bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Úspech je voľba

Vydavateľ: Chemosvit (CHEMOSVIT, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:400
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 25,12 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 25,71 € (vrátane DPH)
Bežná cena:29,90 €
Ušetríte: 4,19 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Úspech je voľba

Rozsiahle monotematické dielo s výraznými prvkami originality a výnimočnej spätnej väzby od autorov, ktorí dlhodobo vo firme Chemosvit pracovali vo vysokých riadiacich pozíciách.
Kompozícia 400-stranovej knihy je uchopená zmysluplne a je výborne logicky štruktúrovaná v zmysle procesného riadenia. Zahŕňa všetky praktické oblasti podnikania, od riadenia ľudských zdrojov, financií, IKT, cez procesné či projektové riadenie, nákup, predaj, marketing, výskum a vývoj, logistiku, výrobu, investície či integrované systémy riadenia až po stratégiu firmy. Jej pridanou hodnotou je aj poukázanie na nové trendy ako je využitie informačnej a znalostnej ekonomiky, nadnárodné podnikateľské prostredie, flexibilné pracovné tímy, podnikanie v zahraničí a medzinárodný manažment.
Popisuje 30 ročné obdobie vývoja slovenského hospodárstva a jeho transformáciu na pozadí aplikácie v konkrétnom podniku, čo je zaujímavé a mimoriadne obohacujúce nielen zo slovenského, ale aj medzinárodného hľadiska. S odstupom času a cez prizmu vlastných skúseností popisujú dnešným čitateľom rozhodnutia a voľby, s ktorými boli, ako manažéri v tej dobe, konfrontovaní. Potvrdili premisu, že kritické vyhodnocovanie súčasnosti i trendov, zodpovedným rozhodovaním a vytváranie kvalitného inštitucionálneho prostredia prostredníctvom legislatívy a podpory zdravého konkurenčného prostredia je pre firmy danej krajiny jedným z najdôležitejších podmienok úspechu nielen v domácom, ale i v zahraničnom podnikaní.
Obsah je rozčlenený do siedmich základných kapitol, ktoré sú prehľadne rozdelené na teoretické východiská a príklady, príbehy a prípadové štúdie z praxe s grafickou úpravou, čo čitateľovi uľahčuje orientáciu v publikácii i v problematike. Jedinečnosť tejto knihy spočíva v prepojení teórie a praxe a mimoriadne autenticky, uveriteľne, až miestami emocionálne pôsobia na čitateľa sprievodné výroky autorov, čo dáva knihe exkluzívny rozmer a tým ju zásadným spôsobom odlišuje od podobných kníh na trhu.
Ambíciou knihy je osloviť najmä študentov a pedagógov z oblasti podnikového manažmentu a tiež podnikateľov a manažérov z praxe. Systém vzdelávania nesmie byť založený len na teoretických poznatkoch, ale musí byť priebežne a pravidelne prepájaný s praxou, k čomu veríme, že prispeje i táto monografia a pútavá forma, ktorá bola v nej použitá a bude pomocou a povzbudením pre všetkých jej čitateľov, u ktorých vyvolá istý druh kritického myslenia a stimuluje jeho poznávacie, hodnotové a etické postoje.

Detaily o knihe

Názov: Úspech je voľba

Objednávací kód NA630196

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x