bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Budeš iba moja

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:128
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:00

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Budeš iba moja

Natália má všetko — sľubnú kariéru, luxusný život, dlhodobý vzťah. Je úspešná právnička – takmer advokátka. Vo svojom odbore patrí medzi najlepších a tým si plní svoj životný sen. Je však skutočne Natáliin život taký dokonalý, ako sa na prvý pohľad zdá?

Detaily o knihe

Názov: Budeš iba moja

Objednávací kód NA631002

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Budes iba moja (Madamme.de.ludrigova, 9.5.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Hľadáte príjemnú oddychovú knihu? Tak ste ju práve našli.  Poviete si, že toto bude samé vŕŕ, žhavé a samé vzrušujúce scénky, romantická línia, no obálka môže klamať. Hneď v úvode zistíte, že to bude silný a realistický príbeh.  Hlavná hrdinka Natália má všetko, čo si môže priať. Sľubnú káriéru, luxusný život, dlhodobý vzťah. Je úspešna právnička - takmer advokátka. Je to, ale v skutočnosti tak? Natália, ale skríva, čo sa u nej doma deje. Budete mať zimomravky a nervy. Poviete si, prečo si to nechá, ale čo keby ste boli vy na jej mieste? Nechali by ste si to tiež alebo by ste boli silná žena a postavili by ste sa tomu?! Ja som si tiež povedala, že by som si zbalila kufor a odišla. Ale čo ak by sme sa naozaj v tejto situácii ocitli a správali sa tak, ako Natália.  Autorku chválim, že vložila do príbehu túto tému a dôkladne ju rozobrala. Toto sa bežne deje. Len my žijeme v tak uponáhľanom svete, že to prehliadame.

Budeš iba moja (Val, 14.4.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj útle knihy v sebe dokážu niesť veľké posolstvo. Napríklad, Budeš iba moja, na 160 stranách autorka vyrozpráva príbeh mladej Natálie, ktorá sa snaží o miesto advokátky v prestížnej advokátskej kancelárii a pomáha cudzím ľuďom, sebe však pomôcť nedokáže. Svoj život v súkromí, za zavretými dverami bytu, chce pred každým ukryť. Myslí si, že sa jej to darí, opak je však pravdou-všetci vidia čo sa u nich doma deje. Už na prvých stránkach autorka opisuje bežné ráno. Stiahne vám žalúdok a prajete si, aby celá kniha nebola taká... Taká surová, bezohľadná, majetnícka! Presne taká je postava, Natáliinho partnera, Kristiána. Veľa ľudí si povie- prečo to trpí?; prečo neodíde?; prečo niečo neurobí? Na začiatku bola láska a sama hlavná hrdinka nevedela, kedy sa premenila na strach a v úplnom konci na nenávisť. Natáliu dokážem pochopiť. Deje sa to dennodenne a nie len pri dokonalom, zabezpečenom mužovi! Môže sa to diať aj v partnerstve bez financií- je jedno aké máte zázemie, stať sa to môže komukoľvek. Áno, komukoľvek, nielen ktorejkoľvek žene. Psychicky a fyzicky týraní sú aj muži. Kováčiková napísala túto knihu bez omáčok, bez akýchkoľvek zbytočností. Riešila prítomnosť, písala o minulosti- kedy bolo všetko ešte krásne a kedy prišiel prvý zlom. Toto je ďalšia z kníh, ktorú odporúčam čítať už mladým ľuďom, aby vedeli, že aj keď sa vzťah javí ako dokonalý, majetnícke prejavy a fyzické ataky nie sú normálne. Určite sa neudejú iba raz, aj keď to partner sľubuje. Vraví sa, že láska je slepá! Áno, je! Niekedy až príliš. Tak ako Natália, každý má isto v živote svoju bútľavú vŕbu, priateľa, svoju oporu. Aj keď sa Naty črtal v závere lepší život, autorkou zvolený koniec príbehu som nečakala. No, som veľmi rada za to, že hlavná hrdinka na sebe pracovala, nevzdávala sa a napriek spravodlivosti,ktorej nebolo účinné zadosť, šla ďalej so vztýčenou hlavou!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x