bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nevyhorení 2021 - Diár duševného zdravia

Vydavateľ: barecz & conrad books (barecz & conrad books)
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nevyhorení 2021 - Diár duševného zdravia

Diár duševného zdravia 2021 nie je ďalším motivačným diárom. Tlak na výkon nie je odpoveďou na to, ako byť šťastnejší. A predsa má tento diár za cieľ inšpirovať a motivovať. Nie však robiť viac, ale robiť, čo vás napĺňa – a pomôcť vám prísť na to, čo to je. Nie mieriť v živote ďalej, ale ponoriť sa do seba hlbšie. Prijať to, čo objavíte. A dopriať si na tejto ceste toľko vľúdnosti, koľko len potrebujete.
Diár duševného zdravia z dielne projektu Nevyhorení a magazínu Forbes Slovensko vám pomôže spoznať samých seba, prekonať obavy a pochybnosti a nadobudnúť väčšiu dôveru v seba a svoje schopnosti. Na to, aby diár plnil tento účel, sa jeho autorky Lucia Okša a Zuzana Matuščáková, ktoré napísali bestseller o syndróme vyhorenia Nevyhorení, spojili so psychológmi a ďalšími odborníkmi na duševné zdravie. Tí v diári zdieľajú tipy zo svojej praxe a rady, ako sa o seba starať lepšie a žiť spokojnejšie.
Po celý rok vás budú diárom sprevádzať podporné vety, ktoré vám pomôžu rozpamätať sa na to, na čom v živote naozaj záleží. Nájdete v ňom aj krásne ilustrácie a kreslenky, o ktoré sa postarala Tina Minor a aj kaligrafiu od Ruda Letka, ktorá zdobí obálku diára.

Viac o diári
Diár duševného zdravia ponúka okrem prehľadného kalendára aj tri obsahové časti, ktoré majú rôzne ciele. Na začiatku každého mesiaca v ňom nájdete krátke cvičenie („Poznáš sa?“), ktoré vás zavedie na cestu do svojho vnútra. S tým, čo o sebe zistíte, môžete pracovať v cvičeniach uprostred mesiaca („Duševné okienko“), ktoré ukazujú spôsoby, ako sa starať o svoju dušu. Práve tieto úlohy slúžia na prevenciu duševného zdravia, berte ich ako pomôcku k vašej psychohygiene. A keďže občas každý narazí aj na prekážky a ťažké chvíle, na konci každého mesiaca nájdete tipy, ako ich zvládnuť („Prvá pomoc“). Pomôžu vám ustáť stres, prekonať úzkosť či predýchať panický atak. Vďaka tomuto diáru zvládnete všetko, čo vás čaká.

Detaily o knihe

Názov: Nevyhorení 2021 - Diár duševného zdravia

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x