bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Osud nevyjednáva (Klient môjho šéfa)

Vydavateľ: Michaela Zamari (ZaMi)
Séria:Šéf môho šéfa (3.diel z 2)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:584
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Osud nevyjednáva (Klient môjho šéfa)

Séria pokračuje, príbeh Liany a Johannesa, dva diely v jednom!

Ich životné cesty sa mali pretnúť už niekoľkokrát. Avšak osud má svoj vlastný časový harmonogram.

Johannes je mladý, úspešný a charizmatický Švajčiar s nadhľadom, ktorý si nenechal zničiť charakter vysokým číslom na bankovom účte. Liana je sebestačná žena, ktorá miluje cudzie jazyky, venuje sa tlmočníctvu, dabingu či videám, a popritom sa po náročnom rozchode snaží znovu nadobudnúť životnú rovnováhu pri novej rodine na Slovensku.

Týždeň na čarokrásnom ostrove v Indickom oceáne vrcholiaci svadbou ich najlepších priateľov im konečne umožní stretnúť sa.
Ich materinské jazyky sú odlišné, ale k vzájomnej príťažlivosti nie sú potrebné titulky.
Iskra preskočí takmer okamžite, no čosi vo vzduchu im bráni, aby svojim citom nechali voľný priebeh. Obaja však pocítia nový elán, príval vášne a spaľujúcu túžbu.

Johannes môže mať takmer všetko a ženu ako Liana hľadal pridlho, lenže, čo ak mu Liana môže dať všetko, okrem toho jediného, čo si za peniaze nekúpi?

Má vôbec zmysel púšťať sa do vzťahu, ktorý je vopred odsúdený na zánik? Môže ich ťažká prekážka spojiť, alebo ich navždy rozdelí?

Detaily o knihe

Názov: Osud nevyjednáva (Klient môjho šéfa)

Objednávací kód NA617223

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Recenzia (Barbora Kriššáková, 3.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Osud nevyjednáva bol skvelým letným dobrodružstvom. Úprimne ľutujem, že som sa do toho nepustila skôr, pretože som si to mohla vychutnávať v lete. Ale aj takto som sa aspoň trošku zahriala. A samozrejme chcem poďakovať Miške, že som sa mohla zúčastniť štafety. Dej príbehu sa zameriava na Lianu a cudzinca Johannesa. Obaja sú pozvaní na svadbu Tomasa a Nely, ktorá je na Maldivoch. Ostatné sa už dozviete z príbehu, nechcem veľmi prezrádzať, nech si každý užije príbeh. Dokonale som si dokázala predstaviť to nádherné letné prostredie, pláž, po ktorej sa tak všetci s radosťou prechádzali bosí, chatky, v ktorých sa ubytovali. Ach, to bolo skvelo opísané. Liana bola úžasná hlavná hrdinka, hneď sa mi zapáčila. Nebola dokonalá, nemala povýšenecké správanie a navyše mala pehy! To sa mne osobne veľmi páči, škoda len, že ich skrývala. Taktiež mi hralo do karát, že mala svoje úchylky, ako to s tým jedlom, to som ešte nepočula, ale bolo to skvelé. A navyše ten jej neľahký osud, ktorý by som nepriala žiadnej žene. Nečakala som, že sa týmto bude príbeh zaoberať, ale o to som radšej, že to tam bolo. Johannes. Ach, môžem naňho povedať niečo zlé? Veď on bol úplne zlatíčko, páčil sa mi jeho humor, schopnosť všetko otočiť na žart, jeho záujem o Lianu, scestovanosť, proste všetko. Jediné, čo mi prekážalo, bolo na konci, keď povedal Liane niečo, čo tak určite nemyslel, ale jednoducho mu to vykĺzlo a ani si neuvedomil, ako jej tým ublížil. A samozrejme ešte aj ten jeden incident, z ktorého som skoro skolabovala. Inak bol dej úžasný, všetko krásne na seba nadväzovalo, vedľajšie postavy mi boli všetky sympatické, z mnohými z nich som sa už stretla, takže som sa aj potešila, keď sa tu znova objavili. Nela a Tomas mali úplne ukážkový vzťah, nad nimi som sa stále rozplývala. Usmievala som sa, keď sa dialo niečo pekné, inokedy som tŕpla, čo sa bude diať, keď sa niečo kazilo... Nečakala som, že sa tak rozpíšem, ale mám v sebe toľko emócií, až to nie je možné. Táto kniha sa mi veľmi páčila, veľa vo mne zanechala a už sa teším, keď sa vrhnem na Krízový plán. Takže ďakujem hlavne tebe, Miška, že píšeš a obohacuješ nás nádhernými a silnými príbehmi.

