bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Súkromné problémy - Lilly

Vydavateľ: MERIDIANO - press (MERIDIANO-press, s.r.o.)
Edícia:Moderné romány
Séria:Súkromné problémy (2.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Súkromné problémy - Lilly

Ak nedokážeme odpúšťať, nie sme pripravení milovať...
Kým Tine sa podarí ustáť manželskú krízu a spolu s manželom sa snažia nevracať do minulosti, pre Sebastiana je minulosť výzvou. Opúšťa rodičovský dom, aby sa dopátral pravdy.
Denis si naďalej žije svoj voľnomyšlienkársky život a svoje súkromie si stráži.
Doteraz pokojný život Lilly ale naberie nečakaný smer. Za všetko, čo sa začne v jej živote diať, môže Matteo. Príťažlivý muž, ktorý vstúpi do jej života a okamžite si získava jej sympatie. No postupne sa o ňom dozvedá skutočnosti, ktoré v nej vyvolávajú pochybnosti. Kto je vlastne Matteo a dokáže milovať muža, ktorý nie je schopný odpustiť sám sebe?

2. diel úspešného románu Súkromné problémy - Tina

Detaily o knihe

Názov: Súkromné problémy - Lilly

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Súkromné problémy, ktoré chcete mať (Michaela Zamari, 3.3.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď plánujem oddýchnuť si s knihou v rukách, mám niekoľko overených autoriek, u ktorých viem, že tento cieľ bude zaručene splnený. A jednou z nich je naša Hanka.  Ak ešte nepoznáte túto sériu, tak ide o štyroch súrodencov - Tinu, Lilly, Denisa a Sebastiana, ktorí už dávno vyleteli z rodičovského hniezda, ale náhla smrť rodičov ich nasťahuje opäť pod jednu strechu, do žltého domu. Už z tohto cítiť, že táto séria sa veľmi zameriava na rodinu a autorka úžasne vykresľuje vzťahy medzi súrodencami, ale aj ich vzťah k rodičom, o ktorých prišli. Prvý diel - Tina - som vám tu už predstavila a bol skvelý. Priznám sa, teraz som rátala s tým, že sa dozvieme najmä príbeh Lilly, no sledujeme tu aj pokračovanie príbehu Tiny. Najprv ma to trochu hnevalo, lebo Lilly a objekt jej záujmu ma zaujímal viac, respektíve bola som zvedavá ako si tí dvaja konečne nájdu ceste jeden k druhému, ale do toho sa plietli Tinine problémy. ☺ Viem, viem, nebolo to odo mňa pekné a vravím to len vám. Koniec koncov, ako celok sa mi knižka veľmi páčila a dostala som, aspoň sčasti, to, čo som chcela. Teda zblíženie hlavných postáv. Ich jednotlivé príbehy, stretnutie a prepojenie osudov veľmi chválim. Akurát keď sa to začalo rozbiehať, kniha skončila. Dokelu. Aj v tomto je Hanka expert, vie ako namotať na ďalšiu časť. A ja som veru riadne namotaná a už sa neviem dočkať príbehu Denisa, ktorý vychádza čoskoro. Pevne verím, že tam bude pokračovať aj príbeh milej Lilly a ja si pri ňom oddýchnem od vlastných bežných starostí. V knihe som našla podnety na úprimný smiech aj myšlienky na zamyslenie, nechýbalo ani krásne zobrazenie príťažlivosti a vášne medzi dvoma ľuďmi. Toto sú veru Súkromné problémy, ktoré chcete zdieľať s hlavnými postavami a ja sa teším, že nám to Hanka umožnila.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x