bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ľutujem, nemám čas...

Vydavateľ: Motto (Nakladatelství Motto)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:424
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,80 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,99 €
Ušetríte: 4,19 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 11,75 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ľutujem, nemám čas...

Autorka úspešných románov Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a Život je ľahký, nerob si starosti prináša neobyčajne silný príbeh o láske, priateľstve a o tom, čo je v živote najdôležitejšie.

Mladá tlmočníčka Yaël získala skvelé miesto v medzinárodnej agentúre a vrhla sa do práce. Kariéra ju úplne pohltila, akoby v živote neexistovalo nič iné. Pred desiatimi rokmi náhle a bez vysvetlenia zmizol jej priateľ Marc a s ním aj bezstarostné chvíle so sestrou a s blízkymi priateľmi, ktorých už sotva vídala. Náhodné stretnutie s Marcom jej však obrátilo život naruby. ČO JE V ŽIVOTE NAJDÔLEŽITEJŠIE?Bratislava 28. februára 2017 – Koľkokrát ste sa sami pristihli, že sa naháňate za niečím nepolapiteľným? Prekonávate stále nové a nové úskalia a sami seba karháte pri odsúvaní dôležitých súkromných záležitostí, všetko len kvôli práci? Moderná doba a vysoké pracovné nároky nás nútia podávať čoraz vyššie výkony na úkor vlastného súkromia, rodiny, či osobného rozvoja. Skúsili ste sa však zamyslieť nad tým, čo je v živote najdôležitejšie? Autorka obľúbených románov Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a Život je ľahký, nerob si starosti Agnès Martin-Lugandová sa vo svojej novej knihe Ľutujem, nemám čas, ktorú vydala spoločnosť Albatros Media Slovakia vo vydavateľstve Motto, zaoberá presne týmito trápeniami mnohých ľudí v produktívnom veku.
Perfekcionizmus, absolútna precíznosť, neukojiteľná túžba po úspechu a víťazstve. Takýmito a podobnými pocitmi je naplnený život mladej tlmočníčky Yaël. Intenzívna práca tlmočníčky ju pohltila natoľko, až jej radosť zo života úplne vyprchala - akoby v živote nič iné neexistovalo. Každý deň okolo seba šíri auru nepreniknuteľnej pevnosti, fungujúcej ako dobre naolejovaný stroj. Nezaujíma ju nič iné, než za žiadnu cenu nepoľaviť a neustále šliapať na pomyselný plynový pedál svojho motora. Rodinný spôsob života jej najbližších priateľov je pre ňu nepredstaviteľný a tlak okolia neznesiteľný.
Jej život však naruby otočí náhodné stretnutie s bývalým priateľom Marcom, ktorý za záhadných okolností zmizol z partie blízkych kamarátov. Vášeň medzi nimi opäť vzplanie v plnej sile a Yaël, uväznená v zajatí svojich ambícií, zrazu pocíti šialený strach, že ho opäť stratí...

Detaily o knihe

Názov: Ľutujem, nemám čas...

Objednávací kód NADBK19363

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x