bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bennett Mafia: Zakázaná láska

Vydavateľ: Baronet (Baronet, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:00

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,23 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bennett Mafia: Zakázaná láska

Když Riley studovala na soukromé internátní škole, její spolubydlící byla Brooke Bennettová – samotářská dívka, které se každý bál. Ve chvíli, kdy Riley zjistí, že Brooke patří do mafiánské rodiny Bennettů a její nejstarší bratr je zabit, poprvé skutečně okusí, jak nebezpečný je doopravdy svět její nové kamarádky. O čtrnáct let později si Riley při sledování televize všimne, že je Brooke pohřešovaná, a ještě ten den je unesena Kaiem Bennettem, starším bratrem Brooke a hlavou rodiny. Kai tuší, že by mohla vědět, kde se jeho sestra nachází, ale čím déle je Riley vězněna, tím více jejich vzájemná přitažlivost roste. Jakmile se ji společně vydají hledat, začíná být zřejmé, že Brooke není tak docela pohřešovaná a má své vlastní důvody, proč Riley zatáhla do svého příběhu. Kai a Riley mezitím společně pracují na odstranění jeho nepřátel a potlačení jejích vnitřních démonů.

Detaily o knihe

Názov: Bennett Mafia: Zakázaná láska

Originálny názov: Bennett Mafia

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

WAW (Ľudmila, 28.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
No tak táto kniha bola, že mega WAW. Už po prvých stranách som vedela, že na túto knihu tak skoro nezabudnem. Pútavý dej od začiatku, až do konca. Miestami som ani nedýchala... Knihu som so sebou ťahala všade, kým som ju nedočítala. Určite neváhajte s kúpou, ak ju ešte doma nemáte. Príbeh Riley a Kaia, vás určite vtiahne do deja a zamilujete si ju rovnako, ako ja. Keď Riley študovala na súkromnej internátnej škole, jej spolubývajúca bola Brook Bennettová, samotárske dievča, ktorej sa každý bál. Vo chvíli, keď Riley zistí, že Brook patrí do mafiánskej rodiny a jej najstarší brat bol zabitý, až vtedy zistí, aký nebezpečný je svet jej kamarátky. O štrnásť rokov neskôr, Riley pri sledovaní televízie zistí, že jej dávna kamarátka Brook je nezvestná a ešte ten deň ju unesie Brookyn brat, Kai Bennett, ktorý je hlavou rodiny. Kai si myslí, že Riley vie, kde sa jeho sestra nachádza. Ale čím viac je Riley väznená, tým viac ich príťažlivosť rastie. Lenže nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá...

Odporúčam (Knizkomolka Lenka, 29.7.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
•Oceňujem námet autorky, že nešlo o typické klišé zlý mafián sa zaľúbi do krásnej chudinky alebo chudobná kráska sa zaľúbi do drsného mafiána. Príbeh mala vymyslený naozaj dobre a bol prepracovaný z množstvom otázok, napätia a naozaj, naozaj zlých chlapcov... •Páčila sa mi rodina Bennettových, ich vzťahy, ich mafiánsky život a najmä hlava ich klanu Kai. Myslel skutočne desať krokov dopredu, bol chladný a vypočítavý ale svoju rodinu miloval a urobil by pre ňu všetko aby ju ochránil. A asi aj ja by som sa doňho zaľúbila •Naopak Riley mala byť jeho opakom a vnášať mu do života to dobré. Keď on bol tma, ona svetlo. Riley mala byť silná, nezávislá, tužiaca po slobode, naučená odosobniť sa,... Ja som z jej konania a zmýšľania bola zmätená, občas bolo dosť nelogické a mám pocit, že väčšinu knihy bola buď unavená alebo spala alebo ju ošetroval lekár •Kniha sa čítala dobre a je pravda, že som sa od nej nevedela odtrhnúť lebo som proste musela vedieť ako to všetko skončí... Takže aj napriek šípkovej ruženke Riley sa mi to páčilo. Celkom vydarená oddychovka.

Odporúčam (Slávka Beňáková, 23.7.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Mne osobne sa táto kniha z mafianského prostredia veľmi páčila. Autorka to napísala skvele a hlavne pútavo. Aj keď musím priznať, že konanie a chovanie Riley v niektorých situáciach som nechápala. Jej reagovanie pri niektorých brutalných scénach, ktorých tam bolo viacej keďže išlo o mafiánske prostredie sa mi zdalo uplne pokojné a neprimerané. Na druhej strane Kai sa mi páčil. Už od začiatku som v ňom videla niečo dobré ukryté pod povrchom. Dialógy aj opisy sa mi páči. Štýl písania autorky je super. Kniha ma hneď od začiatku upútala a hnala ma vpred. Knihu určite odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x