Kniha mi nesadla. (Luckylady, 29.6.2020) Odpovedať

neoslovila ma
Veľmi sa mi páči celkové dizajnové spracovanie knihy, vidno, že si autorka na knihách dáva záležať. Páčilo sa mi, že autorka využila svoje cestovateľské zážitky a dej sa v primárnej väčšine odohráva na Maldivách, kde zakomponovala veľmi pekné opisy a aktivity. S knihou som však dosť bojovala. Bolo to pre mňa príliš zdĺhavé, žiadne extrémne zvraty, šla som si celý čas na jednej línii a kniha so mnou nič nerobila, nedokázala ma vtiahnuť do deja. Mala som problém s vnútornými monológmi hlavnej hrdinky, ktorá očami a pohľadom vedela, čo si ten druhý presne myslí. Kilometrové monológy vsadené medzi dialógy mi spôsobili to, že som sa musela k predchádzajúcej otázke vracať, pretože som za ten čas zabudla, aká bola vlastne otázka. Bolo tam na mňa príliš veľa alkoholu a nepáčilo sa mi to. Nemôžem povedať, že by kniha bola zlá, ale nechytila ma tak, ako som očakávala - vzhľadom na extrémne dobré recenzie a hodnotenia. Kniha mi nesadla, ale nad autorkou nelámem palicu a určite si prečítam aj jej ďalšiu tvorbu, pretože ma zaujíma, akým smerom sa bude uberať. ⠀

Maldivská romanca (Ivinka, 18.4.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Osud nevyjednáva je voľným pokračovaním série Šéf môjho šéfa, kde sa znovu vyskytujú postavy Nela a Tomas. Hlavnými hrdnami sú v tomto prípade Liana a Johannes. Čo by som povedala k hlavnej hrdinke? Neskutočne ma vytáčala a iritovala! Nesmierne. Áno, postihli ju nejaké udalosti, ale robila z nich obrovskú drámu a strašne to zveličovala. (Už viem, ako ste sa cítili pri mojej Lii z Jackpot hry.) Nedala Johannesovi ani veľmi na výber. A jeho si skrátka zamilujete. Naozaj. Je očarujúci, inteligentný, vtipný a najmä vytrvalý a odhodlaný. Prvá polovica knihy mapuje dychberúce Maldivy, a že som si túto časť užívala. Nielen skvelé opisy miesta, ale aj vzťah-nevzťah hl. hrdinov. Ich dialógy som hltala a vždy som sa na ne maximálne tešila. Boli intelektuálne, tajomné, vtipné a nabité vzrušením. Nechcela som, aby ich pobyt skončil. Druhá polovica sa už odohráva na Slovensku a priznávam, že tá nebola až taká úžasná, no aj tak ma bavila. Miška pokračovala vo vzostupoch a pádoch, stále prichádzali zvraty. Jeden aj na poslednej kapitole pred epilógom. Finálne hodnotenie? Dielo určite odporúčam, nájdete v ňom lásku, drámu, humor, napätie, vášeň a obohatíte sa o nové poznatky. Kvitujem v niektorých erotických scénach brutálne metafory a prirovnania až filozofického charakteru. Miškin štýl sa mne osobne zapáčil, no zdá sa mi, že nie je pre každého, kvôli špecifickej slovnej zásobe. Aj myšlienkové pochody, no som milo prekvapená. Jedine, čo musím "zhejtiť" je vizuál obálky, ak by som mala súdiť len to, tak knihu nekúpim. Mňa skrátka nezaujal cover. Ale pre zmenu, vnútorná grafika je krásna. Inak všetko chválim a neľutujem, že som knihu čítala.

Výborné pokračovanie série Šéf môjho šéfa (Simona, 26.3.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní druhej časti mi neostávalo nič iné, len si zakúpiť ďalšiu časť, keďže som ostala poriadne namotaná na príbeh Nely a Tomasa. O to viac som sa potešila, že tretí diel sa zameriava na ich najlepších kamarátov – Lianu a Johannesa. Celá kniha bola rozdelená na dve časti. Prvá časť sa odohrávala na krásnom ostrove a bola veľmi príjemná, dovolenková. Užívala som si každý opis, každé pripomenutie leta. Táto časť bola zameraná na opis Liany a Johannesa, na ich „vzťah“ a na to, ako si užívali nádherné chvíle s priateľmi. Druhá časť bola o čosi kratšia, dynamickejšia. Autorka nám priniesla aj rôzne prekvapenia, prekážky, ale aj nečakané zvraty či zistenia. A čo hlavné postavy? Jednoducho neskutočné. Bolo mi ľúto Liany, pretože nemala jednoduchý osud, ale obdivujem, ako sa cez to preniesla a snažila sa s tým vyrovnať. Na druhej strane, Johannes bol... ach. Miška mala pravdu, že ak sa mi páčil Tomas, mám si počkať na Johannesa. A nesklamala. Nechápem, odkiaľ vykúzlila jeho charakter, ale takého muža by chcela snáď každá z nás. Mne osobne sa tento tretí diel páčil najviac. Knihu, alebo ako ju kvôli počtu strán 575 nazývam „tučko“, som si nesmierne užila. Bola písaná veľmi ľahko, strany sa otáčali samé. V knihe bolo viac pikantných scén, detailnejších opisov postáv a prostredia, čo mám veľmi rada. Ak ste čítali prvé dva diely, tak si určite nenechajte ujsť aj toto skvelé pokračovanie a ja sa už nesmierne teším na ďalšiu časť.

