bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čínska štúdia

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:440
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 13,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 6,- € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 20,08 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čínska štúdia

Čínska štúdia je najvýznamnejšou knihou o výžive a zdraví, aká bola spracovaná za ostatných osemdesiat rokov. Ponúka prekvapivé pohľady na stravovanie, dlhodobé zdravie, chudnutie aj konkrétne rady, ako úspešne predchádzať ochoreniam. Prináša tiež nádej, pretože rozptyľuje množstvo mýtov a dezinformácii o zdraví. Čínska štúdia je mimoriadne užitočná, vynikajúco napísaná a zásadne dôležitá kniha. Práca Dr. Campbella je revolučná vo svojich tvrdeniach a pozoruhodná v jednoduchosti, s akou predkladá výsledky svojho celoživotného výskumu. Je súhrnom prevratných vedeckých štúdií, ktoré poskytujú odpovede na neustále kladené otázky lekármi, vedcami a čitateľmi zaujímajúcimi sa o zdravie. Na základe dôkladných dlhoročných výskumov, ktoré trvali 44 rokov, odkrýva prekvapivé odpovede na tie najdôležitejšie otázky o výžive našich čias: Čo skutočne spôsobuje rakovinu? Ako si môžeme predĺžiť život? Ako zastavíme epidémiu obezity?
Čínska štúdia je založená na neoblomnom vedeckom výskume, nie na povrchných špekuláciách a módnych trendoch a spolieha sa na pevné a presvedčivé dôkazy. Upriamuje pozornosť na rozlúsknutie zložitého tajomstva, prečo sa niektorí ľudia tešia lepšiemu zdraviu ako iní. Je napísaná prístupným a zábavným spôsobom.

T. Colin Campbell je jedným z velikánov, najrešpektovanejších autorít v oblasti výživy na svete, je predstaviteľom zásadného obratu v našom chápaní zdravia. Ako uznávaný profesor na Cornell University je Dr. T. Campbell Einsteinom v oblasti výživy. Pôsobil vyše štyridsať rokov v poprednej línii nutričného výskumu. Jeho odkaz, vo forme knihy Čínska štúdia, je tou najkomplexnejšou štúdiou o zdraví a výžive aká sa kedy uskutočnila. Má titul Emeritný profesor Jacoba Gould Schurmana v odbore nutričná biochémia na Cornell University. Získal financovanie na viac ako sedemdesiat rokov recenzovaného výskumu a je autorom vyše 300 vedeckých štúdií. Čínska štúdia bola vyvrcholením dvadsaťročného partnerstva Cornell University, Oxford University a Chinese Academy of Preventive Medicine.

Detaily o knihe

Názov: Čínska štúdia

Originálny názov: The China Study

Objednávací kód NADBK62510

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x