bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ochránce

Vydavateľ: Cosmopolis (Cosmopolis)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,13 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ochránce

Lidé si myslí, že mají Camille Loganovou přečtenou: tatínkova holčička; krásná, rozmazlená mladá žena, které tatínek financuje její životní styl. Ale Camille je zvyklá mít život ve vlastních rukou. Jednou udělala chybu, která se jí krutě vymstila. Nyní se snaží být nezávislá, ovšem kvůli obchodním aktivitám svého otce je v ohrožení.

Jake Sharp také v minulosti udělal chybu a následky byly zničující – a to jak osobně, tak profesionálně. Přísahal, že už nikdy nedopustí, aby se to opakovalo. Proto přijme práci bodyguarda Camille Loganové. S její pověstí v tom nevidí žádný problém.

Ona je ale ve skutečnosti jiná. Je soucitná, vřelá a zábavná, a povinnost ji chránit se brzy začne prolínat s potěšením. Ale Jake ví, že ji nemůže mít…

Detaily o knihe

Názov: Ochránce

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásny príbeh, plný napätia (Ľudmila, 28.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha Ochránce, je trochu iná, než na aké som zvyknutá pri tejto autorke. Ale tým nechcem povedať, že bola zlá. Práve naopak. Príbeh ma úplne vtiahol do deja a až do úplného konca som čakala, čo sa bude diať. No a ten koniec to celé len vyšperkoval. Krásny príbeh, plný napätia. A vôbec mi nevadilo, že kniha je v češtine. Čítala sa veľmi ľahko. Vrelo odporúčam. Ľudia si myslia, že majú Camille Loganovu prečítanú: otcove dievčatko: krásna, rozmaznaná mladá žena. Ktorej otec financuje jej životný štýl. Ale Camille je zvyknutá mať život vo vlastných rukách. Jediný raz urobila chybu, ktorá sa jej kruto vypomstila. Snaží sa byť nezávislá, ale kvôli obchodným aktivitám svojho otca je v ohrození. Jake Sharpe tiež v minulosti urobil chybu a následky boli zničujúce a to, ako osobne, tak aj profesionálne. Prisahal, že už nikdy nedopustí, aby sa to opakovalo. Preto prijme pracovnú pozíciu osobného strážcu Camille. S jej povesťou, v tom nevidí žiadny problém. Ona je ale v skutočnosti iná. Je súcitná, láskavá a zábavná. A povinnosť ju chrániť sa čoskoro začne prelínať s potešením. Ale Jack vie, že ju nemôže mať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x