Čitateľský zážitok (Mona, 7.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka ma okamžite upútala nádhernou obálkou. Sála z nej úžasná dovolenková atmosféra a tým si ma získala ešte skôr, ako som sa do nej začítala. Príbeh Liany a Johannesa obsahuje okrem chytľavej romantiky a vášne aj ťažsiu tému, ktorá je pre príbeh zásadná a je výborne spracovaná. Láska, vášeň, erotika, túžba, dobrodružstvo, dráma, sklamanie - tento silný príbeh obsahuje jednoducho všetko, čo od kvalitnej knihy čitateľ očakáva. Už pri knižke Posledný džentlmen som sa mala možnosť presvedčiť, že Miška píše veľmi reálne, ľudsky, krásnym jazykom a jej príbehy sa čítajú samé. Opäť sa tu prejavila jej cestovateľská vášeň a talent na perfektné opisy, vďaka ktorým som sa mysľou preniesla na nádherné Maledivy. Osud nevyjednáva je dokonalým príkladom toho, že aj slovenskí autori vedia písať skvelé a hodnotné príbehy, ktoré čitateľov upútajú, vtiahnu do deja a nenudia.

Odporúčam - na túto knihu budem ešte dlho spomínať (Barbora, 22.9.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Dajte jej pero a papier a ona vám napíše podmaňujúci príbeh, ktorý si vás získa od prvej stránky až po tú poslednú." - Takto nejako by som popísala túto neskutočne talentovanú autorku Michaela Zamari​, od ktorej sa mi podarilo dočítať knihu Osud nevyjednáva - takmer 600 strán za dva dni, no nemohla som sa od toho odpútať. Osud nevyjednáva ma zasiahol hneď z viacerých dôvodov, aj som si poplakala, aj som sa nasmiala, aj som sa nahnevala a aj sa mi uľavilo. Presne toto by mala výborná kniha s čitateľom urobiť - rozprúdiť v ňom emócie a pohladiť dušu. Liana si ako žena prešla neskutočným peklom, keď sa dozvedela správu, ktorá jej otočila život naruby a zmarila šance na plnohodnotnú budúcnosť. Dlho jej trvalo, kým sa so svojou situáciou ako-tak zmierila, no v tom jej do života prišiel ON. Krásny, charizmatický a podmanivý Johannes, ktorý nalomil jej pevné rozhodnutie držať sa ďalej od vážnych vzťahov. On chcel niečo, čo mu ona nemohla dať, a tak sa vzťah medzi nimi komplikoval už od samotného začiatku. V prvej časti knihy sa ocitáme na čarokrásnych Maledivách, kde sa začne neobyčajný príbeh lásky, a v druhej časti sa zase dej preniesol do Bratislavy, v ktorej znovu raz zaúradoval osud, aby cesty dvoch tvrdohlavcov opäť raz spojil. Ďakujem za čitateľský zážitok a knihu Osud nevyjednáva odporúčam všetkými desiatimi. Tvorba Mišky Zamari ma vrátila späť k čítaniu slovenských autorov, za čo jej zo srdca ďakujem.

Dokonalosť! (Ria, 17.9.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako ste si určite všimli, pred necelým mesiacom vyšla Miške ďalšia kniha, prvý spin-off k sérii Šéf môjho šéfa s názvom Osud nevyjednáva - Klient môjho šéfa. Je venovaný Liane a Johannesovi, najlepším kamarátom Nely a Tomasa, a Miška si (podľa mňa) nemohla lepšie vybrať. Hlavných hrdinov som si obľúbila už pri čítaní prvých dvoch častí (najmä kvôli charakterovým vlastnostiam - pôsobili na mňa dojmom takých "správnych parťákov"), a po tejto knihe môžem len podotknúť, že by som si priala do života podobných ľudí.  Po vizuálnej stránke je kniha (ako inak) dokonalá, stránky s papraďmi sú nádherné a obálka už na prvý pohľad láka na dovolenkový príbeh na slnkom zaliatom ostrove. Hrúbka knihy sa môže zdať prehnaná, ale vzhľadom k dvom častiam, ktoré ukrýva, nie je. Príbeh sa číta plynule a veľmi príjemne, dialógy sú svižné a zábavné, a opisy rezortu, ostrova a potápania Vám navodia pocit, akoby ste to videli/zažívali osobne. Miška má jednoducho talent na dokonalé opisy, ktoré Vás prenesú na dané miesto, ale v žiadnom prípade nenudia.  Dej prezrádzať nebudem - ale jednoznačne sa máte na čo tešiť - kniha totiž obsahuje všetko, čo skvelý príbeh musí mať (...okrem konca, ten Vás dostane rovnako ako mňa...). Obrovské "áno" má u mňa Miška aj za výborne zvládnuté striedanie postáv v druhej časti, kde boli kapitoly z pohľadu Liany aj z pohľadu Johannesa. Bolo to príjemné sprestrenie. Ak môžete, využite posledné slnečné lúče a nechajte sa opantať touto knižkou, ktorá Vás chytí za srdce.
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x