tak veľmi potrebujem. Ak ste ešte túto novinku nečítali, neváhajte,lebo prídete o dokonale premyslený knižný svet, ktorý do seba zapadá so všetkými, naoko nezakomponovateľnými súčasťami knihy.

Veronika (Veronika Hirková, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uff... Táto kniha bola ale poriadne šialená jazda (v dobrom slova zmysle, samozrejme) Ako to inak nazvať? Určite pecka! Príbeh sa odohrával v prostredí s nádychom krimi, čo mi prednedávnom dosť prirástlo k srdcu, takže som sa v tom úplne s Bryce a Huntom našla Je pravda, že som sa dosť dlho strácala vo všetkých tých nadprirodzených postavách, ktoré som nepoznala, ale prežila som to. Hlavní hrdinovia boli jednoducho super - aj keď si spočiatku vôbec nesadli (na mňa pôsobili ako pes a mačka), sa z nich nakoniec stala dobrá dvojka, pokiaľ išlo o pracovný život, ale aj ten súkromný. V pracovnom väčšinou zažívali nepekné veci, čo ma mrzeli a súcitila som s nimi, hlavne s Bryce, pretože to nemala v žiadnom ohľade ľahké. Hunt... Hunt bol ten typ chlapa ako ten zlý, zabíjacky "policajt", ktorého znenávidite hneď v prvý moment, ale na druhú stranu vás očarí neodoľatelným šarmom. Maasovú obľubujem, a narozdiel od Dvorov, kde nie sú technológie ako tu, to odporúčam a teším sa na dvojku

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x